לחיי האהבה

Luiz16

New member
לחיי האהבה

אלי אתה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מה אתה מוצא אצל רונה

abca

New member
אף אחד לא מוצא שום דבר אצלה.

סמדר ודורון הם זוג מושלם. מאיה ורונה - שתי תככניות בוגדניות מזיקות, ובניצוחה של שלומית כבר אי אפשר לדעת מה הן יכולות עוד לעשות!

יו מה עשית מרונה ומאיה...../images/Emo58.gif

אתה מוכן אבל להסביר לי איך רונה תככנית בוגדנית ומזיקה??? על מאיה הבנתי כי בעתיד הקרוב היא תבגוד בגידו´ש!! ועל שלומית?? איך הגעת לעובדה ששלומית תככניתת מזיקה ובוגדנית??

abca

New member
הסבר:

שלומית דוחפת את האף שלה לכל מקום, היא יודעת את מה שהיא לא צריכה לדעת, והיא סתם מפריעה לכולם כל הזמן! היא שיכנעה את דורון להישאר עם סמדר ("תאמין לי שתשכח את רונה") ואח"כ טוענת בפני מאיה שצריך לכבד את ההחלטה שלו. מאיה תככנית בגלל שהיא גורמת לדורון להיפרד מסמדר. היא הפכה להיות גרועה כמעט כמו רונה. והנה הסבר על רונה שרשמתי בשרשור אחר: רונה היא כפויית טובה בוגדנית שניצלה את דורון למטרות כלכליות בלבד ועכשיו היא מנצלת אותו למטרות סקס בלבד (הם אף פעם לא ישבו ודיברו או בילו או משהו... תמיד סקס ונשיקות)! היא פגעה קשה בסמדר שרק שכבה פעמיים עם יונתן ופיתתה את דורון, היא גם הטרידה אותו ואת מנוחתה של סמדר (כשהתקשרה מאוחר בלילה) - היא מתרגזת מכל דבר ולא מבינה כלום. היא צריכה להיענש על כל הניצול שהיא עשתה ועל העוול שנגרם לסמדר כתוצאה מכך! הפגיעה הנפשית שהיא גרמה לסמדר חמורה לא פחות מדחיפתה של איריס מהגג! לא סתם אמר הדוב: "פצע בראש נעלם - אבל פצע בלב נשאר לנצח..."

חחחחחחחח אבל יש בעיה קטנה...

בקשר לפצע בראש אז הוא לא נעלם היא מתה... להזכירך.. ותשים ת´צמך בתור רונה.. היא לא ניצלה אותו!! והם כן דיברו הם הרבה פעמים דיברו כמו בשיחה שלפני הפעם השנייה שהם עשו את זה.. (יו באתי לכתוב עשו סקס אני מושפעת מרונה: "אני ואבא שלך שכבנו, שכבנו במיטה שלו ושל סמדר עשינו סקס!) ובקשר לשיחת טלפון לפני השינה זה יכול לקרות גם לך שאתה מתקשר לחבר שלך לפני השינה אולי זה היה מצ ב חירום??! היא לא עשתה שום עוול עם כבר דורון עשה לה עוול ופיתה אותה ובסוף זרק אותה!!! טוב אבל כל אחד ומה שהוא חושב.. על זה נאמר: על טעם וריח אין מה להתווכח! ושלומית האומנם כן נדחפת אבל היא רק רוצה לעשות טוב לא רע!! כמו מישהי בשם סמדר.. ולמה שמאיה לא תגרום דבר כזה אחרי שהאמא החורגת שלה מתנהגת אליה ככה.. אני במקום מאיה הייתי בורחת מהבית ובכל זאת מאיה נשארת ונלחמת בה!! GO MAYAֱ

abca

New member
גם כאן יש בעיה...

