לחץ וחרדה

haniela17

New member
לחץ וחרדה

היי.. רציתי לשאול אם מוכר לכם משהו שיכול לסייע במצבים של לחץ וחרדה, משהו להרגעה כמו למשל לפני מבחן חשוב. ניסיתי את הרסקיו אבל הוא לא עוזר ונואשתי.. זה חשוב, ככה שאני מודה מאד על כל עצה שתחשבו עליה!

Fistandantilos

New member
תה קמומיל + מדיטציה

אם המקרה ממש חמור לדעתי לכי על כדורים רפואיים להקטנת הלחץ במיוחד אם לא מדובר במבחן פסיכומטרי בו לחץ הדם מעיק מאוד מאוד

haniela17

New member
ההיא בחנות טבע

דברה רק על סוג אחד של כדורים משהו עם שם ארוך כזה סיבוטיליום אולי? משהו דומה.. אבל זה היה מן טיפול מתמשך כזה. בכל חבילה 30 כדור וצריך פשוט לחיות עליהם. אז לא קניתי. אני חיפשתי משהו אחר, איזה טיפול של יום יומיים לפני מבחן כזה .. לא משהו שחיים עליו. הקטע הוא חוסר יכולת לתפקד במבחן מרוב לחץ בלתי מוסבר ובלתי הגיוני.

למרות שהלחץ והחרדה מופיעים

רק לפני בחינה יש להם שורשים וסיבות עמוקות יותר. צריך להבין אותם ולהתאים את הטיפול לשם. כדורים של בית טבע אינם הפתרון (אלא אם את רוצה לתמוך כלכלית בחברת התרופות...). ומכיון שנוכחת בעצמך שגם תרופה כללית ללחץ, כמו רסקיו לא עזרה לך אולי תסכימי לבחון טיפול יותר לעומק. אני בעד ההומאופתיה (אבל אני משוחדת...
) כל טוב עירית

מסכימה עם הנאמר ע"י עירית

ומוסיפה שמלבד הומאופטיה אפשר לנסות גם טיפול נטורופטי שינוי תזונתי להפחתת המזונות שידועים כמגבירי לחץ וחרדה, הוספת מזונות הידועים כמרגיעים ותומכים במערכת העצבים (ויטמינים מקבוצת B למיניהם), מגע מרגיע כגון עיסוי או רפלקסולוגיה בשילוב שמנים ארומאטיים מפחיתי חרדה, כמו כן קיימים צמחי מרפא מרגיעים ומפחיתי חרדה- כקו נוסף בטיפול- תלוי בחומרת המצב, הוספת פעילות גופנית מרגיעה, ובנוסף להכל- פרחי באך והגברת המודעות למציאת המקור העמוק ושורש הבעיה. בהצלחה (ואני משוחדת מתחום הנטורופטיה
, מן הסתם, כי אני נטורופטית...) תמי

Fistandantilos

New member
הדם=זמן

כמובן שאם זה נראה לך יותר רציני מזה יש אפשרויות פסיכולוגיות\רפואה משלימה\קונבנציונאלי

בקר טוב ../images/Emo140.gif

*להתחבר אל הקב"ה ,זה מוריד פחד וחרדה *ניתן להוריד לחץ וחרדה בשיטת E.F.P פועל כמעט מידי וניתן לילמוד את השיטה אפילו דרך האינטרנט .בדוק מרגיע מאוד *לעשות כמה תרגילי נשימות זה בהחלט עוזר . *דימיון מודרך ... בהצלחה חודש טוב לכולנו

Fistandantilos

New member
להתחבר אל הקב"ה מוריד פחד וחרדה?

