לחברי הפורום

ש@לתי

New member
לחברי הפורום

היום נמחק בפורום שרשור מלא השצמות וקריאות הקוראות להנהלת הפורום(אני ונווה) להגביל חברי פורום. חשוב לנו שיובהר פה כי הודעות שיעברו על תקנון הפורומים של תפוז ועל תקנון הפורום ימחקו וכי במקרים של חברי פורום העוברים על תקנון הפורום שוב ושוב ושוב ונהנים לפגוע זה בזה לא נחסוך באמצעים ואף נרחיק חברי פורום לתקופה מכתיבה בפורום. אנא שמרו על שפה נקייה בפורום והמנעו מלפגוע זה בזה ומלעבור על תקנון הפורומים של תפוז!

CANDY MAN

New member
אחלה, ותסבירו למושתן הקטן ש...

אם יש לו בעיות איתי שיפנה אליכם לפרטי ולא "ידרוש" מכם לחסום אותי כאילו אתם איזה משרתים שלו...

לא למדת כלום הא?

מה הוא ביקש? למה אתה לא יכול לשמור על הפה שלך? קשה לך? אני אבקש כאן מה שבא לי כי זה לא הפורום של אבא שלך, אז אם יש לך בעיה דחוף ´תה לתחת.

CANDY MAN

New member
אתה ממש גרוע...

קודם אתה בוכה שקיללתי אותך למרות שקללת אותי בחזרה... עכשיו שאתה בוכה וצווח שלא למדתי כלום ואז אתה אומר לי "דחוף´תה לתחת" אני יודע שאתה מעדיף להיות פרמטיב מטומטם כמו החברה בשחור אבל לפחות אל תראה לנו את זה בפורום - לא מעוניינים!

TheFantom

New member
אולי תפסיקו לריב כמו ילדים

לא מתאים לכם השפה של מישהו בפורום, תעירו לו בנימוס, תשלחו מסר, אל תגיבו לו... אבל למה לעזאזל לערב את כל הפורום בזה?

"אני לא שונא דתיים...."

אתה אמרת. לפחות אל תכחיש את השנאה של המפלגה שלך לדתיים, אנטישמי! הפרמטיב המטומטם היחידי כאן זה אתה ושני הדפוקים שגידלו אידיוט כמוך, אתה לא מסוגל לראות שיש אנשים שחיים אחרת ממך אז אתה מקלל אותם. חתיכת חולה נפש, מאיפה באה השנאה הזאת לעם שלך?! צריך למחוק את שינוי דחוף לפני שתהיה פה מלחמת אחים!

CANDY MAN

New member
או למחוק את ש"ס לפני....

שחבורה של נצלנים פרזיטים אינטרסנטים יצליחו להשפיע על עוד אנשים פרמטיבים מטומטמים כמוך שמעדיפים לקבל את זה שאונסים אותם, על פני מחשבה אחרת... שינוי לא שונאת דתיים, עכשיו מצטרף לרשימה שלה למקום ה-10-12 אדם חרדי מאמין (בטח יותר מאשר פאשיסט צבוע כמוך) ואותו לדוגמא אני מכבד... מפני שהוא מבין שמה שש"ס עושה זה לא בסדר וההתנהגות של המגזר החרדי פסולה! אדיוט כמוך יגיד שהוא לא חרדי אמיתי, אבל אחד כמוך גם תומך בחרדים שאונסים את הילדים שלהם ומשתיקים אותם אז למה ניתן לצפות... "אתה לא מסוגל לקבל אחרים", אמר איש הטרנספר הנאצי... מוות לערבים... אההה? סנאי? העלתי חיוך על פניך?