איריס כבר לא מיוסרת וכואבת, אבל סמדר המסכנה נאצלת לגרור את הפצע בלב שחרטה "הגורילה הפרחה הג´ינג´ית הזאת" באכרזיות וללא רחמים - עד סוף ימי חייה.
שיחת הטלפון לא הייתה מקרה חד פעמי, וחוץ מזה היא התקשרה ב-2 בלילה, זה לא היה מצב חירום אלא רק להודיע לו שהיא לא תחזור עד הבוקר. אפשר לחשוב... הוא גם לא ציפה שהיא תגיע חזרה באמצע הלילה. אם שלומית לא הייתה דוחפת את האף היא גם לא הייתה מגלה על הבגידה של אלכס וכולם היו מרוצים
ודרך אגב, רונה ודורון דיברו רק על סקס, מאיה ועל הפרידה בין דורון לסמדר. אני מוכרח להודות ששלומית צדקה בהחלט כשאמרה לדורון שהוא יתגבר על רונה (למרות שעדיין זו חוצפה להגיד אח"כ למאיה שדורון עשה החלטה וצריך לכבד אותה).

עשית מסמדר מלאך.. אבל היא לא...

היא ממש לא מלאך -אוקיי אתה אומר שמה שרונה עשתה (שהיא שכבה עם דורון) אז זה יהיה חרוט בליבה של סמדר אז מה תגיד על סמדר שעשתה אותו הדבר פעמיים ושכבה עם יונתן ופגעה בגלית!!! גלית גם צריכה לסחוב את זה בליבה!!! ובקשר לשלומית איזה שטויות גלית התקשרה אליה ואמרה לה שאלכס בוגד בה עם ורדה ואז היא אמרה לה לחזור הבייתה!!!! הם לא דיברו רק על סקס - רונה הייתה פגועה מזה שאבא שלה והחברה הכי טובה שלה שוכבים והם דיברו על זה!!! לא על סקס...!! וזהו..

וואו ורונה 3 פעמים BIG DEAL

ולהזכירך זה פעמיים יותר מידי זה לא היה אהבה בין רונה ודורון זה אהבה!!!!! מה עדיף לסמדר לחיות בשקר ובידיעה שבעלה אל אוהב אותה?!

abca

New member
התגובה שלך לא מובנת...

"זה לא אהבה זה אהבה, עדיף לה לחיות בשקר בידיעה שדורון לא אוהב אותה"?! בכל מקרה אפילו שלומית טענה שזאת לא אהבה אמיתית, דורון ורונה "מאוהבים" רק בכלל איך שהשני נראה, יונתן וסמדר שכבו בהתחלה כי היו שיכורים ובפעם השניה בגלל שסמדר הייתה פגועה - להם היה הסבר הגיוני אבל לדורון על הרומן המתמשך אין הסבר. סתם - "התאהב" באשה אחרת והחליט לשכב איתה במשך תקופה ממש ארוכה. שלושת הפעמים שהוצגו לא היו היחידות, ואם רונה לא הייתה עוצרת את זה בזמן ("די, אני לא רוצה לראות אותך עד שלא תגיד לסמדר שאתה נפרד ממנה") זה היה מתמשך ואפילו נעשה יותר גרוע.

אז אני אסביר ת´הודעה האחרונה שלי..

התכוונתי שאוקיי רונה ודורון עשו את זה 3 פעמים וכן הם היו היחידות אפילו רונה הזכירה את זה פעם אחת.. וסמדר לא כל כך תמימה.. היא עשתה את זה משתי סיבות לא נכונות אחת הייתה שיכורה והשנייה כי הייתה פגועה( לטענתך הם סיבות הגיוניות..) ולפי דעתי רונה דוורון כן היו מאוהבים והם עדיין מאוהבים עובדה שעד עכשיו אף אחד מהם לא שכח ת´שני...ואהבה זה הדבר הכי חשוב בחיי נישואים ועם אין את זה אז הנישואים לא שווים.. ובקשר לסמדר - בסדר היא אוהבת את דורון אבל היא אוהבת אותו עד כדי כך שהיא מוכנה לחיות עם בנאדם שלא אוהב אותה??!!!! קיצר הבנת? מקווה מאוד שכן ועם לא אני מוכנה להסביר ת´צמי עוד פעם עם צריך..

abca

New member
אהבה זה לא דבר קבוע...

