אני לא זוכר עכשיו של מקש ימין אבל של אנטר זה 13 אתה יכול לכתוב תוכנית כזאת: form1_keypress(keyascii as long) label1.caption = keyascii end sub ןאז כל פעם שתלחץ על מקש הוא יגיד לך את המספר שלו
א. כל התוכנה שנתתם לי לא עובדת בכל האפשרויות שניסיתי, עזרו לי ב.אני עדיין צריך את המספר של רווח, חץ ימין, חץ שמאלה, חץ למעלה וחץ למטה מקווה שתוכלו לעזור לי, patcher
ובכלל אני מציע לך לעשות את זה בדרך אחרת: Private Sub Board_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer) Select Case KeyCode Case vbKeyRight "msgbox("rightkey) Case vbKeyLeft msgbox("leftkey") End Select בהצלחה!
אתה אמור לכתוב if keyascii = 13 ולא if keypress = 13 וכמו שאמרתי קודם עדיף להשתמש ב keycode שנמצא ב- Form1_KeyDown למעלה - 38 למטה - 40 ימינה ושמאלה זה 37 ו 39 אני רק לא זוכר מה מהם זה מה.. מקווה שעזרתי
זה לא משנה איך תשתמשו בסופו של דבר תגיעו לאותה תוצאה לחיצה אחת בכל פעם אם אתה רוצה שהמשתמש ילחץ גם שמאלה וגם למעלה??? אי אפשר! רק השמאלה או רק הלמעלה יעבוד כי המשתנה keyasci הוא יהיה רק מספר אחד ולא שתיים אז זה הבעיה שצריך לפתור
זה עדיין לא עובד לי... מה זה מקולקל?! תעזרו לי אני עושה כך:
Private Sub Form_KeyPress(KeyAscii As Integer) If KeyAscii = 13 Then MsgBox ("אנטר מוצלח חברים שלי") If KeyAscii = 38 Then MsgBox ("למעלה מוצלח חברים שלי") If KeyAscii = 39 Then MsgBox ("שמאל מוצלח חברים שלי") If KeyAscii = 40 Then MsgBox ("למטה מוצלח חברים שלי") If KeyAscii = 37 Then MsgBox ("ימין מוצלח חברים שלי") End If End Sub
הדבר היחיד שיכול להיות הוא שהתוכנית שלך בכלל לא מגיעה לקטע קוד הזה, אחרת אין לי הסבר הגיוני לדבר הזה. אולי יש לך PICTUREBOX או אובייקט אחר בטופס שלוקח את הפוקוס...
Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer) If KeyAscii = 13 Then MsgBox ("אנטר מוצלח חברים שלי") ElseIf KeyAscii = 38 Then MsgBox ("למעלה מוצלח חברים שלי") ElseIf KeyAscii = 39 Then MsgBox ("שמאל מוצלח חברים שלי") ElseIf KeyAscii = 40 Then MsgBox ("למטה מוצלח חברים שלי") ElseIf KeyAscii = 37 Then MsgBox ("ימין מוצלח חברים שלי") End If End Sub
הנה, זה מה שאני עושה וזה עדיין לא עובד!!! מה לעשות??
הוא גדול הוא גדול הוא גדול!!! the gardian(מקווה שאייתתי את זה נכון) אתה גאון!!! תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לך!!! זה הצליח!!! כל הכבוד לך, אתה גאון!!! אתה גדול!!! תודה!!!