לחיות איתו או לא?

• פותח הנושא gampy
  • פורסם בתאריך

gampy

New member
לחיות איתו או לא?

היי אני אספר בקצרה מבלי לספר את כל הסיפור. 1. מקשיב לאמא שלו. 2. נותן לה להתערב 3. שואלת אותי על אמצעי מניעה 4.קנתה בית על שמה ורוצה לבוא לגור לידנו אני לא רוצה ובגלל זה אני לא זכאית לגור בבית שלה. 5.היא בכל שיחה דוגאת לספר לי כמה הם מתורבתים ונאורים וכמה אני לא ממש 6.בעלי נוהג להקשיב לה בכל דרך מלא רחמים עליה ומודאג לה הם מתואמים במשפטים בצורה שהם יורדים עלי 7. הוא לא זוכר דברים רעים שאמר או היא אמרה שוכח הכל 9. מסתיר ממני סודות, אני לא חלק מהמשפחה. לא משנה באיזה עניין גם בכסף. יש לו פראנויות עבר מגירושים של הוריו ואחיו 10. אני נתתי אמון 100 אחוז אני בונקר שלא משתף איש במה שעובר עלי. הוא עושה חגיגה משפחתית = ואז אני המשוגעת. 11. חסר לי גבר אמיתי שיעמוד מאחורי כל מילה שלו, שיעמוד לצידי, שלא יתעסק בלהרוס אלא בלהיות אבא ואמא מאוחדים. אנחנו לא שם בכלל, רוב המריבות זה בגלל שאני מרגישה נחותה ממנו, הוא דאג מאוד שאני אבין זאת. 12. אני חייבת לעבוד בכל עבודה, אמא שלו מאוד תצטער אם הוא יעבוד בשמירה או בכל דבר אחר הוא איש ספר ולכן צריך משרד, לי מותר לעבוד בכל דבר אחרת אני פדלעה,הוא מותר לו לשבת אמא שלו עשירה. 13 אני בהריון 2 וכמו בקודם יש לי הרגשה שאני הבאתי לו את זה בתיחמון..."הוא לא ידע" ווי "הוא לא זוכר"....הוא" לא תיכנן", וחבל שאני לא כמו אחותי ואחותו ואמא שלו ששומרות כמו שצריך. 14. חתמתי לו שאני מוותרת על מזונות רק בגלל המשפטים המכוערים האלו. את הילדה הראשונה הוא שיכנע אמר שהוא כבר זקן. הוא לא זוכר שהוא צעק עלי למה המשכתי לקחת כדורים. 15. אני מהכפר הוא מהעיר, הוא נאור אני פרמיטיבית. אני חסרת תרבות, הוא איש ספר. 16. אני רוצה להתגרש אין לי אומץ! אני ממוטטת נפשית. אין לי חופש של אישה. אני חיה בפחד בחשש בלחץ הולכת על חוט דק. אין לי זכות דיבור זה תמיד ייצא החוצה. 17 מנהל איתי שיחות אישיות בבית של אח שלו, אחרי שרבנו 3 ימים שהוא לא מפסיק לערב את כל המי ומה. 18 הוא חסר ביטחון וזקוק לשמוע שהוא צודק חייב לשמוע דעות מבחוץ רק לא שומע אותי, זה הכי ברור! כולפ מנחשים מי אני אני אומרת לו מי אני ומה אני רוצה אבל אני שקרנית לדעתו. זהו יש לי עוד הרבה זה ארוך.... אשמח לעיצות

DeadalusX

New member
תגידי

מה את עושה איתו? את מתארת פה בנאדם שאת שונאת, או שתגרמי לו להבין אותך או שתתגרשי, אני מבין שקשה לך להתגרש אבל אם דברים לא ישתנו אתם תתגרשו בכל מקרה, אז למה לא עכשיו?

אייבורי

New member
לדעתי

אין משמעות משפטית לחתימה על ויתור המזונות אבל כדאי להתייעץ עם עו"ד בעניין איזה עצות את רוצה לשמוע ? כי זה נשמע כמו הוצאת קיטור משעממת של אישה.