העלת הבעת רחמים על פניי, סוכריונת

אונסים אותם? אני מכיר מספיק חרדים ואף אחד מהם לא אחד שיאנוס. שיעור האנסים אצלהם הוא דומה לשיעור האנסים אצל החילונים. הם לא שונים ממך, גם שם יש אנסים. בקשר לחרדי הזה: הוא כן חרדי אמיתי, ואני מכבד אותו מאוד. אני חושב שצריכים להיות עוד כמוהו שיקלטו שש"ס היא מפלגה שדואגת לתחת של עצמה, ושצריך להעיף אותה ולהקים מפלגה דתית אמיתית. ש"ס גורמים נזק לעצמם ולחרדים כולם, באשמתם אנשים כמוך חושבים מה שהם חושבים על הדת ועל החרדים. -אני תומך באונס? וואו, לא ידעתי, איך ידעת את זה עוד לפניי? מעניין... -אני כן מסוגל לקבל אחרים. ברגע שהאחרים האלה חורטים על דגלם את השמדת ישראל- אני לא מוכן לקבל אותם. אתה יכול להאשים אותי? מעניין מי הנאצי האמיתי כאן: אני, שונא מחבלים, או אתה, שונא יהודים. תגיד, יש לך במקרה דוד רחוק בשם אדולף? שפם, יד מונפת להצדעה?

CANDY MAN

New member
חה חה חה... הבכיין התחיל לדבר....

שפם? יד מונפת להצדעה? אדולף? אחרי זה תבוא למנהלים ו"תדרוש" מהם (עלק) לחסום אותי... רק מטומטם כמוך יגיד ליהודי שהוא שונא יהודים... כמו החבר המטומטם שלך ששלח אותי לעבוד אלילים... רק תראה כמה הפרמטיביות שלך יוצאת לך מכל החורים? בטח שאתה שונא מחבלים... אתה שונא פלשתינאים, ערבים, מוסלמים... הכל במבצע... מחבלים? זה כבר כל אחד לגופו אבל מה ימנע ממיני-היטלר שכמוך לעשות את ההבדלה... אתה מכיר מספיק חרדים? יופי, כיף לך... זה כבר מסביר את כל ההתנהגות שלך... עכשיו רק נשאר לך לברר אם הם אונסים את הילדים שלהם יא מטומטמם כי כל הקטע שאני יוצא נגדו זה שאצלהם מעודדים לשמור את הכל בתוך המשפחה! יא דיקלקט, תקרא עיתונים, תקרא מה קורה סביבך! תפסיק להיות פרמטיב מטומטם שמאמין באשליות שמכרו לו שהיה קטן! אתה נגד ש"ס ואני נגד ש"ס... אז מה אתה רוצה? למה שאני יוצא נגד ש"ס אני שונא חרדים ודת ושאתה יוצא נגדם זה בסדר... בגלל שאתה מאמין ואני לא? זה מראה כללי על כל קו המחשבה הדפוק שלך... למה שינוי מכפילה את כוחה אתה חושב? למה? כי לעם נמאס מזבל כמוך וכמוהם! הגיע הזמן לשנות את המצב! יש דברים יותר חשובים מלפנטז על טרנספר! מולדת וש"ס מגדלות מתחת לאף שלהם דור של גזענים פאשיסטים חסרי עמוד שידרה ואף אחד לא עושה כלום, בושה לדמוקרטיה! בושה למדינה!

אם במקום לקלל תתחיל להקשיב...

1. אחרי ההתבטאות שלך כלפיי, הכלים נשברו ומעכשיו אני שם זין עלייך ועל דומיך 2. אני שונא רק מחבלים. משתמשים בטרור. נקודה. 3. זה שאני מכיר אותם זה לא אומר שאני כמוהם. אני לא מסכים איתם בהכל. 4. אני קורא עיתונים, אל תתווכח ואל תקבע עליי עובדות כשאתה בכלל לא יודע מי אני. 5. אף אחד לא מכר לי אשליות. גדלתי בבית חילוני. 6. אתה יוצא נגד שס משנאה מובהקת לחרדים. זה לא בסדר. אני יוצא נגדם בגלל שהם גורמים נזק לעצמם ולחרדים. זה משהו אחר לגמריי. 7. לשינוי נמאס ממסורתיים? יופי, עוד מגזר לאוסף השנאה של שינוי.. 8. מולדת היא לא תנועה דתית ולכן אי אפשר להשוות אותה לש"ס 9. שינוי מגדלת דור של שונאי עמם, שונאי חרדים, שונאי יהדות. עדיף כבר להיות גזען. אני עונה לך בקצרה כי אין לי זין לשטויות שלך עכשיו, כמה מקלל- ככה קטן.

