לחברי הפורום.

a naughty angel

New member
../images/Emo6.gif

מתאים לי
הלכתי לישון, נתראה מחר

L e s t a t

New member
זה לא מדויק

שטניסטים למשל, לא מאמינים בחוקי קארמה למינהם - אבל הם מאמינים שאם הם, למשל, מקללים מישהו ואכפת להם ממה שיקרה לו אז הם יפגעו מ"גלים חוזרים". באופן אישי, אני מאמין שהאלים משיבים לאיש איש כגמולו - שכרו או עונשו.

jbu

New member
סוף מעשה במחשבת תחילה...

אני ממבאר-שבע ולכן אני יבחר בדימוי של הארסים כמו שהם נטפלים אילך ללא סיבה גם כך מכשף יכול לעשות את זה . ומחוץ מזה אני לא חושב שאת יכולה להגדיר צודק ולא צודק ולהדביק את זה על אנשים . ולהערה שלך בנוגעה לגיל אני התחלתי להתעסק ברוחניות מגיל 14 פחות או יותר ולכן אני חייב לומר שהגיל לא יתן לך תמונה על האדם...

Gum Cigarettes

New member
אני לא מדברת על גיל.

אני התחלתי מאז שאני זוכרת את עצמי ובאופן מודע בגיל 11. אני מדברת על אלה שחדשים בחלק הזה של העולם. קודם שילמדו את הכל, או את הרוב (כי אי אפשר לדעת ממש הכל), ואז שיבחרו צד. לא?

מסכימה!

אז חדשימשים! לא לבחור מהר מדי במה אתם עוסקים קפיש? לא לפני שהתעניינתם מספיק במה שאתם רוצים לבחור , ולא לפני שהבנתם מהם ההשלכות...

simba00

New member
למה הכל כל כך הרבה גורל!!

מה זה לבחור??? אם פעם אחת שלחתי אנרגיה בשביל לעזור למישו אז אני לבן??? ואם פעם אחרת באתי ושפוט התעללתי בו דרך סיוטים או משו אחר אז אני שחור??? כל אחד יבחר דרכו באיזה שלב במס שלו שהוא רוצה וההדרך היא לא טובה או לבנה הדרך היא הכל...

Gum Cigarettes

New member
true true.

אני לא מדברת על זה. אבל לפחות שיהיה להם רצון חופשי *וכלים* לבחור.

למעלה