לחצנים

patcher

New member
לחצנים

תקראו לי מפגר אבל אני חייב לדעת, מה המספר של אנטר ושל לחצן ימין, שמאל ורווח. שכחתי, מה לעשות? שלכם, patcher

shai_shai_shai

New member
תשובה

אני לא זוכר עכשיו של מקש ימין אבל של אנטר זה 13 אתה יכול לכתוב תוכנית כזאת: form1_keypress(keyascii as long) label1.caption = keyascii end sub ןאז כל פעם שתלחץ על מקש הוא יגיד לך את המספר שלו

patcher

New member
תודה אבל...

א. כל התוכנה שנתתם לי לא עובדת בכל האפשרויות שניסיתי, עזרו לי ב.אני עדיין צריך את המספר של רווח, חץ ימין, חץ שמאלה, חץ למעלה וחץ למטה מקווה שתוכלו לעזור לי, patcher

patcher

New member
ועוד משהו...

גם אנטר הוא לא עובד כ-13 או שאני לא עושה כמו שצריך אני עושה כך:
Private Sub Form_KeyPress(KeyAscii As Integer) If KeyPress = 13 Then Label1.Caption = "אנטר מוצלח חברים שלי" End If End Sub​
אני עושה נכון או שיש דרך אחרת? שלכם, patcher

vbgames

New member
קודם כל keypress הוא לא מספר

ובכלל אני מציע לך לעשות את זה בדרך אחרת: Private Sub Board_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer) Select Case KeyCode Case vbKeyRight "msgbox("rightkey) Case vbKeyLeft msgbox("leftkey") End Select בהצלחה!

The Guardian

New member
לא נכון

אתה אמור לכתוב if keyascii = 13 ולא if keypress = 13 וכמו שאמרתי קודם עדיף להשתמש ב keycode שנמצא ב- Form1_KeyDown למעלה - 38 למטה - 40 ימינה ושמאלה זה 37 ו 39 אני רק לא זוכר מה מהם זה מה.. מקווה שעזרתי

eliranh

New member
כל אחד איך שהוא רוצה אבל יש בעיה

זה לא משנה איך תשתמשו בסופו של דבר תגיעו לאותה תוצאה לחיצה אחת בכל פעם אם אתה רוצה שהמשתמש ילחץ גם שמאלה וגם למעלה??? אי אפשר! רק השמאלה או רק הלמעלה יעבוד כי המשתנה keyasci הוא יהיה רק מספר אחד ולא שתיים אז זה הבעיה שצריך לפתור

patcher

New member
תקשיבו כל מי שעזר לי

זה עדיין לא עובד לי... מה זה מקולקל?! תעזרו לי אני עושה כך:
Private Sub Form_KeyPress(KeyAscii As Integer) If KeyAscii = 13 Then MsgBox ("אנטר מוצלח חברים שלי") If KeyAscii = 38 Then MsgBox ("למעלה מוצלח חברים שלי") If KeyAscii = 39 Then MsgBox ("שמאל מוצלח חברים שלי") If KeyAscii = 40 Then MsgBox ("למטה מוצלח חברים שלי") If KeyAscii = 37 Then MsgBox ("ימין מוצלח חברים שלי") End If End Sub​
מה לא בסדר לעזאזל?!?!?! שלכם, patcher

vbgames

New member
עכשיו

הדבר היחיד שיכול להיות הוא שהתוכנית שלך בכלל לא מגיעה לקטע קוד הזה, אחרת אין לי הסבר הגיוני לדבר הזה. אולי יש לך PICTUREBOX או אובייקט אחר בטופס שלוקח את הפוקוס...

patcher

New member
עכשיו

לא עשיתי שום דבר בתוכנית, זו תוכנית ריקה בלי כלום... עזרו לי בבקשה...

The Guardian

New member
אמרתי לך כבר

תעביר את הקוד לשגרה form1_keydown ותשנה את כל הkeyascii ל keycode

patcher

New member
נו...

כוס אמוק!!! זה עדיין לא עובד:
Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer) If KeyAscii = 13 Then MsgBox ("אנטר מוצלח חברים שלי") ElseIf KeyAscii = 38 Then MsgBox ("למעלה מוצלח חברים שלי") ElseIf KeyAscii = 39 Then MsgBox ("שמאל מוצלח חברים שלי") ElseIf KeyAscii = 40 Then MsgBox ("למטה מוצלח חברים שלי") ElseIf KeyAscii = 37 Then MsgBox ("ימין מוצלח חברים שלי") End If End Sub​
הנה, זה מה שאני עושה וזה עדיין לא עובד!!! מה לעשות??

patcher

New member
הצלחתי!!!

הוא גדול הוא גדול הוא גדול!!! the gardian(מקווה שאייתתי את זה נכון) אתה גאון!!! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לך!!! זה הצליח!!! כל הכבוד לך, אתה גאון!!! אתה גדול!!! תודה!!!

eyalk5

New member
הם לא עזרו לך נכון

הקודים שנתנו לך הם של מספרים במקלדת הוא משהו אחר אייל ק

למעלה