CANDY MAN

New member
אז אתה בגודל של אטום, לא?

1. אף פעם לא שמתי זין עלייך, במיוחד לא שאני וותיק ממך וגדול ממך בכמה שנים טובות... 2.כל הפלשתינאים הם לא מחבלים ולמרות זאת את כולם אתה רוצה לטרנספר... מיני היטלר כבר אמרתי? 3. זה שאתה תומך בהם כל כך מראה הרבה דברים עלייך! 4. לפי הרמה שלך וההבנה שלך את המצב אתה אפילו לא קורא מעריב לנוער אבל איך שאתה רוצה... 5. ההורים שלך כנראה ממש גרועים, כי אם גדלת בבית חילוני ואתה חושב כמו דוס ממאה שערים אז כנראה שיש לך עמוד שידרה של ילד בן שנתיים שרוצה סוכרייה. 6. אני לא שונא חרדים, אין לי סיבה לשנוא אותם, זה שטמבל כמוך לא יודע לעשות את ההפרדה בין שנאה לבין ביקורת זה בעיה שלך... אני לא שונא אותם מפני שהם לא עשו לי כלום, אני מבקר אותם על ההתנהגות שלהם וזאת זכותי המלאה. 7. מסורתיים? האנשים הכי טובים שקיימים! אנשים זהב! בטח יותר ממה שאתה תיהיה אי פעם. אני הייתי בגיבוש של השייטת... מתוך 300 ילדים לפחות 200 שם היו מסורתיים! מתי שינוי יצאה נגדם בדיוק? אל תמציא דברים כדי לעשות תעמולה פוליטית... העם יודע בדיוק נגד מי שינוי יוצאת ולכן הוא בוחר בה! 8. מולדת היא תנועה פאשיסטית בדיוק כמו ש"ס... אתה רואה, אני בכל זאת מסוגל לא לערב את הדת... יופי לי! 9. שינוי מגדלת דור של אנשים חושבים, אנשים שלא מוכנים לקבל את מה שכפו עליהם! אנשים שרוצים להלחם בשביל מה שהם מאמינים! ואם אתה מעדיף להיות גזען (מה שאני טוען שאתה גם ככה) על פני הדברים הנ"ל אז כנראה שבאמת אף פעם לא היה צריך להתייחס אליך ברצינות... לאנשים כמוך אין מקום במאה ה-21! בעצם יש... כלא. 10. לטובתך האישית תכנס פעם אחת לאתר של שינוי ותקרא את המצע שלה, אולי תגלה פתאום שעדיף לתמוך בדברים ריאליים מאשר להלחם בשביל פנטזיות מנותקות מהמציאות (ע"ע טרנספר) שיהיה לך לילה טוב...

אמרתי ש...(מנהלים כנסו גם זה חשוב!)

