לחובבות החתולים

מוטי - כאן אנו דנים באלימות....

ממלאים עמודים שלמים בנושא, מנהלים ויכוחים, מרכזים את מיטב המוחות והכוחות בכדי להתמודד עם המצב...עורכים סדנאות ודיונים, מגיסים מומחים ובסוף מה ??? מגיע מורה, כן כן מורה, וחותם עם תמונות שכאלו !!! נו, באמת...אח"כ לא מבינים מדוע אנו חברה כה אלימה ??? לך תסביר להם שמורים, מורים שבפורום המורים ( לא יעלה על הדעת... ) מפיצים תמונות שכאלו... אז למה נצפה אח"כ מהעכברים ?

noam778

New member
שום הומור ושום בטיח...

זה מתחיל מפה ונגמר שם.. וזה כבר התחיל!!!!!!!!! כי ... FENCY בטוחה שזה הומור.. ויש פה עוד כאלה? שחושבים שזאת בדיחה? כי אצלם זה התחיל ורוצו להיבדק.. וזה ניגמר במשחק בחורשה מסויימת ובסתם השפרצת מוח גולגולת.. משחק לא? זה בסדר שכולם כועסים.. אבל אתם לא אשמים זה נימצא בכל מקום וזה מתפזר בצורה כל כך עמוקה שכולם רואים בזה בדיחה.. יפה בני שאמרת משהוא.... מפה ולצאת נגד פירסומות שהופכות אנסים ל"קוליים" אתה כנראה רחוק... (ראה פירסומת של וואלה). גם אתה לא שמת לב בטח... או לצאת נגד פירסומת של ג´נס הקורא לאנוס ילדות ברחוב ולזרוק אותם בקרן זוית... בטח גם אתה לא ראית... אבל לפחות יש פה מי שמדבר.... כל הכבוד בני.. וכמובן..... הפירסומת לאייס קפה... מאוד מאוד תמימה.... והעולם שותק... ו"המשחק" יוצא לדרך יש פה משהו שרוצה לצאת נגד....? אבל בצורה אמיתית ולא רק לדבר? (וגם אני מאלה שמדברים.. יותר גרוע אני מאלה שרואים מבינים ושותקים... זה הכי גרוע). יאאלה ביי.. הולך לכסח את הדשא. יום ניפלא לכולם ואל תשכחו לצחצח שיניים.

fency

New member
נועם היי,אוקי קיבלתי את הערתך

האמת שאני מבינה את כעסך על העובדה שאנשים מוצאים בתמונה "תמימה" לכאורה את ההומור ...כשההסתכלות היא לעומק זה משנה פניו....מסכימה עם הערותיך ומודה על "הארותיך" ....ואם כבר מדברים אז למה אתה שותק? ומה לדעתך היה צריך להעשות כדי למנוע את השטיפת מוח הסמויה שבפרסומות? אשמח לשמוע דעתך. ליאנה

ליאנה - זה חתום בהומור...

לא ידעתי שלוקחים אותי ברצינות בפורום ....
היתכן שזה בגלל ההעיפות של מסיבת הפיג´מות
(שאגב אליה לא הוזמנתי... )
אז שולח לך חתול בפיג´מה ( דומה...)
ראי שורה אחרונה בסוף תגובתי ההיא...

נועם-ומה שכאן קרה כעת זה הומור...

