לחובבי הכדורגל

amitk80

New member
לחובבי הכדורגל

אתמול ראיתי שמשחקי המונדיאל (שפתוחים לקהל הרחב) ישודרו גם בטכנולוגית ה HD. מי שלקוח YES ויש לו ממיר YES MAX HD יוכל לראות את המשחקים ללא תוספת תשלום בערוץ 511. נמסר שגם הוט יוכלו לראות את המשחקים ב HD אבל הנושא לא סגור.

MsUnderstood

New member
אבל צריך ממיר HD

וטלויזיה טובה... ולא שאני חובבת כדורגל...אני נאלצת לצפות משחקים...ואני אפילו מכירה את מסי ולא מהעיתונים ומהחדשות!!

deathcaster

New member
היא התכוונה אם אינני טועה

לכך שצריך טלוויזיה מתאימה... אחרת אי אפשר להינות משידורי HD אם יש לך רק את הממיר ולא את הטלוויזיה

amitk80

New member
זה לא שונה מיס

כי צריך ממיר מיוחד שיודע לשדר ב HD. השידור ב HD שונה משידור דיגיטלי רגיל. הוט היום מוכרת את השירות הזה (שירות HD). אמנם אני לא בהוט אבל ראיתי פרסומים שלהם

MsUnderstood

New member
אני יודעת...

הממיר הזה עולה יותר מרגיל..לא שיש לי בדירה טלויזיה HD.. ו-עכשיו נפל לי האסימון...לא טוב שיש מונדיאל!!!כולם יהיו דבוקים לטלויזיה!!אפילו יותר מתמיד...

deathcaster

New member
לא כולם....

אני אוהב כדורגל... אבל רק משחקים של הארץ, בייחוד של מכבי חיפה (ירוק עולה !) המונדיאל ממש לא עושה לי את זה... זה מזכיר לי.... בתקופה שהייתי בקבע... היה מונדיאל (אחד מהם) וזה היה בחצי השני של כדה"א... כך שהמשחקים היו או מאוחר בלילה... או בבוקר.. וכך יצא שפשוט לא היה אפשר למצוא אף אחד בבסיס (כולל מפקד הבסיס שהיה חולה כדורגל) כולם היו בחדר משמר/מועדון ששם היו טלוויזיות....

deathcaster

New member
אני לא יודע ....

כתבת "כולם יהיו דבוקים לטלויזיה!!" .... ובכן... לא כולם

MsUnderstood

New member
לא צריך לקחת כל מילה שאני כותבת

כמו שהיא..חחח ולשמחתי רוב המשחקים בערוצים שצריך לקנות ושלא פתוחים ככה שאולי לא נהיה דבוקים כל היום לטלויזיה....

amitk80

New member
טעת מרה

המשחקים יהיו בכל הערוצים הפתוחים ולא צריך לקנות שום דבר. הכל קשקוש אחד גדול. תקראי בעיתון

MsUnderstood

New member
האינטרס שלי שהם יהיו סגורים

חחחחחחחחחחח באיזה ערוצים זה ישודר? לא בכל המליון ערוצי ספורט? ולא
שלא יהיו פתוחים...

למעלה