לחזות דברים

jewel666

New member
לחזות דברים

רק רציתי לשאול משהו... קורה שאני חוזה דברים וזה בא בלי הודעות מוקדמות... כגון איזה שיר יהיה הבא ברדיו או בטלוויזיה, איפה חברות שלי נמצאות ומה הן עושות בלי שאני יודעת, מי מתקשר בטלפון לפני שאני עונה וכו,. כמו שהיום אמא שלי ואח שלי הלכו לאירוע. ידעתי שאין שום סיכוי שהם יבואו לבקר אותי בעבודה אבל משהו בתוכי אמר לי כי הם כן יגיעו ובסוף הם באמת באו בלי הודעה מוקדמת. או שאני נגיד יודעת הרבה פעמים מה חברות שלי הולכות להגיד לפני שהן בכלל פותחות את הפה. גם אם קורה משהו רע למישהו שאני מכירה זה מיד בא אליי בהפתעה ואני יודעת את זה לפני שזה בכלל קרה. האם זה הדמיון שלי או שבאמת יש לי כישרון כל שהו? אודה לכם אם תענו לי!!!

Zipadidoda

New member
לא זה לא הדמיון שלך

שלום הכל קורה גם לי אני מניח שבמידה יותר פחותה אבל גם לפתע אני חושב על מישהו ואז הטלפון מצלצל כמה שניות אחר כך ובום! זה הוא... :) זה לא כישרון מיוחד. לכולם יש את זה... אינטואיציה... כשמקשיבים לזה זה מתפתח... ככל שתאמיני לזה ותקשיבי לזה יותר זה רק יתעצם ויתחזק! תלמדי מזה... תנסי להבחין מתי יש לך אינטואציה נכונה ומתי לא נכונה וכדומה... תחקרי את זה

Zipadidoda

New member
לא זה לא הדמיון שלך

שלום הכל קורה גם לי אני מניח שבמידה יותר פחותה אבל גם לפתע אני חושב על מישהו ואז הטלפון מצלצל כמה שניות אחר כך ובום! זה הוא... :) זה לא כישרון מיוחד. לכולם יש את זה... אינטואיציה... כשמקשיבים לזה זה מתפתח... ככל שתאמיני לזה ותקשיבי לזה יותר זה רק יתעצם ויתחזק! תלמדי מזה... תנסי להבחין מתי יש לך אינטואציה נכונה ומתי לא נכונה וכדומה... תחקרי את זה

wicca_sphere

New member
מה שאתם מדברים עליו נקרה פשוט:

תע``ח-תפיסה על חושית מכיוון שהמאורעות שאתם מדברים עליהם קראו גם לי מגיל 0, אז אני כבר מתחילת החיים שלי חוקר את הנושא, ויש שיטות לפתח את זה. יש אנשים שנולדו עם יכולות מאוד חזקות, יש כאלה שזה רדום אצליהם. אבל זה חלק מהמוח שלא כולנו מנצלים. אני יכול להרחיב לכם פה על שיטות לפיתוח התע``ח ומקרים מפורסמים שקרו ואני יכול לדבר על זה שעות. יש ספרים מאוד טובים שעוזרים ומדברים בצורה מאוד יפה על זה ומגם מציעים ניסויים כמו פסיכומטריה והשיטה לידידעה מראש והכל עובד... הספר הטוב ביותר, והוא גם לא ארוך, הוא מדבר לעינין מאוד: פיתוח התפיסה העל חושית מאת זק מרטין בהוצאת אור-עם מקווה שעזרתי wicca sphere

תשמעי...

...לעצות של האחרים....הם צודקים את תתאהבי בזה בדיוק כמו שאני התאהבתי זה כיף;) שלך...

למעלה