לחמן

tlaiper

New member
לחמן

מישהו עשה את מבחן התוצאה 4? הייתה לי נפילה חזקה בכמותי..פשוט ישבתי ובהיתי בשאלות ואפילו את הקלות לא הצלחתי לפתור. גם לכם הכמותי שם היה יותר קשה? או שסתם עבר עליי משהו? :)

יקח לי נצח עד שאני אבדוק

כי אמרתי שרק שאני אסיים לעבור על 2 אני אבדוק את 4 הכמותי היה קשה.. גם במילולי היו פטלים שלא ידעתי, השלמות קשות, דווקא הבנת הנקרא הרגיש שבא יותר בקלות..

tlaiper

New member
מילולי אין לי בעיה

הכמותי לא ידעתי בקושי 10 תשובות..ואת השאר ניחשתי.. בחיים זה לא קרה לי

NIMASSLI

New member
סימולציה קשה לכל הדעות

אין טעם להלחץ . הכמותי היה לא ממש ידידותי למשתמש . רוב השאלות היו ברמה של החמש שאלות האחרונות . לא מבחינת הקושי אלא הזמן שהן דורשות . אל תחשב את הציון זה סתם יבאס אותך . קח את הסימולציה ותחקר אותה עד העצם . בגדול בכל מבחני התוצאה אחד החלקים היה קשה מאד יחסית לשאר . למשל אנגלית במבחן התוצאה 1 . לדעתי המטרה היא שבכל סימולציה תיפול בנושא אחד ותתמקד בו והגיוני ביום האחרון להתמקד בכמותי . בהצלחה .

tlaiper

New member
ממש תודה

אני מקווה שלא רק אתה חושב ככה. הכמותי שם היה זוועה במצב שהגעתי לממוצע של 14 תשובות. חישבתי כבר, זה אבוד..בגלל זה כל כך התבאסתי :) אחרי שבסימולציה 2 שלהם קיבלתי ציון ממש טוב בשבילי, בזאת ירדתי ממנה ב 60 נקודות!!! זה מלא. מקווה שבאמת הכמותי ברמה קשה הרבה יותר מבמבחן. תודה בכל מקרה.

T h e G r i m

New member
גם לי לא..

בדרך כלל כמותי הולך לי ממש טוב הפעם הייתה נפילה יחסית...לא בטוח שהיה קשה בסופו של דבר הטעויות שלי היו ברובן שטויות..אבל פה ושם היו כמה שאלות שלקח לי יותר זמן להבין בדיוק מה הם רוצים... שיהיה בהצלחה!!

למעלה