לחברי הפורום

Helio

New member
shon יש לך בעיה רצינית עם הבנת הנקרא.

בעיה אחרת -אתה מפתח דברים הרבה פעמים רק בכיוון אחד- בונה לעצמך אויב. אם אתה לא מסוגל עכשיו לראות את מה שיש מתחת ל-face side זה לא כ"כ נורא.זה מתפתח עם הגיל.זכור רק שאחד מדברים הגרועים ביותר שיכול לקרות זה לשקר לעצמו.תעשה שירות,תטייל בעולם - את שיקוליך יישתנו. מראש יכולת להגיד שלא מעוניין לנהל את הדיון- אין צורך להשתמש במילה "דבילית". שלום.

shon100000

New member
הנה זה שוב מתחיל...

אני לא תקפתי אותך עד שאתה התחלת,כך שמבחינתך גם יש לי בעיה בהבנת הנקרא ולי יש בעיה עם ההבנה שלך. אני לא בונה לעצמי אף אויב,אתה כתבת שאני יצטרך לסבול אותך עוד כמה שנים ואני עניתי לך שאני לא סובל אותך בכלל,אז מי פה בונה לעצמו אויב? ואני כן יכול לראות דברים מהצד האחר וזה לא קשור ללעשות צבא ולטייל בעולם,זה כמובן יכול להוסיף אבל אתה קצת מגזים עם זה.מה לעשות שפשוט מעצבן אותי ואף נראה לי אבסורדי שיש במדינת ישראל נאצים.ועוד יותר מעצבנים אותי אנשים כמוך שתומכים בהם,על כל אדם בר דעת לצאת נגד כל תופעה של אנטישמיות וגזענות.נכון שיש עוד הרבה מה לשפר בישראל ושיש גזענות אבל נושא השירשור היה על 'אנטישמיות' אז מן הראוי שתתייחס לזה.וכן,כנראה שאני באמת לא יכול לראות את הדברים מהצד השני במה שקשור לאנטישמיות כמובן,אין פה מה לראות את זה מצד אחר.אנטישמי זה בן אדם חשוך ובור שרק מזיק לאנושות ולקיומה של חברה תקינה בעולמנו ואין מה להבין אותם. והדבר שהתעצבנתי עליו הכי הרבה ממך זה קודם כל השפה הצינית שהתנסחת בה(בתגובה הזו למשל לא היתה שום ציניות)וגם מהמשפט שלך שבאמת אהבת על כך שמקום ללא יהודים הוא גן עדן.פה הגזמת!!! אני מבין שכעסת בעקבות התגובה האחרונה שלי,ואני לא רציתי לכתוב אותה ככה אבל אמרתי למה לא בעצם שגם אני ישתמש בשפה צינית כמוך,ורואה איך זה יצא?(לא נראה לי שנחמד במיוחד). ואני דווקא כן מעוניין לנהל איתך שיחה למה אתה ישר חושב שלא?,פשוט הצלחת לעצבן אותי אז הגבתי ככה ונו אז מה,תראה גם את הדברים מהצד השני,תלמד לקבל תגובות שונות. אם אתה רוצה לדבר אז בלי ציניות,לא צריך אותה פה תהיה אמיתי,אני תומך באנטישמיות..כך וכך...אני נגד התופעה...כך..וכך...וזהו. בכל מקרה,אני לא ממש מכיר אותך וגם לא דיברתי איתך לפני,כך שאולי זאת השפה שאתה משתמש בה ואין לי את הזכות לקבוע לך איך לדבר אז בסדר (רואה שאני מקבל דברים גם אחרת,בניגוד אלייך). אני יהיה מעוניין ואף שמח להמשיך ולדבר איתך,וסליחה אם נעלבת ממשהו שאמרתי,אני גם מנסה לחשוב מה היתה המילה ה"דבילית" כדברייך,בכל מקרה אל תיעלב לא היתה לי אלייך ככוונה רעה פשוט מה שנקרא הצלחת לעצבן.

למעלה