האם קראת פעם את הנתונים בנוגע לחובשי כיפה ובעיות אובססיה\חשיבה אובססיבית? אפשר להגיד שההפך הוא הנכון :)

לא חכם לשלול ע"ס כתבות

חכם הוא מי שבדק ויודע ... קראת פעם את הכתבה שגראס זה בריא? אתה יודע כמה בני נוער "נתקעו" (דו משמעי) על הכתבה הטיפשית הזו?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifנכון מאוד

אני בעד חיבור לקב"ה - ומי שיודע לעשות את החיבור הנכון הזה יכול רק להרוויח. כמובן שאין מדובר פה בכשפים או בסודות חלילה, אלה בפשטות הכי גדולה שיש. ישנם דרכים רבות להרגיע את הנפש ע"י התבודדות וע"י פירוק "הקליפות" של הנפש. מי שמעוניין בהסבר מוזמן לפנות במסר. יום טוב. ח"ח רותי ...

השאלה החשובה היא-

לאיזה אלוהים מתחברים?...... וזה נושא לשרשור אחר לגמרי. לא בטוחה שזה המקום שלו עירית

אני מכיר אחד ויחיד

אותו אחד שאני ואת מתפללים אליו, אותו אחד שהחרדים והחלוניים מתפללים אליו, אותו אחד שהערבים הנוצרים וכו' מתפללים אליו. אל יש רק אחד ... הקב"ה. ההבדל בנינו זה איך אנחנו מתפללים ובאיזה דרך אנחנו עושים זאת.
אבל כמו שאמרת זה באמת שייך לפורום אחר ומכיוון שזה עניין רציני מידיי אני ממליץ שלא לפתוח את זה כאן כרגע. יום טוב..

hal767

New member
הקב"ה

לא הצליח להרגיע את כל משפחתי בתקופת השואה. 98% ממשפחתי נירצחו בשואה לאחר שעברו זוועות. הם התפללו לאותו אלוהים שאתה מדבר עליו לפני ובזמן השואה, וזה ממש לא הרגיעה אותם. בוודאי שזה לא עזר להם. המסקנה היא, שאת הרגיעה צריך למצוא בדרך אחרת, ולא להתפס לאשליות.

כבר אמרתי ...

אין צורך בלפתוח את זה פה בפורום, זה לא הפורום המתאים. אני בהחלט יכול להבין את הכאב שלך רק שאני ממליץ לך לבדוק על פי התורה באמת את הסיבות לשואה, זה מעניין מאוד. בכל מקרה אם אתה אדם שמאמין שדברים לא קורים סתם, אז כנראה שיש סיבה רצינית לכל הסיפור הזה ואכן יש. אז, אתה תירגע בדרך שלך ואנחנו בשלנו וככה יהיה טוב לכולם. יום טוב.

אם אמרת למה אתה מפתח את זה?

בפעם האחרונה שמישהו דיבר איתי על הסיבות של אלוהים לשואה, הוא שלח לי זבל רווי גזענות ושנאה, שמאשים קבוצה של אנשים באחריות לכך. אולי כדאי שבאמת נתרחק מהדיון הזה ונשאיר אותו לפורום מסיונריות דתית.

קחי אויר ... ../images/Emo178.gif זה פורום !!!

בפורום מעלים לפעמים גם דברים לא כ"כ קשורים.

נושמת כל הזמן../images/Emo140.gif

הבעיה שלי היא לא עם הנושאים הלא קשורים, אלא עם פרשנויות שונות ומשונות שקראתי ושאנשים מנפנפים בהם כדי להצדיק שנאה וגזענות. אני לא מתכוונת אליך כמובן, אלא למאמרים מגעילים שקראתי ש"מסבירים" את השואה. האמת היא שאני באמת לא רוצה לפתח את זה כי זה סתם מעצבן אותי ונשמע לי בזבוז זמן. הגבתי רק כי הזכרת את הסיבות האפשריות לדעתם של כמה אנשים לשואה.

אני באמת לא רוצה לפתוח את זה

רק שמה שאני קראתי ממש לא גיזעני ולא מגעיל. במידה ואמצא את זה אני אשלח לך ... תקבלי רושם אחר. יום טוב

עזוב...

כמה שקראתי יותר כך התרחקתי יותר מהיהדות. עדיף שלא אקרא ואמשיך להאמין. תודה בכל אופן.

Fistandantilos

New member
עיצה

מיכלי היקרה, בוא נגיד שעיצות תיאולוגיות לא יתקבלו בברכה בפורום זה?

למעלה