לחברי הפורום.

Gum Cigarettes

New member
לחברי הפורום.

אני קוראת כאן כבר דיי הרבה זמן ויש משהו שממש מטריד אותי. אולי אתם בחרתם כבר בדרך השחורה אבל אני חושבת שלפחות מישהו כאן צריך להזהיר את כל החדשים (בני ה-14...) לא מיד לבחור צדדים. גם לא בוויקה. ובטח שלא בן שחור ללבן. וכנ"ל מכתות שונות שמסתובבות בארץ ובעולם ואפילו דרך האינטרנט.
כי פשוט מה שהולך שם זה שכל בנאדם שני (ואני לא באה להעליב כאן אף אחד, לא מהישנים ולא מהחדשים), אומר "היי אני רוצה לההיות מכשף ככה אני אוכל לעשות מה שאני רוצה\להעניש את האנשים-מורים-ילדים שאני לא אוהב". וגם אם לא ממש אומרים אתזה אז חושבים את זה. אני לא יודעת מה אני הייתי עושה אם הייתי במקומם כי... אממ.. לא ממש למדתי מאגיה או איי פעם אמרתי "אני רוצה לדעת את זה". זה פשוט אמ... בא לבד

לא פיה

New member
אני מסכימה איתך, באופן כללי

למרות שאני רוטנת על ההתיחסות לילדים בני 14 כחסרי שיקול דעת. אין שום קשר בין גיל לבין הבחנה בין טוב ורע. כשמגיעים לכאן אנשים שדרך המאגיה זרה להם, אנו משתדלים להבהיר שבעצם אין "טוב", "רע", "שחור" ו"לבן". כל דבר שאנו עושים בחיינו נובע ממניעים כאלו ואחרים ומשמש להשגת מטרה כלשהי, בין אם היא אנוכית ובין אם לא. והרי יש גם אנשים החושבים שכל מעשה טוב הוא אנוכי משום שהוא גורם לנו לתחושה טובה. אדם הנכנס לדרכי המאגיה לומד, באמצעות נסיון, מה מתאים לו ומה לא. ואפילו אם נדמה לו שכבר "בחר צד", השקפתו עלולה להשתנות וזה אף כמעט מובטח, מפני שעם מאגיה לומדים דברים חדשים בכל יום. אותם ילדים שרוצים לעסוק במאגיה רק על מנת לפגוע במישהו שפגע בהם או לספק איזשהו צורך מיידי לרוב מתייאשים מהר ומוותרים, ורק ניתן לקוות שאלו שממשיכים לנסות ילמדו מהי הדרך הנכונה עבורם ועבור העולם שבו הם חיים. רוחניות דורשת משמעת ושיקול דעת, ואלו ניתן לרכוש ככל שהזמן עובר. אך לא ניתן ללמוד מטעויות אם לא עושים אותן.

Gum Cigarettes

New member
אני לא חושבת שילדים בני

14 הם חסרי שיקול דעת או הבחנה בין טוב לרע. אבל צריך להסביר להם בצורה רצינית את חוקי החזרה. וגם אני לא חושבת שכשמתחילים ללמוד את דרכי המאגיה ישר צריך להתחיל עם כישוף. קודם הם צריכים ללמוד לשלוט באנרגיות האלו, אחרת הם מסכנים גם את עצמם וגם אחרים. וילדים/בני נוער שרוצים לעשות סיאנס (בלי ידע מוקדם) כדי לגלות אם יש "רוחות" וישויות.. ממ...
.

חוק החזרה -

זה קיים רק אם את מאמינה בזה.. אז אם הם לא מודעים לזה אז.... -עדיף שכך זה כמו שאם לא תאמיני בעין הרע לא תפגעי מזה וההפך!

a naughty angel

New member
לא נכון.

אפילו כאלה שלא מאמינים בחוק ההחזר יפגעו ממנו, השאלה היא אם הם יהיו מוכנים למה שיבוא. זה חוק אוניסברסלי, הוא לא פוגע רק במאמינים בו, אלא בכל אחד, למרות שזה לא ´פוגע´, אלא פועל.

זוריקה

New member
...

חוק ההחזר הוא לא חוק מוכח לכל דבר, יש המאמינים בו ויש שלא. אבל מה שכן, אם בן אדם לא יאמין בחוק ההחזר ,גם אם משהו כן יקרה לו אחרי שליחת אנרגיות שליליות\חיוביות, ייראה לו כסתם צירוף מקרים ולא ייחשב בשבילו למשהו בעל משמעות, ולעומת זאת אם אותו הבן אדם כן יאמין בחוק ההחזר הוא ידע שהדבר שקרה לו לאחר שליחת האנרגיות אכן נובע מאותו החוק. שלך אסתי.

a naughty angel

New member
יקירתי,החוק הוא דבר אינדיבידואלי..

