לחץ וזמן :(

קTמו

New member
לחץ וזמן :(

שלום לכולם :) אני ניגשת באפריל כמו רובנו אני מניחה.. יש לי בעיה שלוקח לי יותר מדי זמן לפתור את השאלות,ומרוב הלחץ להספיק בסוף יוצא שאני נופלת על מסיחים וטעויות שטוטיות ומגיעה לציונים נמוכים..זה קורה בעיקר בכמותי,שבמילא החלק הקשה אצלי.. אמנם בינתיים עשיתי רק 2 סימולציות,אבל הרגשתי את זה בשניהם.. כשתחקרתי בבית לעומת זאת,ראיתי שאם היה לי קצת יותר זמן הייתי פותרת את מרבית השאלות.... זה ממש מבאס :\ יש לכם עצה?

קחי לעצמך

זמן מוקצב לכל שאלה, נגיד דקה ועשרים. אם את עוברת את הזמן הזה, את עוברת לשאלה הבאה.. וכל שאלה מחדש תפתחי שעון, בהתחלה זה קצת מעצבן, אבל רואים שיפור ממש מהר. מומלץ לעשות את זה כשפותרים פרק פרק ולא לסימולציה בבת אחת. ככה תוכלי לראות איפה בדיוק הבעיות שלך, וזה עוזר לנתב את הזמן ולדעת כמה זמן יש לך ואיפה את עומדת, בדוק!

קTמו

New member
תודה

ניסיתי אבל הזמן הזה לא מספיק ויוצא שאני לא פותרת את מרבית השאלות. תוך כמה זמן הרגשת שיפור?

crazyan2

New member
עדיף לפתור 20-21 שאלות טוב מאשר 25

ושיהיה לך 6-7 טעוית. תפתרי לאט אל תסתכלי על הזמן,ואת תראי שעם התירגול כבר גם ככה וגם ככה תפתרי שאלה בסביבות הדקה ..

crazyan2

New member
תזכרי שאת לא חייבת לסיים את הפרק...

המטרה שלך לקבל תשובות נכונות,המטרה שלך זה התרגיל שעומד מולך ולא תרגיל מספר 25 בפרק,מה גם שבכמותי ככל שאת מדלגת ועולה לתרגיל הבא,זה נהיה יותר קשה,אז מה עשית בזה?! בדר"כ.

demultiplexer

New member
אני סובל מאותה בעיה בדיוק

מתן, כמה תשובות נכונות אתה מצליח יותר כשאתה משתמש בשיטה הזו ? מישהו אחר ניסה את זה פה ? תודה,

לא ניסיתי את זה על עצמי

אלא על חבר, הוא תמיד היה בלחץ אטומי! והיה פותר איזה 17 שאלות שבחלקם הגדול היה לו טעויות טפשיות... אחרי שעשינו איזה 6-7 פרקים בשיטה הנ"ל (שכמובן הוא לא הספיק בהתחלה את הפרקים) הגענו לממוצע של 21-22 תשובות נכונות כולל להספיק את הפרק בזמן!!! יכול להיות שאת צריכה לקחת יותר מדקה ועשרים, זו שיטה מעולה, כמעט תמיד עובדת!! אגב, מה שעשינו היה יותר קל מבחינתו, אני ישבתי עם סטופר לידו, קצת רחוק ממנו, וכל שאלה הייתי פותח לו זמן חדש וכשהייתה עוברת דקה ועשרים הייתי אומר לו עבור..

קTמו

New member
זה נשמע טוב,

אני אנדב גם את החברים שלי למשימה :)) תודה לכולם על העצות..מקווה שיהיה לכולנו בסדר !!!

למעלה