מה שאת יודעת לא רלבנטי ואגיד לך למה
כי עדיין, ברגע שיש אפשרות אחרת לקבל את זה משם צריך לקחת את זה באופן מוסרי .
העובדה היא, שזמין או פחות זמין, אין צורך בחלבון של גבינה כדי לחיות .
החלב לא נועד לבני האדם (את זו שדוגלת בטבעיות, אז אני מסבירה בסיבה של טבע ) , הוא נועד לעגלים המקוריים בתור חלב.
לא כל מה שנוח וטוב צריך לעשות, לפעמים צריך לעשות מאמץ כדי לעשות את הדבר הראוי . מבחינתי כטבעונית לא ראוי לצרוך משהו שלא נועד לי במקור שלו , מה יותר טבעי מזה בעצם ?
אז למה לא לצרוך תוספי E אבל כן לצרוך גבינה מחלב שלא נועד לאדם בכלל והיא מוצר מעובד שמכיל כל כך הרבה דברים מלאכותיים שגם קיבלה אם העגלים שנגזלה? ? שוב נשגב מבינתי ההגיונית . אבל אני לא קראתי המון ספרים כמוך .
עם הזמן התפתחו פה סוגי חקלאות צמחית מעולים שיכולים לכסות כל צורך של האדם .
ביודעך את זה, אין שום הצדקה לצרוך מהחי, ועוד לקרוא לזה "טבעי " . זה כל מה שאני אומרת .
גם אני מסבירה לך, ואינך חייבת לקבל . אם את באמת פועלת על פי חשיבה ביקורתית , תוכלי לקבל את זה שגם על הדרך שהצגת פה יש המון ביקורת , שאת מתעלמת ממנה לחלוטין .
בכל מקרה לא התכנסנו פה לדעת מה יותר בריא, אלא כדי להבין את המושג טבעונות, ואת מתעקשת בכל מחיר לטעון שאת יודעת מה זאת טבעונות יותר מכולם, ושטבעיות =טבעונות, ומתעקשת לא לקבל שום ביקורת על האמירה הזאת (למה ?)
אני לא התכנסתי לכאן כדי להתווכח על מושגים . אמרו לך, קחי או זרקי . אולי תשקלי שיש משהו בדברים בכל זאת, מי יודע.
ולפי הכתוב בשורה האדומה בראש הפורום את לא אמורה להלל פה מוצרים מהחי, צר לי .