לחזור לאחור

varui

New member
לחזור לאחור

אני זוכר התקופה הכי טובה בחיים שלי שאני הייתי ברוסיה שאני הייתי קטן אני רוצה לאחרי צבא לעושת לשם טיול אחרי צבא

Evil Gremlin

New member
אין שם כבר מה לחפש

באמת רמת החיים שם כל כך ירודה והכל כל כך חרא חוץ מזה שכולם כמעט מהמשםחה שם כבר מתים ומי שלא מת מת לעזוב... עזוב אני אחרי צבא עובר לסקוטלנד לאיזשהי תקופה לא קודם אמסטרדם

varui

New member
לא

אני רוצה לטייל כמה שבועות ולא לחזור לחיות שם כניראה אחרי צבא אני יבור לניו יורק או שקיגו

אני ביקרתי שם כבר לפני שנתיים

היה מדהים!!!! הייתי בסנקט פיטרבורג
בעיר שנולדתי!! השנה אני טסה לשם אבל למוסקבה=) ואני רוצה לחזור לשם לא רק לטייל אלה גם לחיות

DeAth ScrEaM

New member
שאלה שתמיד עניינה אותי...

איך את מתכוונת לחיות שם? זאת אומרת.. את לא יודעת רוסית ברמה שלהם, את לא גדלת על המנטליות שיש שם (במנטליות את חצי ישראלית גם, ואל תכחישי. גדלת פה וזה מה יש), וטוב לחיות שם רק כשיהיה כסף (שבכלל לא קל להשיג). =]

רוסית אני יכולה לילמוד..

ואיך ההורים שלך ושלי עלו לפה בלי מילה 1 בעברית ובלי אפילו טיפה מנטליות ישראלית וחיים פה??? ווהורים שלי חיים טוב מאוד פה... ואני בהשוואת ההורים יש לי מנטליות רוסית ואני יודעת רוסית... אז מה הבעיה? כסף בכל מקום צריך בשביל לחיות...

DeAth ScrEaM

New member
המממ

לגבי ההורים שלך אני לא יכולה להגיד, אבל ההורים שלי הם לא בדיוק השוואה טובה. אבא שלי עד עכשיו מסרב לדבר בעברית. והם כמעט ולא נתקלים בישראלים, אז אי אפשר להשוות. אולי ההורים שלך כן. ולא התכוונתי לכך שזה בלתי אפשרי, אלא לכך שיהיה לך מאוד קשה להתחיל שם הכל מההתחלה, ובשביל מה? כסף אולי צריך בכל מקום, אבל רמת החיים שם לגמרי לא כמו פה. (ההורים שלך ושלי חיים פה טוב כי רמת החיים פה טיפ טיפשה יותר גבוהה) את רוצה לחיות עם משכורת של מאה דולר לחודש?

טוב אז ההורים שלי כן מדברים עברית

לא פרפקט אבל מדברים טוב...והם כן נתקלים בישראלים..אז אם הם יכלו לילמוד אז גם אני יוכל לילמוד רוסית... קשה? נכון קשה..לא הכל קל בחיים וצריך להתמודד.. בשביל מה? כי אני רוצה זה זכותי! רמת החיים פה יותר טוב ובארה"ב הרמת החיים עוד יותר טובה אז אולי כולנו נעבור לשם(טוב עם ארה"ב זה קצת בעיה הם לא מקבלים כל אחד אבל בכל זאת אם זה היה אפשרי...) ממ א.לא כולם חיים שם ב 100 דולר לחודש.. יש 200 יש 700 ויש גם 1000 ומשהו דולר אני יודעת... ולשאלה אם אני רוצה לחיות מזה עם הדודים שלי חיים שם ולא מתלוננים אז גם אני יוכל לחיות שם... תשובה: אני רוצה לחיות במקום שאני ירגיש שזה הבית זה הכל...

DeAth ScrEaM

New member
בטח, איך את יכולה להרגיש

פה בבית, כשאת אפילו לא מנסה להרגיש פה בבית. הרי אפילו לא התגייסת לצבא. את הכנסת לך לראש ששם תרגישי בבית רק על סמך הביקורים שלך שם, ואת שוכחת את העובדה שדבר אחד זה לחיות שם חודש כשאת בחופשה ואת רק נחה ומטיילת ויש לך כסף איתך, ודבר אחר לגמרי זה לחיות שם עם כל הקשיים. על סמך מה את כלכך בטוחה שתהיי כלכך מאושרת שם? ומה קשור ארה"ב עכשיו? האמת? כן, בואו כולנו נעבור לארה"ב כי רמת החיים שם גבוה יותר. נשים זין על ישראל, כי הרי מי צריך את ישראל? נו באמת! אין פה שום מקום להשוואה בין רוסיה לארה"ב (אם זה מה שניסית לעשות). למה את כלכך בטוחה שתהיה לך משכורת גבוהה יותר מ-100 דולר? יש לך מקצוע כלכך טוב ונחוץ שישלמו לך 1000 דולר לחודש? הדודים שלך לא מתלוננים כי הם לא מכירים כנראה חיים אחרים, וכי זאת המציאות שהם חיים איתה. המציאות שלהם לגמרי שונה מהמציאות שלך. את לא חיה במציאות שם, את לא מפרנסת את עצמך כדי להיות בטוחה מספיק שתצליחי גם שם מבחינה כלכלית. ואל תחשבי שאני מנסה לשכנע אותך לא לעבור לשם, או שאני מנסה לרדת עלייך וכו'. אני פשוט לא מבינה איך את לא שמה על כל המרכיבים האלה שצריך לשקול בכובד ראש לפני שעוברים לעבור במדינה אחרת.

למה את יודעת מה ניסיתי או לא

ניסיתי?? את בסה"כ מכירה אותי כמעט שנתיים זה הכל...

למעלה