לחץ וחרדה

לא לזה התכוונתי...

בסך הכל היה משהו שטל כתב שהקפיץ אותי, בגלל דברים נוראיים שנחשפתי אליהם ואני יוצאת נגדם שכנראה לא ממש קשורים לדברים שהוא התכוון אליהם, אבל מה שמפריע לי הוא העיקרון. לגבי העצות התאולוגיות שניתנו, היה חשוב לי יותר לשמוע הסברים, כמו זה שיוסי כתב, כי "להתחבר לאלוהים" נשמע מופשט ואפילו לא ניתן ליישום.

Fistandantilos

New member
learning to love yourself

is the greatest love of all :) הנה 2 קליפים לשבוע טוב תהנו http://youtube.com/watch?v=CE4SUl-K1Do http://youtube.com/watch?v=JgZGN756VIc

חיבור לקב"ה

רותי ירושלמית, ברוכה הבאה.
אני חושבת שיש דברים שאולי קל מאוד להגיד, אבל לא כל כך פשוט לבצע, בטח לא כשנמצאים במצב של פחד וחרדה. ניסיתי להבין את כוונתך וכוונתם של מי ששלחו
בתגובה. בתרגום לשפה שלי, אולי התכוונתם לעצם הצורך באמונה (בעיני לא משנה במה מאמינים) שאני מסכימה שהוא דבר חשוב. אולי הכוונה היתה לתפילה? אם לא זו הכוונה, אשמח להבהרות בנושא. גם אם הכוונה היא כן להתייחס לחשיבות האמונה או התפילה, יש בינינו אנשים שלא יודעים איך לפתח אמונה ולכן נראה לי מוזר לתת המלצה כזו בזו הלשון בלי הבהרה. אני חושבת כך גם לגבי מדיטציה. מי שמעוניין לעסוק בכך, עדיף שיילך לקורס בנושא ויתרגל "על יבש", כלומר באופן יומיומי. נסיון למדוט במצבים של לחץ ומצוקה נראה לי מתכון לכישלון. זה מזכיר לי שמומחים לבעיות שינה מזכירים את המדיטציה כשיטה שיכולה לעזור, אך רק אם מתרגלים אותה ביום, כלומר, מי ששנתו נודדת ומתחיל למדות מבלי שעשה זאת במצבים אחרים, סביר להניח שזה לא יעזור לו. לגבי דמיון מודרך, אני מסכימה שזה עשוי לעזור. ולגבי שיטת הטיפול, יכול להיות שהתכוונת EFT?

yperelman

New member
אני לא יודע

למה רותי התכוונה אבל תפילה במצבי דחק ואפילו מצבי דחק קיצוניים תורמים לא מעט. יש על זה אגב לא מעט מחקרים. לזה אני התכוונתי בכל אופן. אני משתמש לא מעט בבקשת עזרה מהיקום/אלוהים/......השלימו את הנראה לכם בטיפולים וגם במקום בו אני חש קושי בחיי. לי זה תורם בכל אופן ואגב, גם רוב משפחתי נמחקה בשואה. גם אני עברתי מסע ארוך של השלמה ובעיקר הפרדה בין אמונותיי ולבין הקושי הגדול בלהכיל רגשית את מה שקרה שם..

טיפול משולב

טיפול משולב של רפואה סינית ומגע יכולים לעזור לך מאוד (מתוך ניסיון). היעילות של המגע בשיתוף של הרפואה הסינית עושים פלאות. יום טוב טל

mokit

New member
דמיון מודרך והרפייה

מאוד עזר לי להירגע בתקופה לחוצה. צריך רק ללמוד את השיטה ואז אפשר ליישם אותה מתי שרוצים.

יש המון אופציות,

אני חושב שיש כל מיני כדורים כמו "רגיעון", או ויטמיני B, אבל, כמו שכבר המליצו לך, ישנם הרבה סוגי טיפול, ושיטות שונות שיכולות לעזור לך, והן יותר מומלצות (מפתרונות "קלים" יותר, כמו כדורים). מטפל מתאים יוכל לעזור לך להתמודד עם הלחץ, ולאתר, אולי, את שורש הבעיה. בנוסף או בנפרד, את יכולה ללמוד שיטות שונות שעוזרות בהתמודדות עם סטרס, כמו מדיטציה, רייקי וכו'... גם פעילות גופנית בתקופות כאלה יכולה להקל מאוד, אפילו הליכה, אפשר גם לבד, אפשר בפארק, שפת הים וכו'. בהצלחה!

haniela17

New member
תודה רבה על הכל לכולם../images/Emo13.gif

לא ידעתי שיש מזונות שנחשבים למרגיעים ולהיפך.. וזה בדיוק העניין שכדורים לא עוזרים וגם ככה אני נגדם אז גם להכניס את הזבל הזה לגוף וגם שלא יועיל?! זה ממש מציק..

למעלה