כמה שטויות!
קודם כל, לא משנה כמה סמדר רוצה את דורון, הוא אדם נשוי, ואיריס היא אשתו, כך שלסמדר אין זכות לפגוע בה סתם כי היא רוצה אותו! בקשר לזה שאיריס תספר - ברור שלא בגלל זה סמדר העיפה אותה מהגג, אלא כדי שדורון ישאר פנוי בשבילה. ברור שגם אם איריס היתה נשבעת לה שהיא לא תספר, סמדר עדיין היתה דוחפת אותה! איריס לא דחפה את סמדר, איריס התחננה בפניה שתפסיק, כי סמדר התעללה בה וניסתה לגרום לה להרגיש רע!סמדר לא היתה זקוקה להגנה עצמית, שכן איריס לא פגעה בה, ומראש לא היתה צריכה לעלות לגג אם לא היתה לה מטרה להרוס את איריס... ברור שכשהיא עלתה לגג היתה לה מטרה כלשי, או שמא אתה חושב שלא? הדחיפה של סמדר לא היתה סתם "חזקה מדי", אלא נועדה כדי להפיל את איריס, שכן היא אמרה לה, ואני מצטטת: "את התחלת עם הדחיפות. את התחלת, ואני אסיים! אתה יודע - סיום=סוף (של החיים). לא אכפת לי שסמדר רצתה כבוד. איריס רצתה לחיות. ערך החיים הוא ערך עליון! יש לאיריס זכות מלאה לחיים! אם היא רצתה כבוד, היא לא היתה צריכה להתגרות באיריס מלכתחילה, ובכלל לא היתה צריכה לפתות את דורון, שהוא גבר נשוי! דורון לא אהב ולא אוהב את סמדר, והוא גם לא היה זקוק להגנה מפני איריס, שלא משנה עד כמה היא מטומטמת, היא, בניגוד לסמדר, אישה טובה!