(מנהלים אל תמחקו בבקשה. לא יהיו כאן קללות יותר.) ששינוי שונאת מסורתיים כי אמרת ש"נמאס לעם מזבל כמוכם"- לא רק שזו לא ביקורת אלא הכפשה והסתה, אני גם מסורתי, ועוד הרבה שחושבים כמוני וחושבים שצריך להפסיק את העליהום על החרדים. מכאן- שינוי שונאת מסורתיים, מבין? 1. לא מתייחס, אם אתה גדול ממני בכמה שנים מצבך מצער עוד יותר. 2. אני רוצה לטרנספר את כולם מסיבה אחרת לגמרי. 3. באותה מידה אני יכול להגיד שבגלל שאתה תומך בשינוי זה מראה כל כך הרבה דברים עלייך. הכל עניין של העדפה, של דרך חיים. אם אתה דמוקרט אמיתי, אתה תקבל את דעותיי ולא תתחיל ישר לקלל כמו ילד בן 13. 4. אני קורא מעריב לנוער, מעריב, ידיעות, 7 ימים, מוסף שבת, מה שרק תרצה. 5. אני לא חושב כמו דוס, אני מסכים איתם בנקודות מסויימות. אחרי הכל, הם אחים שלי, באנו מאותו עם, ואין לי שנאה כלפיהם בדיוק כמו שאין לי שנאה כלפיך וכלפי שינוי. 6. ביקורת? אהלן וסהלן. קללות? זה כבר לא ביקורת. והיו הרבה כאלה. 7. אני מסורתי, ואני חוזר על מה שאמרתי בתחילת ההודעה. 8. מולדת לא תנועה פאשיסטית. אני חושב שאתה אפילו לא מבין את המשמעות של המילה פאשיזם. אולי תלמד קצת ותחזור? 9. שוב- אתה מגלה אטימות כלפי דרך חיים של אחרים. מתחת לכל מסיכת הנאורות וקבלת השונה, אתה בדיוק כמו החרדים- אטום. 10. אין סיכוי שאני אתמוך בשינוי. ולשם שינוי, בוא נעלה את רמת הדיון ונשאיר קללות מחוץ לעניין, סגרנו?

CANDY MAN

New member
אני עונה אבל לא בנקודות!

אולי תסביר לי מדוע שינוי מכפילה את כוחה? תסביר לי איך מפלגה ששונאת כל כך חלק בעם הזה מקבלת כל כך הרבה מנדטים עד שהיא הופכת להיות השלישית בגודלה? פשוט מאד! לעם נמאס! לעם נמאס מפרזיטיות! ולעם נמאס להיות אזרחים סוג ב´ ובעיקר לעם נמאס מהכפייה הדתית! אם אלו לא סיבות בשינוי אז אין לי מה להגיד! אני רק יודע שאני מאלה שנמאס להם לשמור על סטטוס קוו! סטטוס קוו זה תירוץ וזאת פחדנות! הגיע הזמן לקבוע חוקים! לשנות את המצב! מולדת היא תנועה פאשיסטית ומכיוון שאת הבגרות שלי בהיסטוריה עשיתי (92) אין לי יותר מה ללמוד! אתם רוצים להעביר אוכלוסייה מהשטח שלה לשטח אחר מפני שלא נוח לכם איתה! דבר כזה לא מקובל ולא מוסרי ולא אפשרי! ולבנות מפלגה על פנטזיות זה הכי גרוע! אני לא מגלה אטימות כלפי דרך החיים של הדוסים!!!!!!!!!!!! נמאס לי כבר לומר זאת!!! שיחיו את חייהם כפי שהם רוצים!!! הם לא מזיזים לי את קצה הז*ן! העיקר!!! ואני מדגיש העיקר!!!!!!!! שייתנו לי לחיות את חיי לפי אמונתי!!!! ברור?????

EverMan

New member
זה כי העם לא חושב ...

העם לא חושב על זה שצריך להשפיע גם במישור המדיני והכלכלי ! העם לא חושב שמפלגות אחרות עוסקות בכך - אע"פ שהעבודה ומרצ נלחמות בכפיה הדתית לא פחות ! אבל יש להן עוד דגלים !

אני אענה בנקודות...

