לחיי האהבה

abca

New member
מפני מספר דברים:

כזכור לך הגנה עצמית היא התגוננות מפני פגיעה בעצמך בין אם נפשית ובין אם פיסית (לפי האקדמיה צריך לכתוב רק פיזית כמו שצריך לכתוב רק מוזיקה ולא מוסיקה...). הרשימה: 1) סמדר החזיקה באיריס ועדיין לא ניסתה לדחוף אותה מהגג. אם הייתה עוזבת אותה איריס הייתה מספרת לדורון שסמדר רצתה לדחוף אותה והקשר בין סמדר לדורון היה מסתיים. 2) גם אם היא לא הייתה מחזיקה בה איריס הייתה כנקמה עלולה להגיד לדורון שהיא רצתה לרצוח אותה (וכאן הכוונה באמת ל"לרצוח"). 3) איריס התנגדה למילות התנחומים של סמדר שבאמת הצטערה, והיא התחילה לדחוף את סמדר. סמדר כדי להגן על עצמה גם דחפה את איריס אך כנראה שבשלב מסויים היא נתנה דחיפה חזקה מדי שהפילה את איריס מהגג. 4) וגם על כבודה הגנה סמדר. כן, כן - אם סמדר שנודעה בזכות האשה החזקה הייתה חוזרת למי שכבר יודע על יכולותיה ומספרת שהיא עזבה את הגג - היו צוחקים עליה. 5) ולסיום, היא הגנה על האיש היחיד שבאמת אוהב אותה - המשפחה של סמדר שונאת אותה, היא פגועה מכל הכיוונים - רק דורון יכל להיות אהוב שלה ורק שלה, ומשום שאיריס הייתה המכשול היחיד סמדר עמדה על שלה ודחפה את איריס. מגיע לה, ממילא ההתנהגות שלה הייתה ממש מטופשת. ומגיע לה גל על שהולידה את מאיה העכברוש הקטן שרק מציק לכולם ומפריע לקשרים בין בני זוג!

טוב דיי אין הגיון במה שאתה אומר

טוב דיי אני לא יכולה אפילו להגיב לשטויות שרשמת היא רצחה אותה נקודהההההההההההההה!!!!!!!!! שום דבר לא מצדיק את זהההההההההההה ודורון בכלל לא אוהב את סמדר (הוא אוהב את רונה) אבל עזוב עוד לפני רונה הוא לא אהב אותה ואפילו סמדר אמרה את זהההההההההה בפרק האחרון למאיה!!! היא אמרה לה שמהרגע שאיריס מתה הוא כל הזמן חשב עליה ואפילו צעק את שמה מתוך חלוםםםםםםםםם כלומר עד רונה הוא עוד אהב את איריס וגם עכשיו הוא אוהב אותה...וקיצר יש לו רגשות של ידיד כלפי סמדר!!!!! וזהווו! ואין טעם הלתווכח אתה שוב תביא טיעונים מגוכחים! שום דבר לא מצדיק רצח!!! ר-צ-ח! דנה.ש. (עצבנית)

amirbilu

New member
יש הבדל בין הגנה עצמית לרצח

ומה שסמדר עשתה זה בפירוש רצח!

shirakl

New member
כמה שטויות!

