לחלוק נסיעה?

notmail

New member
לחלוק נסיעה?

הי. מישהו פה גר באיזור רמלה (ונוסע כל יום ללימודים ונמאס לו לשלם דלק כמו מטורף?) ורוצה לחלוק נסיעות / דלק... צרו איתי קשר.

רתםג

New member
אם זה מתאים

אני גרה ברחובות ונוסעת כימט כל יום ללימודים, אבל אין לי רכב. אם יש התאמה מבחינת מערכת שעות,ואם זה מתאים לך אשמח להתחלק בהוצאות דלק. אם זה מתאים תשאירי הודעה כאן או תשלחי לי לאימייל [email protected]

Shrira

New member
נראה לי שאני יכולה לעזור../images/Emo140.gif

אם את במקרה משנה א' רפואה/רפו"ש או מדעי הרפואה אז תבואי למוחמד או אלי (שירה, מהוועד..) כי ככל שזכור לי יש לנו בטבלת טרמפים שארגנו מישהו שנוסע לרמלה.. שירה

notmail

New member
שנה ב

תודה. אבל אני שנה ב' ולפי מה שאני יודע זה לא מסתדר. רעיון טוב אבל שהועד יארגן רשימת טרמפים. צריך להפיץ דבר כזה גם אצלינו.

Shrira

New member
דברו עם איתי

ותאמרו לו שידבר איתי (שירה) ונאחד את הרשימות שלנו

notmail

New member
זה בעיה

השעות מאוד שונות בין שנה א לב'. גם יש יומיים של גבעת רם. אבל אולי שנה ג' רוצים לעשות איתנו דבר כזה? (ולדי?)

ניסיתי לעשות רשימת טרמפים לפני שנה

ההיענות הייתה אפסית (ומי שכבר נרשם - רצה שיסיעו אותו). אבל אפשר לנסות שוב. אני חושב שמה שנעשה הוא כדלקמן: בין תפקידיי, אני גם האדמין של מערכת הפורומים של אגודת הסטודנטים. אנחנו מתכוונים להפעיל אותם באופן רציני ממש בקרוב, ואין לי בעיה לייחד פורום לטרמפים. ולדי

Shrira

New member
לא בהכרח בעייתי

אני מדברת על טרמפים בתחילת שבוע ובסופ"ש, אני לא חושבת שאמורה להיות בעיה.. גם אם הטרמפ לא ישיר לעין כרם, לפחות הוא מגיע לירושלים... ביום חמישי אולי יותר בעייתי כי יוצאים מגבעת רם.. בכל מקרה, שווה לנסות. אני אדאג שתהיה פינת טרמפים באתר שלנו (שנה א') ואז נאחד רשימות (יש לי כבר רשימה חלקית)

למעלה