1. שינוי מכפילה את כוחה בגלל ש"ס. כן כן, פשוטו כמשמעו, בגלל ש"ס. ש"ס עשתה כל כך הרבה טעויות, היא גרמה לעם לשנוא את הדת, ולחשוב שהדת זה רק כפייה. בגלל ש"ס שינוי צוברת כוח, במקום שש"ס תנסה להחדיר לעם הזה קצת מסורת ושורשים בדרכי נועם, היא כופה ומכריחה ולוקחת הרבה יותר מדיי כסף. גם עליי זה לא מקובל. 2. "מולדת היא תנועה פאשיסטית"- תסביר למה. יודע מה, סחה על ה-92, אבל תסביר לי איך הגעת לפאשיזם. 3. לא נוח לנו איתה? נכון מאוד! מה אתה מצפה? שהם יתפוצצו לנו ברחובות ונגיד להם תודה רבה, קחו מדינה כפרס? הטרנספר יותר הומאני ממדינה פלשתינית, ולדעתי- חוסר המוסריות היחידי הוא להשאיר אותם במצבם. והשאלה הנוספת היא: האם אתה מעדיף להיות מוסרי כלפי העם שלך או כלפי עמים זרים? 4. באותה מידה אני יכול להגיד הפוך: גם שינוי היא פנטזיה. ישנם 30% דתיים במדינה, שלא יתנו לכזה דבר לקרות (ואני לא מדבר על חקיקת אלטרנטיבות- אלא על הסרת סממנים יהודים מובהקים מהמדינה). באותה מידה אפשר להגיד ששינוי היא פנטזיה. מלבד זאת, לפני 60 שנה מדינה יהודית גם הייתה פנטזיה. ועוד אם היית בא ואומר למישהו אז שמדינת ישראל תשתלט על הגולן, הגליל והנגב- בכלל היו צוחקים לך בפרצוף. 5. גם אני רוצה לחיות את חיי לפי אמונתי. גם אני רוצה שלא יקבעו לי אם ליסוע בשבת או לא. אבל עם זאת אני מבין שחשוב שהאופי היהודי כאן לא יפגע. מה זה אומר? -בפומבי- משרדי ממשלה, מוסדות ציבור- סגורים בשבת. בביתך- תעשה מה שאתה רוצה. תאכל חזיר, אל תצום ביום כיפור, תעשה מה שבא לך. תיסע עם המכונית שלך לאן שבא לך ומתי שבא לך, אבל אל תדרוש גם תחבורה ציבורית. זהו למעשה הסטטוס קוו. זוהי לא התחמקות, זהו שוויון וויתורים אחד כלפי השני. תבין שרק ככה נוכל לחיות כאן ביחד, אחרי הכל- אנחנו עם אחד.

CANDY MAN

New member
עם אחד, רק שהמיעוט קובע הכל!

