לחוץ מהפסיכומטרי

ELIF665

New member
לחוץ מהפסיכומטרי

אני בן 22 , וכעת משדרג בגרות בלחמן ל 4 יח"ל במתמטיקה ,( בתיכון קיבלתי ב 3 יח"ל 81 ) ו ל 5 י"חל באנגלית , אני שואף להתקבל לפיזיותרפיה , והבנתי שצריך פסיכומטרי גבוה ( 650-670 ) , אני די לחוץ בגלל שאני מעריך את רמת המתמטיקה שלי כבינונית מינוס , רמת האנגלית בינונית ,עברית ברמה טובה בנוסף חברים שלי ,ח'ברה ממש אינטליגנטים קיבלו ציונים שבקושי גירדו את ה 560 , ואני שואל ת'עצמי קיבנמט איך אני מביא ציון כזה ??? דבר אחר עשיתי עם לחמן דיל שאם אני אקח 2 קורסים אני אהיה זכאי לקורס פסיכומטרי במחיר של 1500 ש"ח רציתי לשאול עד כמה הקורסים של לחמן נחשבים לטובים (שמעתי ח'ברה שאמרו שיואל גבע הכי טובים , ושלחמן לא משהו ) מה אתם אומרים ? תודה מראש על כל התייחסות

ELIF665

New member
בקשר להודעה

אין לי מושג למה , אבל כל הפורמט יצא עקום , מקווה שתצליחו להבין אותו

פיזיותרפיה../images/Emo45.gif

פשוט צריך ללמוד הרבה ולהשקיע, כל מילה נוספת מיותרת ונאמרה פה- תיגש, תתנסה ואם זה באמת חשוב לך ולא תגיע לסף תנסה שוב באפריל ,ותרשם במקביל לאוניברסיטה . -זה חוג מענין לדעתי שיש לו ביקוש היום. בהצלחה, חן.

תשובה

השאלות האלו עולות דיי הרבה, אז תסלח על חוסר הפירוט, פשוט זה כבר מעייף לענות כל פעם מחדש. לא משנה איזה קורס תיקח (לחמן,גבע,היי-קיו, קידום וכו') או אם תלמד בעצמך בלי קורס (גם אפשרות) בסופו של דבר מה שיקבע את מידת ההצלחה שלך זה הנכונות שלך להשקיע. כל קורס שהוא הוא לא ערובה להצלחה בבחינה, ההבדלים בין הקורסים הם בעיקר במחיר וביוקרה, בכל קורס אתה תצטרך להתמודד על החומר כדי להצליח. ולשאלתך, כל הקורסים יספקו לך את הכלים שדרושים כדי להתמודד עם הבחינה.

למעלה