אהלן אהלן. א. שמעתי שאתה פתחת את המנוע... אני בא לראות. ב. בענין הלחצים - התשובה של קובי מדוייקת, למיטב הבנתי לכל פרופיל וייצרן יש המלצות משלו לעניין הלחץ המומלץ. הנתונים הללו יהיו מצויינים בצורה ברורה על הצמיג עצמו. ערן.
לך עם המלצת יצרן הרכב ולא יצרן הצמיגים. אותו סוג צמיג יכול גם להיות מותקן על רכב שמשקלו 1300 ק"ג למשל והלחץ הנדרש שונה. דבר נוסף - המנוע בחיפושית מאחור כידוע והפרונט מאד קל מה שמחייב לחץ נמוך משמעותית מקדימה אחרת תאבד יכולת אחיזה ובלימה.
זה בדיוק מה שחשבתי, אני יודע שרשום המלצה ללחץ אויר על הצמיג, אבל ברור שהדבר משתנה בהתאם למשקל הרכב, יש פה מישהו שנוסע עם צמיגים כאלה ויכול להמליץ על לחץ שיתן סחיבה טובה והיגוי רך..?
לפרק מנוע מהאמריקאית שלי! לפרק אגזוז משם לחבר את האגזוז הזה למנוע ה1600 אותו דבר כבר בדקתי! לאחר מכן לפתוח את 2 המנועים להחליף לשניהם מחזיר שמן אחורי! לנקות את ה1600 לעשות לו טיפול חפיפי להכניס אותו לאמריקאית ולהתניע! בקיצור להכין אותה מכאנית מושלם! צריך אותה במצב נסיעה על מנת שאחרי בצבע מיד היא תכנס לטסט ויאללה לדרך זהו בעקרון להוציא מנוע להכניס מנוע לכוון לנקות לסדר לא חייב בסדר הזה ! אם תרצה לבוא נשמח לארח אותך אני גם בטוח שיהיה מישהו שיתן לך טרמפ מאיזור המרכז הידע שלך והנסיון רק יעזרו לי! וחוץ מזה אם ה1600 לא יהיה תקין אני יוכל לחנוק אותך מיד!!!))) יהיו בשאיפה חברים מהמועדון אז בסבבה מי שיגיע!
מחר אני מתכוון להרכיב בחזרה את המנוע שלי, כבר בדקתי את כל הרינגים, ניקיתי טוב טוב את המסילות על הבוכנות ומחר אני הולך להרכיב ולבדוק קומפרסיה ככה שעד יום שבת יכול להיות מאוד שיהיה אוטו עם טסט ואם כן אז אני יעשה סיבוב "קטן" אליכם ואני ישמח לעזור...