קודם כל, לא משנה כמה סמדר רוצה את דורון, הוא אדם נשוי, ואיריס היא אשתו, כך שלסמדר אין זכות לפגוע בה סתם כי היא רוצה אותו! בקשר לזה שאיריס תספר - ברור שלא בגלל זה סמדר העיפה אותה מהגג, אלא כדי שדורון ישאר פנוי בשבילה. ברור שגם אם איריס היתה נשבעת לה שהיא לא תספר, סמדר עדיין היתה דוחפת אותה! איריס לא דחפה את סמדר, איריס התחננה בפניה שתפסיק, כי סמדר התעללה בה וניסתה לגרום לה להרגיש רע!סמדר לא היתה זקוקה להגנה עצמית, שכן איריס לא פגעה בה, ומראש לא היתה צריכה לעלות לגג אם לא היתה לה מטרה להרוס את איריס... ברור שכשהיא עלתה לגג היתה לה מטרה כלשי, או שמא אתה חושב שלא? הדחיפה של סמדר לא היתה סתם "חזקה מדי", אלא נועדה כדי להפיל את איריס, שכן היא אמרה לה, ואני מצטטת: "את התחלת עם הדחיפות. את התחלת, ואני אסיים! אתה יודע - סיום=סוף (של החיים). לא אכפת לי שסמדר רצתה כבוד. איריס רצתה לחיות. ערך החיים הוא ערך עליון! יש לאיריס זכות מלאה לחיים! אם היא רצתה כבוד, היא לא היתה צריכה להתגרות באיריס מלכתחילה, ובכלל לא היתה צריכה לפתות את דורון, שהוא גבר נשוי! דורון לא אהב ולא אוהב את סמדר, והוא גם לא היה זקוק להגנה מפני איריס, שלא משנה עד כמה היא מטומטמת, היא, בניגוד לסמדר, אישה טובה!

חנוש18

New member
abca אתה כל כך צודק

סמדר ודורון באמת זוג מושלם ביחד ורונה ומאיה סתם מציקות ודוחפות את האף שלהם מחוסר חיים

swirrrly

New member
אני אומרת לסקל את ראשך!

למה כנרת? למה? כולם יודעים שזה כלנית! אתה עושה דווקא, או שאתה לא שומע טוב או מה הקטע שלך?? אני לא אוותר בעניין הזה, אין שום כנרת אין!! לא הייתה ואין עכשיו . שכח מהמושג מהשם הזה. רק כלנית הולך עכשיו , זהו!!! כלנית-כלנית-כלנית-
-כלנית-כלנית-כלנית יום ולילה תשנן את השם הזה: כלנית
כלנית! מישהו אמר כנרת
? כדי שלא כי כנרת אסור!! אומרים רק: כלנית
כלנית
משיר
י

abca

New member
שירלי, טעות קטנה בידיך:

לא, לא, קוראים לה כלנית אבל האמוטיקון הזה:
אינו כלנית. זהו צבעוני. למי האשמה? להנהלת הפורומים (גל ממליה היוצר קרא לזה במקור צבעוני...). בושה! פשוט בושה!

casperit

New member
לא מסכימה איתך בכלל!!!

סמדר תככנית שתעשה הכל בשביל להשיג את דורון בכלל לא אוהב אותה, רונה התאהבה בדורון מה לעשות? וגם הוא אוהב אותה, ומאיה התאהבה במישהו אחר ככה זה בחיים... יעל

סמדר ואיריס בכלל....

לא אויבות, אתם לא מבינים.... איריס בכלל לא מתה, היא זייפה את המוות שלה כדי שתתן לסמדר להשלים את העבודה בלקיחת כספו וירושתו של דורון, אח"כ תגדל את ילדיו של יוני המדהים, תהנה משליחתה של רונה לכלא, תשתלט על היקב ואז תפרוש לאי בודד יחד עם איריס אהובתה הנצחית
"רצח" איריס לא היה הגנה עצמית וגם לא באמת רצח, זה הכל זיוף, ז-י-ו-ף! דורון, רונה, אלי, מאיה הם כולם בובות על חוט בתאטרון של סמדר ואיריס, שהיא (איריס) בעצם השחקנית הטובה ביותר בסדרה!!! גרמה לנו לחשוב שהיא מטומטמת, גרמה לנו לחשוב שהיא לא יודעת מהחיים שלה...הכל כדי להפיל את ורדה בפח ובכך ליצור בסיס חזק של שקרים ומזימות, כן, כן !!!! הכל אמת ויציב! תודו שזו הטענה ההגיונית ביותר עד כה!!!! רצח, הגנה עצמית...נו באמת.

למעלה