לחץ צמיגים

dejavu

New member
לחץ צמיגים

מהו לחץ צמיגים מומלץ לצמיג 65\195 ?? כמובן שמדובר בחיפושית אמנם דיי שמנה בסביבות ה 900 ק"ג... (שנת 70)

EranR

New member
dejavu

אהלן אהלן. א. שמעתי שאתה פתחת את המנוע... אני בא לראות. ב. בענין הלחצים - התשובה של קובי מדוייקת, למיטב הבנתי לכל פרופיל וייצרן יש המלצות משלו לעניין הלחץ המומלץ. הנתונים הללו יהיו מצויינים בצורה ברורה על הצמיג עצמו. ערן.

1303LS

New member
לחץ צמיגים

לך עם המלצת יצרן הרכב ולא יצרן הצמיגים. אותו סוג צמיג יכול גם להיות מותקן על רכב שמשקלו 1300 ק"ג למשל והלחץ הנדרש שונה. דבר נוסף - המנוע בחיפושית מאחור כידוע והפרונט מאד קל מה שמחייב לחץ נמוך משמעותית מקדימה אחרת תאבד יכולת אחיזה ובלימה.

dejavu

New member
לחץ צמיגים

זה בדיוק מה שחשבתי, אני יודע שרשום המלצה ללחץ אויר על הצמיג, אבל ברור שהדבר משתנה בהתאם למשקל הרכב, יש פה מישהו שנוסע עם צמיגים כאלה ויכול להמליץ על לחץ שיתן סחיבה טובה והיגוי רך..?

nipravsky

New member
אני

לי יש צמיגים 195 65R14 ואני נוסעה עם 28 PSI והאוטו סוחב וההגוי סבבה לחץ האויר בצמיג משתנה גם בגלל שהוא יתר גדול הנפח שלו משתנה גם הלחץ

kobix1

New member
מממממ

3 שנים זמן מספיק טוב? 30 מאחורה 28 קדימה המלצה שלי! מה שעד עכשיו שמתי עם אותם צמיגים בדיוק

kobix1

New member
מממממ

3 שנים זמן מספיק טוב? 30 מאחורה 28 קדימה המלצה שלי! מה שעד עכשיו שמתי עם אותם צמיגים בדיוק

dejavu

New member
גם אני מוכן לנסות

דרך אגב קובי - מה אתה מתכנן ליום שבת??

kobix1

New member
אז ככה!

לפרק מנוע מהאמריקאית שלי! לפרק אגזוז משם לחבר את האגזוז הזה למנוע ה1600 אותו דבר כבר בדקתי! לאחר מכן לפתוח את 2 המנועים להחליף לשניהם מחזיר שמן אחורי! לנקות את ה1600 לעשות לו טיפול חפיפי להכניס אותו לאמריקאית ולהתניע! בקיצור להכין אותה מכאנית מושלם! צריך אותה במצב נסיעה על מנת שאחרי בצבע מיד היא תכנס לטסט ויאללה לדרך זהו בעקרון להוציא מנוע להכניס מנוע לכוון לנקות לסדר לא חייב בסדר הזה ! אם תרצה לבוא נשמח לארח אותך אני גם בטוח שיהיה מישהו שיתן לך טרמפ מאיזור המרכז הידע שלך והנסיון רק יעזרו לי! וחוץ מזה אם ה1600 לא יהיה תקין אני יוכל לחנוק אותך מיד!!!:)))) יהיו בשאיפה חברים מהמועדון אז בסבבה מי שיגיע!

dejavu

New member
../images/Emo13.gif

מחר אני מתכוון להרכיב בחזרה את המנוע שלי, כבר בדקתי את כל הרינגים, ניקיתי טוב טוב את המסילות על הבוכנות ומחר אני הולך להרכיב ולבדוק קומפרסיה ככה שעד יום שבת יכול להיות מאוד שיהיה אוטו עם טסט ואם כן אז אני יעשה סיבוב "קטן" אליכם ואני ישמח לעזור...

kobix1

New member
אופיר!!!!!!!!!

בטח שכן !!!!!!!!! תזהר לשאול פעם הבאה ! אתה פשוט מגיע!

RamN

New member
יאללה נפגשים ב8 בצומת רעננה

ויוצאים בשיירה למוסך של קובי

balkanyi

New member
אם אתה עם נרגילה תביא איתך

גג רעפים שלא יהיו טעויות. מובן. סוף.

ofir_y

New member
חחח אם אתה מתכוון לתקרית...

בניתי מקופסאת קפה מגן גחל, והסברתי לחבר שלי שלא שמים נרגילה על שולחן (חוץ מבטרבין)

למעלה