כל אחד רואה, או לא רואה, את חזרת האנרגיה בצורה שונה. אבל אני בהחלט יכולה לקבוע שאנרגיה לא נעלמת. אף פעם. מה קורה איתה, זה כבר סיפור אחר

זוריקה

New member
נכון אבל...

כמו שאמרת רק את יכולה לקבוע לעצמך אם האנרגיה נעלמת או לא.. גם אני כמוך מאמינה שהאנרגיה לא סתם נעלמת וחייבת לחזור לאנשהו.., וגם כמו שאמרת שהחוק הוא דבר אינדיוידואלי ולכןא קיים רק למי שמאמין בו. חוק זה הוא אמונה ,לא דבר מוכח בצורה מדעית או אחרת, ולכן אני אומרת שאי אפשר להחליט בוודאות אם זה קיים או לא, חוץ מזה שמבחינתי אין כזה דבר אמונה ב100%..., אולי את מאמינה בחוק זה בצורה אבסולוטית אבל זה לא אומר החוק קיים בצורה אבסולוטית לשאר האנשים. שלך אסתי:).

a naughty angel

New member
...

הממ.. בלי שום כוונה להעליב או משהו, אבל מי את שתבקבעי? נגיד ובא אדם חדש לפורום, והוא לומד והכל, והוא שם לב שלהשתמש בכוחותיו לצד השלילי שלהם זה הגורל שלו, זה מה שהוא נולד כדי לעשות. יש גם כאלה, הטבע(ואלוהים) שומרים על האיזון. אי אפשר שיהיו רק "מכשפים לבנים", צריך גם "מכשפים שחורים" ע"מ לאזן.

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo54.gif היי אנשים!!

כן אני ר-ק ר-ק עכשיו הצטרפתי וב"מקרה" שמתי לב להודעה... אני חדשה פה... אני גם בת 14 אני עדיין לא משתמשת במאגיה לכוח פיזי אני משתמשת בה לכוח מנטלי.. עשיתי עבודה על מאגיה בשנה שעברה, אך לצערי המקורות היו מזוייפים השאלתי מחברה שלי, ספר של ק.אמבר.. זה טוב?

L e s t a t

New member
ברוכה הבאה

הספר של ק´ אמבר ("כישוף וקסם"), הוא ספר טוב למתחילים אך עליי להזהיר אותך תחילה שהספר טעון בדעותיה האישיות של הכותבת. לאחר קריאתו, את מוזמנת לשוב לפורום ולקרוא במאמרים ולחקור את הקישורים.

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo54.gifאוקיי נואו פרובלם! תודה!

אני נמשכת לכישוף בטבע אבל אני יותר בעיניין של כישוף הרמטי.. אני עדיין לא קראתי את כל המאמרים אבל אני קוראת שנה חדשה טובה לכ-ו-ל-ם!!

suki da yo

New member
לא!!!!! אההה!!!!

איך כולם מגיעים לספר הזה?! זה ספר נוראי, איומי, וזוועתי. תתרחקי ממנו! איכס איכס איכס...

Gum Cigarettes

New member
או קיי.

שיבוא בנאדם חדש בן 14 לפורום, וישר ישתמש במאגיה כשחורה. נכון. ככה צריך לעשות. ואני בכלל לא מדברת על האיזון למי איכפת?? אבל הם יפגעו בעצמם אח"כ. אבל בסדר, זה הגורל שלהם.

L e s t a t

New member
אוקיי שתיכן

גאם סיגרטס, אותך אני מפנה למאמר (די ישן) שלי במאמרי הפורום - "המדריך למאגיה שחורה", הוא יסביר לך כמה דברים בנושא..

a naughty angel

New member
ומה איתי?../images/Emo7.gif

בכל מקרה בטי, אדם שחדש במאגיה ויבוא לפורום, לא יצליח כלום בלי ללמוד. אני מניחה שאם הוא ילמד, הוא יתקל בגישות שונות, ברעיונות שונים, שאולי יסיטו את דעתו מהרצון לפגוע ולפגוע ולפגוע-באחרים, וגם בעצמו. את מבינה, אם הייתי עכשיו רואה את "מאגיה וכישוף" בפעם הראשונה, הייתי חושבת לעצמי "הממ.. אולי אני אטיל קללה על כמה מורים? יהיה סבבה!" ואז הייתי מתחילה לקרא ולהתעניין, הייתי רואה שזה לא פשוט, שצריך ללמוד, שיש עוד דרכים חוץ מפגיעה. כתוצאה מלמידה והתנסות ניתן לבחור את הדרך. אני אולי לא מהאלה שהתחילו כי הם רצו לקלל כמה אנשים, אבל גם לי היו תקופות פחות.. נעימות, שבהן עשיתי כמה דברים שאני מתחרטת עליהם עד היום. מטעויותי למדתי, ומהצלחותי השכלתי, וכך בחרתי את הדרך שלי. חופש הבחירה הוא ביד המכשף, ויש כאלה שבאמת ובתמים נועדו להרע.

למעלה