וזה בעצם מה שמפריע! תסביר לי למה אוטובוסים בשבת יהרסו את האופי היהודי שלנו? הרי גם ככה הכבישים פתוחים! מקומות בילוי פתוחים! הכל חופשי! הכל אפשרי אבל מידי שבוע נהרגים לך לפחות 4 צעירים שנהגו שיכורים והיו יכולים להגיע הבייתה בתחבורה ציבורית! שלא נדבר על אנשים שאין להם אוטו שיום שבת זה היום היחיד שהם יכולים ללכת לבקר את משפחתם אבל כמובן שאין להם איך להגיע... תבין שהאוטובסים בשבת הם סתם תירוץ של החרדים לא להתמודד עם המציאות! כמו שאתה אומר הרוב בארץ (70 אחוז - לפי מה שאתה אומר) הוא לא חרדי וצריך להתחשב בו!!! נלך יותר רחוק... מצידי שאוטובסים לא יתקרבו לאזורים עם אוכלוסייה חרדית כמו בני ברק וירושלים אבל מה אם שאר הארץ? למה אנחנו צריכים לסבול? שינוי מכפילה את כוחה בעיקר בעזרת עצמה ובעזרת הנאמנות שלה וש"ס עזרה לה קצת! אבל עדיין למרות שכאילו יצא לשינוי שם של מפלגה של אנטי דתיים ושונאי חרדים ועדיין יש לה רוב ענק! מה זה אומר על העם שלנו? לפי דעתי זה אומר שהוא מתחיל לפקוח עיניים! מה שאחד כמוך לא מבין שהמילה "מתפוצצים" זאת הכללה מכוערת ביותר! הפלשתינאים מונים כ-3.5 מיליון איש ואפילו 5 אחוז מהם לא התפוצצו אז איך אתה נותן הכללה גרועה כזאת? אני מסכים מאה אחוז שצריך לטפל בטרור ביד הכי קשה שאפשר! אני מסכים שצריך להרוס בתי מתאבדים ואני מסכים שצריך לגרש מתכנני פיגועים לכלא שנקרא עזה! אבל לעשות טרנסםר לכולם בגלל מיעוט זה לא מוסרי ולא אפשרי ולא לא צודק! אם היית אומר לי לפני כמה שנים מה שינוי יכולה לעשות הייתי צוחק לך בפנים ואומר לך שהחרדים לא ייתנו לזה לקרות... כיום עם הרוב העצום שיש לשינוי אני כבר רואה דברים בדרך... כשיהיו למולדת מספר רב של מנדטים שייצגו משהו בעם אני יתחיל להאמין אבל עכשיו? נו באמת... הסטטוס קוו הוא פחדנות! פחדנות להתמודד עם המציאות! עם החרדים לא יכולים לקבל את שלטון הדמוקרטיה אז שיעופו מפה למדינת חרדים משלהם! תחשוב אפילו לרגע שהערבים ישראלים היו דורשים רבע ממה שהחרדים כופים עלינו? אני כבר רואה את הצחוק הגדול שלך... עכשיו תנסה להבין אותי ותתעלם מהקילשאה שכולנו אחים וכולנו יהודים! כי כמו שאמרת פעם שאתה לא אח של סרבן או משהו בסגנון אז אני לא אח של שום חרדי ומה שמתלווה ל"תואר" הזה.

EverMan

New member
הסטטוס קוו הוא פחדנות ?

מילים כה מגוכחות לא שמעתי מאז פתח לאחרונה הרבבודיה את פיו. הסטטוס קוו היה הניסיון להפוך את המדינה הזו לדמוקרטית והיהודית. ותתפלא - אתה כן אח לחרדי בדיוק כמו שאת אח לי.

CANDY MAN

New member
דמוקרטית יהודית (עלק)

הסטטוס קוו נקבע כדי לא להתעמת עם החרדים בזמן קום המדינה אבל עכשיו אחרי כמעט 55 שנה אני חושב שהגיע הזמן לפתוח את הקלפים על השולחן! בגלל זה אין לנו חוקה! בגלל זה הכל אצלנו נשאר חפיף באוויר! למה אי אפשר לקבוע פעם את העניינים בחוק ושכך יהיה! כי החרדים לא מאמינים בדמוקרטיה? כי הם חושבים שהם יכולים לעשות מה שבראש שלהם? אז אם טוב לכם ככה וזה בסדר מצדכם נחכה ונראה מה יהיה פה בעתיד כאשר החרדים יהיו 60 אחוז מהאוכלוסייה ולא רק 30... הסטטוס קוו הוא פחדנות להתעמת עם המציאות! זה אומר להשאיר את הדברים כמו שהם כדי לא ליצור מלחמת אחים, כדי לא להתעמת... כן, זאת בהחלט פחדנות! אני לא אח לחרדי מרצון, אינני רוצה שום קשר איתם במצב של היום... אם הגעתי למצב שממש לא איכפת לי מהם אז כנראה שהם אשמים בזה ולא אני... שהם יחליטו שהם רוצים לעזור לעצמם אני יבוא לקראתם, אבל עד אז אני לא אח שלהם... כמו שאתה אמרת בזמנו שאין לך אח מתנחל... כל אחד והאחים שלו...

למעלה