סורי, אבל אני פחות בקטע של להתלהב ממישהו שנורא מתלהב מעצמו כל אימת שהוא מתקן כביכול (לעתים באופן שגוי אגב) טעות כתיב של אחר, תוך שהוא עצמו טועה בטעויות כתיב משלו לא מעט. גם זה נראה לי פתטי ברמות-על. אבל אם חשוב לך הדבר רק תגיד ואשמח להביע התלהבות אדירה לפועלך הרם (מלשון מתנשאלא העתקתי מילה במילה גם תיקנתי טעויות לשוניות שלך!!
וכרגיל, איני צבוע ואיני מאחל לך אפילו מעט בריאות והצלחה!!!
רק בקשה קטנה ממיצי, שתגיע!!
כך או אחרת כאמור קודם, דיון ענייני לא היה צפוי להתקיים כאן וכעת כשהרגשת צורך להצביע על איזו טעות כתיב (לא הצבעת עליה באמת, אבל נניח לצורך הדיון לשיפור מצבך, מעמדך והרגשתך
אנא סלח לי אם את תגובתך הבאה בתת-השרשור הזה לא אקרא כלל. אמנם אני לא מבטיח שאעמוד בזה ויתכן בהחלט שבהמשך יהיה לי משעמם באופן שיישלח אותי חזרה לכאן לנסות בכל זאת. אבל לפחות נכון לעכשיו אין לי כוונה לקרוא את הגיגיך הבאים. יש גבול לכמות הפתטיות החולנית שאני יכול להתמודד איתה ביממה. זה פשוט מרגיש כמו 'בעיטה בגוויה' במידה מסוימת וסתם נהיה לא נעים.
אז... אני סמוך ובטוח שגם דבריך הבאים יהיו עניינים לעילא ולעילא, תרומה אדירה לשרשור שבלעדיה היא פשוט לא אותו דבר, וכו'. כל זאת כמובן בכפוף לכך שהדברים יהיו מודגשים בלפחות 3 שיטות הדגשה שונות, אחרת מאומה מהנ"ל לא צפוי לעבוד, אבל אני רגוע לחלוטין בקטע הזה במקרה שלך
כמובן וכרגיל, אם וכאשר בכל זאת תחליט להתעלות לצו השעה, להתאמץ (ואני מבין שזה מאמץ, כך שזה מאוד יוערך אם בכל זאת תנסה) להתגבר ולהתבגר ובכל זאת להנפיק ר"ל התייחסות עניינית, אשמח עד גובה השמיים להשתתף מולך בדיון ענייני שיתאפשר במקרה כזה.
עד אז הרבה בריאות והצלחה,
רות סוף.
* שם תואר מוגזם פראית להתנהלותך בתת-השרשור הזה.