לחטוף לחלום

mikamonimi

New member
לחטוף לחלום

חבר שמתאמן בחלימה אמר לי שהוא מנסה "לחטוף אותי" לחלומותיו, הוא ממש חי את דון חואן, ואני חולמת עליו המון רציתי לדעת מה משמעות "החטיפה" ואיך זה משפיע עליי.

את יודעת את התשובה יעל?

אםכן אני אשמח לקבל את המידע כי למרות שהשאלה מתאימה לפורום חלומות מידע מעין זה עשוי להועיל לכל חברי הפורום הזה שחלקם בוודאי לא מבקר שם.

ToryMaster

New member
אני לא מתעסקת עם חלומות

אם תשובה חשובה למישהו, הוא יכול ללכת לשם ולשאול, לא?

Bartal j

New member
לא רציתי לפתוח שאשור חדש אבל רציתי

להודיע שבשעה טובה ומוצלחת המחשב שלי החליט שבא לו לפעול (אחרי פירמוט לא קטן מצד אחד שלי שמחק לי את כל הקבצים והתיקיות ששמרתי במחשב בגרוטאה הזה
אז למי שתהה אולי לאן נעלמתי לי בזמן האחרון.. חזרתי.. (תקופת המבחנים גם הסתיימה .. עד המתכונות אבל בנתיים חופש.. ככה שנשאר לי זמן פנוי לעצמי ואני אתעדכן בהודעות הפורום ואראה מה חדש.. וזהו בעיקרון .. חח טוב אני זזתי לסקול ביי שלכם: בר

.m

New member
בפורום "דרך הלוחמים"

במקרה זה פורום חלומות לא כ"כ יעזור לה... היא ציינה במפורש שמדובר בטכניקה של דון-חואן (קסטנדה)
בוקר טוב mai

אבל יעל.

אם לדעתו של מישהו אפשר להרוויח פה את המידע הזה אז למה לא לשאול גם פה? זה נוגע לנושא.

.m

New member
"חטיפה" זה קצת דרמתי ../images/Emo8.gif

את מוזמנת לשאול גם בפורום "דרך הלוחמים", שעוסק כולו בתורתו של דון-חואן (דרך קסטנדה) הלכה למעשה. באופן כללי מדובר בסה"כ בהטלה אסטרלית. הוא מתאמן בתנועה (רק הנשמה, בלי הגוף הפיזי) בזמן חלום, ומנסה להניע גם אותך ביחד איתו. זה בהחלט אפשרי. זו חוויה נעימה וחביבה, אם הוא מצליח. לא זכורים לי מקרים בהם מישהו לא חזר
למה שלא תקראי את הספרים של קסטנדה בעצמך, כדי בתביני מה הוא עושה?
mai

mikamonimi

New member
התחלתי לקרוא...

אך עדיין לא הגעתי לשלב שאבין מדוע "חטיפה". זה אכן נשמע מאיים, הוא טוען שהוא אפילה(מסתורין סוד הבדלה בין צללים) ואני אור לכן אני מתאימה לו יותר מכולם... תודות רבות לכולכם, סופ''ש קסום מלא במנגינות אהבה מתוקות....

למעלה