לא ולא.
אני יודע שמה שחשוב זה לדעת לתת בגז,ולא משנה אם האופנוע שלך במצב TPHS,BMX,GMC או BDSM... על האופנוע "הכי חזק בליגה" עשו חצי עבודה על המנוע ולא משנה איך האופנוע הזה לא מושלם בעליל עובדה שכל 620 מוסב בקלילות פורם אותו לגזרים,אך נפח זה טוב (אולי..) ויפה (עניין של טעם..) אבל ישבו מהנדסים וחשבו וכל תאורתיקן שמקשפלץ נוסחאות ותאוריות זה טוב לאקדמיה. במסלול הזרימה היא קצת שונה . קח KTM400,שהוא בסיס נהדר,וגם אם תחבר לקאג'יבה רופסת מנוע של קורנס 2000,היא עדיין תישאר קאג'יבה,אז תצטרך לחזק מתלים ושלדה ע"מ שלא יתעוותו בתאוצות,אז תעלה הספק ל15 כ"ס,אז מה ? אז יהיה לך אופנוע חזק ? כן ! ביחס ל50 סמ"ק אחרים,אז תבוא לך איזו נשמה צהובה עם VXR200 ותפרום לך ת'תחת במסלול סופרמוטו,או ראנר 50 משופר ויבאס אותך רצח,קח אופנוע סטוק לא 660 ולא 880 ולא 1340 ! סטוק !,תתמקד בלשפר את הרכיבה שלך ולא להשקיע בחצאי עבודות על חצאי מנועים - העבודות האלה לא משתוות לאופנוע שעודב עגול וטוב כמו שהוא בא מהמפעל,אני לא ממליץ לך על DR350 (ראה את ה"רופסת"...) אבל KTM400 או כל LC4 אחר יתן לך יופי של תמורה מבחינת כל מה שתבחר לרכב-שטח או סופרמוטו. תעשה בחירה נבונה גם במחיר של להשאר זמן מה ללא אופנוע .DR350 לSM זו פשרה לא הגיונית,שטח עוד אני מבין,סופר מוטו תרכב (איתו..) תבין. החיים מתחילים במעלות,לא משנה כמה מעלות אלא מעלות של הרוכב,לא טיונינג של חמור מירוץ אלא טיונינג של מוח-יד ימין-רגליים . לא תתכוונן -לא תבין. לא תבין - לא תרכב. לא תבין...אז חיים יבין.