לחץ מהבחינה

גבי62

New member
לחץ מהבחינה

אני לא יודע אם זה קשור ללחץ של המבחן, שיום שני נגמר, תודה לאל, אבל בזמן האחרון אני סובל מהתקרחות. זה די מבאס אותי, וחבר'ה אמרו לי שזה מהלחץ... מישהו מכיר את זה? מישהו מזדהה עם מצבי העגום? אני יודע שיש תרופה נגד התקרחות בשם פרופסיה , מישהו שמע? וכמו שאנחנו רגילים - 1. כן, קרה לי גם. 2. לא יודע על מה אתה מדבר. 3. ניתן להסיק שכל המלפפונים ירוקים. 4. כל התשובות נכונות.

sk8er grrl

New member
אני לא סובלת ממצב כמו שלך..

אבל הפסיכומטרי הזהז השפיע עליי מאוד.. גם פיזית וגם נפשית.. היו קצת חרדות ויצא לי פצע לחץ מעל השפה שבוע לפני, שעד עכשיו לא החלים לגמרי והיו שיבושים קשים במצבים מסויימים בגוף שלי..

HighJunior

New member
בשיא הרצינות

ניגשתי בדצמבר ואני עדיין במצב של פאניקה מסויימת...

גם אני

ניגשתי לדצמבר, והלחץ היה עצום... הוא גרם לי לכל מיני דברים, החל בפצעי לחץ, עודף חצ'קונים (אבל לדעתי זה קרה בגלל השוקולד שרשמתי לעצמי כתרופת הרגעה) וכלה בשיבושים במחזור.... לדעתי כדאי שתלך לראות רופא, על כל צרה שלא תבוא....

hadaroz

New member
אתה לא לבד,

לי גם יצא פצע , והייתה לי דלקת בעין, אני מרגישה שיש קשר ישיר ללחץ, שכן אף פעם לא הייתה לי דלקת בעין בכלל, ועוד משהו, את כל המבחן שעשיתי הדחקתי, אני בקושי זוכרת ממנו משהו, כאילו בכלל לא עשיתי אותו. אבל היי - זה עבר...

sk8er grrl

New member
המחזור הקדים לי בשבוע ומשהו..

זה לא קרה לי כבר 3 שנים.. פצע לחץ לא יצא לי גם כבר כמה שנים.. הקטע זה שלא הייתי עד כדי כך לחוצה.. מסתבר שכן..

וואו, איזה חבורת מגזימים

אתם מודעים לזה שהלחץ הזה מוריד לכם מיני' 30 נקודות....? ושנות חיים??? מה הסיפור, אם הולך לא משהו, משפרים, זה לא כמו בגרויות שצריך לחכות שנה..... וכסף, בסדר, אז עובדים יומיים ויש כסף לזה... מה עשיתם מזה, כולה פסיכומטרי...

אני בת, זה א.. ושנית..

הלחץ הזה לא נותן שום דבר.. אם זה לחץ ברמה סבירה הוא יכול להועיל, אחרת זה באמת רק מזיק........

באמת עד כדי כך??

אתם מתחילים להלחיץ אותי...
בעעעעע

SHARON 103

New member
לדעתי.....

אהלן, לדעתי אתה צריך ללכת לרופא עור .... יש מצב באמת שהלחץ הוא טריגר לנשירת שיער ואולי זה בכלל זמני. יש אצלך מישהו במשפחה שהקריח בגיל צעיר? האבא?, הסבא? יכול להיות שבתקופה שלפני הפסיכומטרי לא אכלת בצורה נכונה וזה אולי פגע בך באופן משמעותי מבחינה תזונתית? יכול להיות שלא אכלת כמעט כלום לאורך תקופה ממשוכת עקב הלחץ? כי אם כן אז אולי הסיבה היא תזונתית..... בכל מקרה נסה לנוח ולתת לגוף הרפייה ולך לרופא... אני מקווה מאוד שזה יעבור לך תרגיש טוב ......

למעלה