שילה1

New member
לא ניתן לותר על מזונות לילדים,מאחר וניתן

תמיד לתבוע בשמם,עד גיל 18. בקשר לכל שכתבת-גשי במהירות להתיעץ עם עורך דין.אם אין יכולתך משגת לשלם-יש ויצ,ו,נעמ"ת,פרוייקט פרו בונו של לשכת עורכי הדין,לשכת הסיוע המשפטי,ועוד. אין לך מה לעשות איתו,את חווה דברים מיותרים. את עוד שם?

seeyou

New member
רצוי להיות תלוי אחד בשני מאשר אחד על יד השני

גם בקשר לשאלתך:לחיות איתו או לא? תגדירי לעצמך מה את מבינה-רוצה במילה "לחיות" מה חלקך בשידוך בהמשך יתיחסות ספציפית " יוסי

seeyou

New member
"מקשיב לאמא שלו."?../images/Emo12.gif-לדעתי זה הגיוני-../images/Emo152.gif

לאימא יש חוש מיוחד כלפי נשים אחרות ויכולות לגלות מתחזות בסה"כ האם רוצה הטוב ביותר עבור בנה אם יהיה לך חוש מפותח של נשיות תצליחי להפוך את אימו ל"חברה"
גם במחיר של פגיע בעקרונות שלך-אגו

gampy

New member
אני לא צריכה להיות חברה של אף אחד

אני מכבדת וזה מספיק. אתה עסוק במשהו אחר... ולא קורא את מה שאני כותבת. היא מתעסקת יום יום בחיים שלי. לא התחתנתי בשביל שירחו אותי הוא גבר מספיק בוגר בשביל להבין מי זאת אישתו. מה שלא ברור לך שהוא זה שמכיר אותה יותר טוב ממני. ולא אחת ייצא טיפש מזה שהחליט להקשיב לה מתוך אימפולסביות. הוא התבייש לחזור הבייתה. אף אישה לא צריכה להשפיל את עצמה בפני חמותה. יש חגים שבתות הכל סבבה. לא צריך לחפור. אבא שלי לא התייעץ עם סבתא שלי מה לעשות עם אמא שלי. ולא רק זה כשיש בעיות יש יועץ נישואים . הורים זה דבר אחרון שרוצה בטובת שני הצדדים ורואה רק את הצד שלו (של הילד שלו) לו היה מסכים ללכת ליועץ היום המצב היה אחרת. רק שהוא לא מוכן ללכת.

seeyou

New member
את הולכת בדרך של התנגשות או במילים אחרות

עם הראש בקיר. אני מחשיב אותך כבת שלי(הקטנה-יותר מבוגרת ממך) לכן מנסה להסביר לך שלא תמיד הגישה שלך עובדת את מכירה אותה הרבה שנים-ואכלת הרבה מרורים עד היום בגלל השיטה שלך את לא חושבת שיותק קל לשנות אותה? אולי יהיה לך יותר קל בחיים? אם לך להשתנות אז את מצפה שהיא כן תשתנה?? אם תמשיכי לעשות את מה שעשית תמיד, תמשיכי לקבל מה שקיבלת תמיד

seeyou

New member
../images/Emo8.gif"שואלת אותי על אמצעי מניעה"?

רצית שאחר יעלה את הנושה הרגיש הזה? ישנם הרבה בנות שמטרתם היא לתפוש בעל דרך הריון .

gampy

New member
אתה חי בסרט חופשי על עצמך! תודה רבה לך אדון.

מורנה25

New member
אתה שומע את עצמך?

זה נושא אינטמי. ובעולם הדתי שממנו אני הבאה אסור לאישה אפילו להגיד מתי היא הולכת למקווה! אז ברור לחמתה בכללללל אסור לשאות שאלות מביכות יותר מזה גם עניינים פרטים של הבן הזוג הורים לא צריכים להתערב. שהתעסקו בחיים שלהם. יש בעיה הולכים לרופא לא לאמא! לא רק זה! שהיא אישתו!!! והוא בעלה. אם הוא לא היה רוצה מפילים, וחוצמזה לא נראה שאם היא לא הייתה נכנסת להריון הם לא היו חיים יחד. הם קנו לה בית כנראה שהוא אוהב אותה ורוצה אותה!!! תענה לעניין!

seeyou

New member
"קנתה בית על שמה ורוצה לבוא לגור לידנו-"