אם סמדר תתאמץ (ויש לה כוח וזמן להשקיע), היא תוכל להשיב את אהבתו של דורון במלואה אליה. כמעט כל האנשים (אם לא כולם) שחיים היום - הייתה להם פעם אהבה חזקה שנגמרה, וכשהם שכחו אותה היא נעלמה, ועכשיו יש להם אהבה חדשה. בשביל הטלנובלה הזו שכרות ופגיעות הן סיבות הגיוניות לגמרי.

טוב אין טעם להתווכח כי הרי הדיעות

שלנו לא ישתנו אפילו עם נדון בזה כל הלילה.. אז אני מודיעה ברגע זה שבזה הסתיים הויכוח... שבת שלום(אופס כבר לא שבת חפיף..) ממני דנה.ש.

shirakl

New member
איזה שטויות

סמדר לא תוכל להשיב לעצמה את אהבתו של דורון, שכן הוא אף פעם לא באמת אהב אותה, היא רק היתה שם בזמן הנכון... את רונה הוא באמת אוהב, אז הם צריכים להיות ביחד, וזה לא בסדר להגיד שרונה ניצלה אותו, כי זה לא נכון, ואם זה היה נכון היא היתה מנצלת את ההזדמנויות שבהן הוא הציע לה כסף ולוקחת אותו, אבל היא לא עשתה את זה! למה אתה חושב שהיא מעיפה את מאיה כל פעם שהיא מדברת על אבא שלה? אתה לא חושב שהיא היתה מתנהגת אחרת אם היא רצתה את הכסף שלו? היא באמת אוהבת אותו, ומרגישה שאין להם סיכוי, ולכן חשה חובה לשכוח אותו כמה שיותר מהר! בקשר לסמדר - לה מגיע להיענש על כל הפשעיםשלה, כן אני מדברת על פשעים אמיתיים, שהרי על מה שהיא עשתה הולכים לכלא להרבה מאוד זמן בימינו. וכמו בכל טלנובלה, היא הרי תשלם על המעשים שלה בסוף ותאכל אותה בגדול, ואילו רונה הטובה והצדיקה שבהחלט לא עשתה רע לאף אחד תזכה ביושר בגבר חלומותיה, תודות לאהבה אמיתית, ולא סתם הימצאות במקום הנכון ובזמן הנכון, ויהיו לה חיים מאושרים, ולא בגלל היותה עשירה, אלא בגלל שיש לה את הגבר שהיא אוהבת, והיא יודעת שהוא יאהב אותה לנצח!

casperit

New member
נ-כ-ו-ן!

ואם כבר אז סמדר זו זו שרוצה את הכסף של דורון בגלל זה היא התחתנה עם מישהו כ"כ עשיר... והיא באמת צריכה ללכת לכלא, אנחנו מתיחסים לזה כאילו סתם ככה אז היא דחפה את איריס... אבל היא רצחה אותה, וזה פשע! היא הרגה אותה בדם קר.... אז מי שאומר שהיא בן אדם טוב זה ממש אבל ממש לא נכון! יעל

shirakl

New member
ברור שסמדר התחתנה עם דורון

רק בשביל הכסף! אם שמתם לב או לא, היא גם דיברה על זה באופן די מפורש עם ורדה כמה פעמים - על כמה שכיף לה שהיא הצליחה לתפוס את דורון ולעלות בזכות זה מדרגה של פקידה זוטרה, לדרגת מנהלת ביקב! והרי למה היא רצתה לכבוש את דורון מלכתחילה (אפילו לפני שהיא הכירה אותו ממש)? חוץ מזה, רוצחת לא יכולה להיות אישה טובה! רוצחת היא אישה שהבסיס שלה הוא חרא!

למעלה