לחובבי סטיב ואי

• פותח הנושא el00
  • פורסם בתאריך

wish i was here

New member
יש לי את הטעם שלי

אתה חושב שהחדש של גילמור גאוני,אני חושב שהוא כדור שינה מרוכז. ואני מקשיב לדיסקים מסויימים של זמרים מסויימים,ואם יש אחד שאני לא אוהב אני לא מתבייש להגיד את זה,ככה שאין צורך להחליף ניק(גם אם תבקש ממש יפה)

The Walrus

New member
יצא לך להקשיב

לסולו שבסוף on an island? אני רוצה לראות את סטיב ואי מנגן ככה.

el00

New member
נו באמת

מה נסגר איתך איש?

wish i was here

New member
חשבתי שסגרנו את עניין סטיב ואי

ושזהו,לא לנכנסים לוויכוח שוב. רק הערה:באיזשהו שלב מתפכחים מהאוננות הנצחית על גילמור-גם אני פעם הייתי ככה.

The Walrus

New member
אתה לא יודע מה אתה מפסיד

אמנם השירים חלשים ברובם, אבל הסולואים... מדהימים! אני חושב שלמדתי כמעט את כל הסולואים בדיסק הזה... פשוט כל אחד זהב. במיוחד הפתיחה של callestorizon, והסולו השני בon an island, והסולו עם הוואמי בthe blue, ויש כל כך הרבה...

el00

New member
עם כל הכבוד לך איש יקר..(-:

פיל זה סטיב ואי, איך אתה לא שומע את זה? הקטע הזה דביק לאללה מה שעושה אותו דיי דוחה...אבל הבחור הוא גאון והסאונד שם מגניב פשוט, לא? גם ממקל של מטאטא הוא יצליח להוציא משהו...נראה לי ששמונה פעמים הוא היה מועמד לגרמי מתוכם פעמיים קיבל אותו אם אני לא טועה מה שהופך אותו לקונצנזוס. סתם נתקלתי בהופעה הזו שלו עם הסימפוניה הזו פעם ראשונה אז העלתי את זה לכאן, לא ידעתי שזה צולם בכלל

The Walrus

New member
סבבה

אני לא מתכוון לריב על זה, אני פשוט לא אוהב אותו כל כך, זכותי, ואני לא חושב שהוא מנגן מי יודע מה. גם זאת זכותי.

The Walrus

New member
ואגב

אולי זה בגלל הקטע האובר-קיטשי, אחרי הכל די אהבתי את for the love of god.

grassus

New member
אם יש משהו שלמדתי

בפורומים ובכלל בכתב זה לכתוב אני חושב או לדעתי או אני.. זה משנה את המשפט לגמרי ואז אנשים לא היו קופצים עליך גם (זה לא בא להטיף לך או משהו כזה..)

grassus

New member
תכתוב

STEVE VAI ביוטיוב ותראה שם עוד רשימה לא קטנה של שירים

el00

New member
כנס לכאן

יש פה הרבה שירים מהופעה שלו בלונדון, זה באמת DVD חריג

למעלה