אני לא רוצה ובגלל זה אני לא זכאית לגור בבית שלה.
היא צודקת שאין לך זכות על הרכוש שלה זה אחד האמצעים להגנה בפני ציידי רכוש על ידי נשואים-או חוזה לפני הנשואים. היו הרבה מאוד מיקרים שאחרי תקופה קצרה בני הזוג התגרשו ואז הצד ה"עני" יותר רצה להתחלק ברכוש של העשיר יותר את מחפשת בן זוג לחיים או רכוש?

gampy

New member
אני מחפשת בן עם אמון 100000 אחוז

אני אישתו מבשלת מנקה יולדת אופה כל מה שהוא מבקש! מכבסת לו ביד את החולצות היוקרתיות שלו! חסה על כספו וקונה רק בשוק לעצמי! לילדה שלי לקחתי הכל מיד שניה חוץ מעגלה ולול שגם את זה הוא לא קנה כאיש בעל ממון כפי שהוא מספר! אני אישתו עם זה לא ברור לך! אני שווה לו כסף! ומה אני עוד אמורה לחסוך לעצמי לבית? שאולי יום אחד הוא יימצא לו בלונדנית? אני לא מקבלת את זה! או שאני האישה שלך ואתה מעריך מה שאישה עושה בבית! למרות שאני עובדת ועוזרת בפרנסה! כי כשגבר רוצה שאישה תעשה הכללללללללללללל בבית! וגם לא יתן לה את מה שמגיע לה זה מביא אותה למצב שהיא יכולה כבר לחיות בלעדיו.

chenby

New member
פשששש

נרגעת? תפסיקי להיות קורבן לחיים שלך. את לא עושה שום דבר בשבילו, את עושה בשבילך. את עושה ומצפה לקבל, אז את עושה ומצפה לקבל תודה, לקבל הערכה, וכשזה לא מגיע, אז את עושה מתוך כעס, ואז זה שוב לא מגיע, וא את עושה ועוד שנייה מתפוצצת. באותה מידה, את יכולה להגיד, וואלה, אני מכבסת מבשלת, מנקה, מגדלה ילדים, איזו ג'דה אני, כל הכבוד לי איך אני מספיקה לעשות הכל, איך אני נהנית לבשל לבעלי (גם ככה את עושה את זה לא?) איזה כיף לי שאני מסוגלת ובריאה מספיק כדי לתחזק משפחה שלמה. איזה כיף לי שאני יכולה לעשות את כל זה בשמחה ובשלווה ופתאום אני מבטיחה לך, כל הגישה שלו תשתנה. אבל כשאת בגישה של "אני שווה לו כסף" הוא לעולם לא יגיד לך תודה, כמו שהוא לא הולך לפקידה שלו תודה.. כשאת בגישה של אני שווה לו כסף, יקירתי, את לא שווה לו מאום. כשאת בגישה של - אני שווה זהב בגלל מי שאני, בלי מטרה בלי ציפיה לקבל, אלא מתוך רצון אמיתי לתת ולהעניק - ענווה במקום אגו, את תקבלי הכל!

seeyou

New member
ייתכן שאת צודקת במהות אך לא בגישה../images/Emo4.gif

אף גבר לא אוהב אישה רוטנת או זואפת .

seeyou

New member
"היא בכל שיחה דוגאת לספר לי כמה הם מתורבתים"

ונאורים וכמה אני לא ממש
דבר ראשון זה לא בושה להיות מתורבת ונאור לידיעתך השוני בנושה הזה זה מוקש לטווח ארוך אם את או ההורים שלך לא ממש באותו קו אז קחי בחשבון שאת תצטרכי לסגור את הפער בדרכים-אמצעים אחרים אני מכיר בנות אקדמיות אשר התחתנו עם בחורים בעלי מקצוע וגם להיפך,גברים עם תואר אשר התחתנו עם בחורות ללא תואר להגיד לך שזה מומלץ? בזיווג מהסוג הזה תמיד יצוץ הנושה הסוד הוא ששני הצדדים ידעו להתמודד עם המצב לא רק על בסיס הזה אלא על כלל התמונה בזוגיות ברור שאילו את יפה מאוד או יש לך כישרונות טבעים אחרים הפער מצטמצם.

למעלה