את מה שכתבתי זה אכן היה בהומור... ועד ששיגרתי את הבהרתי לליאנה הבהרת אתה... מבהיר ומדגיש ש: מזדהה לחלוטין עם תפיסתך הנ"ל לגבי הפירסומות... שיטת "האינדוקטרינציה" ו"שטיפת המוח" במסרים כפולים שעל הגבול הדק... בשימוש של לגיטמציה והרשאה "להטרדות מיניות בוטות", וכן גם לשאר מיני פשעים... שוד, גנבה, רמאות ושאר אלימות... ויש לזכור מהי החקיקה שלגבי "הפירסומות הסמויות" ( המובזקות תוך כדי סרטים או שידורים ) מתוך מחקר על השפעתם של אלו על "התת מודע..." אז למה כאן הפטנט של ה"רמיזות" המובזקות גם הן תוך כדי תסריט בעל תוכן שלכאורה "תמים", ובכן מדוע אותו העיקרון אינו עובד גם כאן ??? אח"כ נדרשים שנים של חידוד ותיקון ( עד כדי צורך בלהסתייע בחקיקה ) כדי לעקור משורש ביטוים, כמו: "כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת ? כי הרי כשאומרים את ה"לא" כ"כ בחן - זה הרי נשמע אפילו עוד יותר מ"כן"... ) והרי הנה : מה שכאן קורה כעת, ממחיש ומדגיש יותר מכל - כיצד אותה ה"תמונה", "ארוע" שעל הגבול הדק...יכול להתפרשן ... חוץ מזה למה "לכסח" את הדשא ? ( "לכסח" ביטוי "אלים"...) כשאפשר "לעצב" את הדשא
נו מה תכתוב לי כעת ליאנה ????

psa

New member
../images/Emo124.gifבני בני בני בני../images/Emo124.gif

בוקר טוב כתבתי לך למטה תשובה לתשובה ובקשה קטנה... בשרשור של "ברכות לחופשה " (יחי....) תודה אגב, קראתי שנית את הודעתך על התמונה ונרגעתי.... בפעם הראשונה נראה רציני מדי.... יש לי הרבה מה להגיד על אלימות ואת "תרומתי"בכיתתי בנידון. אני נגד אלימות מכל סוג שהוא ונלחמת נמרצות כדי תלמידיי ימנעו ממנה. אבל התמונה ההיא ....לא צריך להסחף יום נפלא
(הבטחתי...)

psa

New member
בני ברקו - אין קול ואין עונה ???../images/Emo41.gif

פסא-לה כל בקשותייך מיד יענו...

כל שתבקשי פשוט - יהיי... אין כל בעיה והרשות מיד ניתנה.. שתתפנקי לך בחופשה כמו שעושה זאת - חתולה.. ושכמותה לא תעשי לאף אחד חשבון גם ובעיקר לא - לשעון... ושבכל מצב תמיד תפלי על הרגלים... גם באש וגם במים... ובענין הנשמות...זה לא שלא ניתן אך "עדיף" שלא להעמיד זאת למבחן... ושבקיצור מאז ימי החד גדיא שלא תהיא כמוך , כזו- שונרא...

psa

New member
בני המשורר הגדול , פשוט נפלא.

מקווה לבלות , גם אם זה נקרא לנקות... השעון הוכנס כבר לארון.... הלואי שיעבוד כחילזון....
(וואו זה מדבק...) תודה ותודה

מ א ש ה

New member
גם את סרטי וולט דיסני

המזילים דמעות הזדהות עם בעלי החיים למיניהם (הסרטים המצולמים) אפשר לצרף לחבילה הזו. חשבתם פעם מה עובר על בעלי החיים כדי להנעים את זמננו ולגרום לנו לריגושים? גם אם המסר הוא חיובי...

fency

New member
היי בני...לוקחים גם לוקחים ברצינות

ולא משום העייפות של מסיבת הפיזמות שנדחתה בגלל שינוי בלו"ז הישתלמות שדחקה את המסיבה למועד אחר (בלתי ידוע) והמסיבה היא מסיבה סגורה לצוות שלנו (רואה מה הפסדת?
) תודה על החתול בפיז´מה ....הוא חמוד אמיתי ליאנה

psa

New member
מוטי ,למרות הכל ואעפ"כ תודה.התמונה

מוכרת לי ותמיד התייחסתי אליה בתמימות . אני רק מקווה שלא התעללו בחתולים על מנת לצלם אותה . או שזה עיבוד גרפי מיוחד. יום טוב

tzuf1

New member
ועוד משהו חתולי...../images/Emo107.gif

כחובבת בעלי חיים בעצמי, אני מוסיפה כאן עוד משהו לאוסף החתולים...

noam778

New member
זה עיבוד גראפי

ואותם חתולים משחקים זה אנחנו שתרגמנו לקרב סכינים התנהגות טבעית של שני גורים.. ואני לא יודע אם כל הויכוח לא מיגע אתכם (נראה לי שכן..)
אבל מוטי... תודה על הויכוח

למעלה