לחנה אחותי היקרה

לחנה אחותי היקרה

כבר אחרי חצות ואפשר לאחל לך מזל טוב עד 120 שנה אושר עושר והרבה שמחה בחיים
עם הרבה
ובהזדמות זו אני מאחלת גם לך מעיין ברכות על ההנהלה עדיף מאוחר מאשר אף פעם חנה מעדכנת אותי מה קורה למרות שאני לא נכנסת לאתר הרבה

MaNcHi 135

New member
../images/Emo65.gifחנוש מזל טוב!!!../images/Emo65.gif

שפע ברכות ואיחולים! אני מאחלת לך מכל הלב הרבה מזל טוב ושתעשי כיף חיים ביומולדת הזאת כמו שלא עשית מעולם! אוריאנה, תודה רבה! וברוכה השבה

7han

New member
מעיין

תודה מתוקה ובהזדמנות זאת להוסיף לך תודה שלקחת את הפורום כי אני יודעת כמה כאב לך הלב שהפורום לא ייסגר ועל המאמצים שאת עוש ה כדי שימשיך לפעול

kiCkiC

New member
../images/Emo49.gif

רק מההודעה האחרונה שלך בפורום סדרות גילתי שיש לך יום הולדת.. בא בזמן שרשור ההכרות
אז..

7han

New member
מורן

תודה ורצתי להגיד לך גם שאני שמחה על השיתוף בן שני הפורמים

relax2008

New member
חנה מזל טוב../images/Emo65.gifואורינה ברוכה הבאה ../images/Emo194.gif

7han

New member
תודה מתוקה

חלי נכון אני מקווה שאני לא טועה

../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif מזל טוב חנה ../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

איזה מזל שיש יום אחד מיוחד שנותן לנו אפשרות לעצור לרגע אחד לעצור להיזכר ולהביט אל העבר להתענג על ההווה ולתכנן את המחר
לעצור ולראות שהכול חולף מהר
לנסות ליהנות מכל רגע שעובר להבין שגם מטעויות אנו למדים וגם אם יש קשיים על הכול מתגברים להאמין ביכולות,לאהוב את החיים לחשוב רק על הטוב,ועל האנשים האהובים
על המשפחה היקרה שנותנת לנו כוחות לעמוד מול מכשולים,ולהתגבר על הבאות מאחלת לך המון בריאות ואריכות ימים שתהיי מאושרת בכל רגע בחיים שלא תפסיקי לחייך ולכבוש את כולם כי מגיע לך את הטוב בעולם
אז שיהיה לך יום הולדת מקסים עם המון אהבה, נשיקות, וחיבוקים
רונה

asia84

New member
../images/Emo65.gifחנה מזל טוב ../images/Emo6.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב זה צירוף מקרים לאחותי גם קוראים חנה ויש לה גם היום יום הולדת יאווו שני חנות חוגגות להם היום יום הולדת
חנה המון מזל טוב הרבה אושר ועושר וכושר
שנה עברה כל כך מהר והיום הכי חשוב חוזר זהו יום הולדתך היום
יום שמח יום חלום
המון בלונים מתנות
ועל העוגה הרבה נרות
ולי נשאר רק לאחל לך,
שיתמלאו כל משאלות ליבך
אמןןן ואמן

nurit224

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב חנה../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

הרבה אושר ועושר והצלחה בכל מה שתירצי !!
ותודה לך על כל ההמלצות הנהדרות !!

למעלה