ענינו לך כבר.
זה מרגיז להחריד שאתה מתעלם מתשובות של אנשים (להלן שלי ושל נטע. אכן, אנו מעדיפות את מותם של מספר אנשים זרים ע"פ אדם אחד שקרוב לנו. וכן, זה נאמר לאחר חשיבה ולא שליפה מהמותן) משום שזה לא מתאים לברירת המחדל שלך בנוגע לטוב ורע. יש אנשים האוהבים למתוח את הדיון באינטרנט לכפירה כפייתית בדעות של אחרים, אני מבינה שזה הקיק שלך, אבל ראבק תתאפס על עצמך. וניוז פלאש - יש בעולם ששה מיליארד אנשים, נגיע כנראה למעלה מתשעה מיליארד במהלך היובל הקרוב ומשאבי כדוה"א מוגבלים - בין אם מדובר במי שתייה או אנרגיה וכו' וכו', כיד הדימיון הטוב. יום כדו"הא צוין ממש עתה. בכל אופן, כיוון שכבר הוחלט שאני אגוצנטרית להדהים בפרץ האלוהות שלך, אחלוק איתך סוד ואומר לך שאין לי אינטרס לכך שיהיו המון המוני המונים של אנשים. אני לא רוצה להאכיל את הרעבים באפריקה, כי אין להם מה לתרום לי מלבד איידס. מלבד אמפתיה להורים (ומחשבות "האם זה חלילה יקרה לי?"), מוות בעריסה לא מעניין אותי יותר מדי. וחייהם של שלושים זרים שלא מתו באופן אלים או בלתי נמנע כנראה לא ממש מעניינים לי את הפטמה השמאלית, אבל למען הגילוי הנאות אציין שכל זה לא תקף, ר' ערך כבטל ומבוטל - אם הם חתיכים במיוחד. שיהיה לך לילה טוב.