לחשים בחרוזים....

ישראל22

New member
לחשים בחרוזים....

האם אתם מחברים לחשים בחרוזים בשל היופי שבהם או בגלל שאתם מאמינים שלחשים בחרוזים מצליחים יותר??? מעניין לראות ולדעת את דעותיכם כאן על הנושא. אני אישית מחבר לחשים בלי חרוזים והם מצליחים מאד אבל חרוזים זה יפה למי שרוצה ממש לחשוב שזה יעזור לו. אז תגיבו וספרו על מה שאתם מעדיפים.

LuPiNe

New member
לחשים זה עניין אינדיוידואלי...

אני אישית מחבר את כל הלחשים שלי בחרוזים ובאנגלית, אין לי מושג למה... זה פשוט נראה לי יותר טוב לכישוף. תמיד נמשכתי לאנגלית יותר מלעברית, והחרוזים זה בשביל שיהיה לי יותר קל לזכור את הלחשים, וזה נשמע גם יותר טוב, זה "מתגלגל" במהלך הכישוף.

FireDragon

New member
לחשים?

הלחשיםפ שלי בנויים בחרוזים ובאנגלית כי זה יותר נוח לי, בין השאר... זה בחרוזים כי ככה יותר קל לזכור את זה וזה מתחבר לי אם הכישוף... באנגלית כי זו שפה שיותר נוחה לי מעברית (למרות שעברית היא שפת האם שלי)... לחשים, כמו שאתה בוודאי יודע, זה דבר מאוד אינדיווידואלי, אצל כל אחד זה שונה, ולחש שאתה ממציא בעצמך יפעל הרבה יותר טוב מאשר לחש של מישהו אחר. מניסיון, בשבילי...לחשים בחרוזים מצליחים יותר, בשבילך, לחשים בלי חרוזים מצליחים יותר... זה משתנה מאדם לאדם...

korinalir

New member
לחשים בחרוזים

אני כותבת באנגלית ובחרוזים כי ככה זה מתנגן לי יותר טוב על הלשון וזה עוזר לי להתרכז בטקס במיוחד אם הוא כולל חזרה של מספר פעמים על הלחש. אבל זה באמת עניין אינדיווידואלי מאוד ולחש זה עניין אישי.

זהו גם עניין של מסורת

במסורת הגארדנרית בוויקה, למשל, נהוג לחבר לחשים בחרוזים. אפילו יש על כך שורה ב"אמונת המכשפות" (נמצא במאמרי פורום "שאמאניזם ופאגאניזם").

למעלה