אתה לא יכול 'להצליב' אותי!
זה היה מנהג רומאי,הנעשה על ידי הרומאים לפני כ-2000 שנה.היית לפני 2000 שנה? באמת שלא הבנתי את שיטת הסעיפים שלך,אך נמשיך בה מחוסר ברירה ובעיקר מחוסר זמן. 1)ואוו כל הכבוד,גילית לי מאילו מילים מורכבת המילה "אנטישמיות",הידד לך.אז דע כי המילה אנטישמיות מופנת אך ורק כלפי יהודים ולא נגד שום עם אחר.הסבר שוודאי יעניין אותך,את המונח אנטישמיות נטבע לראשונה בתחילת המאה ה-19 על ידי עיתונאי גרמני ששמו היה וילהלם מאר,המילה באה לתאר את התנועות האנטי יהודיות שרווחו באירופה באותה תקופה.לידיעתך,בתחילת המאה ה-19 לא היו מוסלמים באירופה העם השמי היחידי שם היה,העם היהודי.לכן הכוונה היתה אך ורק ליהודים וכך תמיד היתה ועדיין גם היום.זה שהערבים יותר נכון,המוסלמים צוחקים ואומרים,הרי גם אנחנו שמים...זה אך ורק כדי להיתמם ולהיצתדק בנוגע לאנטישמיות שמחלחלת בחברה שלהם,ואני לא צריך לספר לך אילו תוכניות "נפלאות" משודרות בטלויזיה באירן ולמה בעצם להרחיק,במדינה שבשלום איתנו,מצריים.כל אדם בר דעת יודע כי אנטישמיות זו מילה המופנת ליהודים וזה שאתה מחכה את צורת הדיבור הערבית זה מאוד נחמד רק שאתה לא יכול כמוהם לשנות עובדות היסטוריות. 2)לא הבנתי מה אני ממציא,אולי תעזור לי?,כולם יודעים וגם הפלשתינאים שהיחסים ביננו לבינם פרחו וידעו ימים טובים ונפלאים.לידיעתך,יהודים היו מהלכים בחופשיות ברחובות ערים ערביות ואלה היו באים לערים ישראליות.מובן שאני מבין גם את הצד שלהם אבל תתפלא לדעת כי איני מבין את הטרור!! 3)גם פה לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד(אני לא ממש מבין שפה צינית)בכל זאת אנסה להבעיר נקודה.עם ישראל לפי אמונתו היה באדמת ישראל עוד מלפני 2000 שנה,אני לא יודע אם אתה מאמין בישוע,אבל אם כבר הזכרת צלב,מה היה ישו?,שמעתי שאמרת יהודי?!...כך שאם אתה יהודי\נוצרי\מוסלמי(המוסלמים גם מאמינים בישו-כאחד מחמשת הנביאים,הוא הנביא ה-4 בשבילם)אז אתה צריך לדעת שהיו פה היהודים וגם היה פה בית המקדש,ואם תילך לרומא,תבקש לבקר בשער טיטוס,שער זה נבנה לכבוד הניצחוון של הרומאים על היהודים והתבליטים בו מתארים את לקיחת השלל של עם ישראל על ידי הרומאים,אפשר לראות שם כמה חילים רומאים נושאים את 'המנורה'.כמובן שכמו שאמרתי השער נבנה לרגל הניצחון הרומאי שבעיקבותיו כידוע גורשו היהודים והיתפזרו לכל מקום בעולם וכ-2000 שנה לא היתה שום מדינה או שלטון יהודי בארץ ישראל.אך דע כי תמיד היו יהודים בישראל. ואני בן אדם שמאוד אוהב היסטוריה כפי שוואי שמת לב,אז מה לעשות שאכפת לי שהעם שלי היה פה וגם כל ההיסטוריה שלו שזורה באדמה הזו,אם הפלשתינאים מבצעים טרור וקוראים לו 'מאבק לאומי' וקוראים לעצמם 'לוחמי חופש' ושהם מגינים על אדמותיהם,אז גם אני קורא לעצמי 'לוחם חופש' כי ברצוני להגן על אדמתי.כמו שהם חושבים שהאדמה הזו שלהם ככה אני חושב שהאדמה הזו שלי(ליותר פרטים וסיפוריים היסטוריים,רק תבקש). 4) תגיד מה הקשר בין ארה"ב לבינך/ביני/מוחמד מעזה?:שאלה קצת דבילית אבל אני יענה,כולנו בני אדם.(לקבלת תשובה יותר מפורטת הסברבהרחבה את שאלתך)רגע זה היה אמור להיות סעיף 4 לא?,או שסתם דחפת לסעיף 3 שאלה? 5)אני יביא לך 4 לינקים בתגובה בהמשך. שוב דחפת שאלה בתוך סעיף,לא מקובל אליי,אני מיד מעביר את שאלתך לסעיף מספר 6. 6)תשובה-לא,זאת לא אנטישמיות.המושג אנטישמיות מגדיר מאבק\אלימות נגד הדת היהודית וסממניה,וכפי הנראה לי חזיר הוא לא בדיוק סממן יהודי. איפה סעיפים 5 ו-6 שלך,לאן הם נעלמו?,אולי השיטה הזו קצת מבלבלת אותך?,טוב אז נדלג על שתיים. 9)קראתי שוב את תגובתך הקודמת.ולא,אתה לא מספיק ברור(תתפלא לשמוע) 10)מסכים איתך בזה.לגבי הסיום 'הידוע',אולי.אני לא נביא וגם לא מגדת עתידות. 11)למה אין כזה דבר גן עדן,תתפלא אבל יש!!!,להרבה אנשים בעולם כל כך טוב שאין בסביבתם יהודים שהם ממש מרגישים כאילו הם בגן עדן.לא רואים אנשים מכוערים עם אף גדול,אין אנשים קמצנים,יש עבודה,לא לוקחים לך את הכסף,אין מחלות,לא תצטרך לשמור על הילד שלך כשיהיה חג פסח והיהודים ירצו להכין מהדם שלו מצות.זה לא נראה לך כמו גן עדן?,וברור שאפשר להגיד שרק ב'מלכות שמיים' יש גן עדן.כי היהודים בסוף מגיעים לכל מקום בעולם,ככה שרק באמת במלכות שמיים בטוח שלא יהיו יהודים,הרי גם החוטאים היהודים יהפכו לנוצרים ויקבלו עליהם את ישו הנוצרי. 12)אתה כתבת,וזה מצוטט- "משפט האחרון שלך הוא הטוב ביותר לדעתי." והמשפט האחרון שלי היה,וגם הוא מצוטט- "יש גם מדינות שאין בהם כלל יהודים-ממש גן עדן." ואני כבר עניתי לך,מצוטט כמובן-"יש הרבה מדינות כאלה באמת ואם באמת יהיה לך יותר טוב שם אתה מוזמן לטוס מפה,האם יש מישהו הקושר את יידיך?,האם יש מישהו המתחנן שתישאר פה?,ישנם מטוסים רבים בנתב"ג 2000,אתה מוזמן לקנות כרטיס...." תוסיף-"ולא לחזור".אבל חשבתי שכבר תבין את זה,מה,היית כבר בחו"ל ולא נשארת שם,מה לא היה לך יותר טוב מפה.אה כנראה היו שם גם יהודים,טוב,תנסה את אנטארקטיקה,וכמובן אתה מוזמן לנסות גם את האופציה של "מלכות שמיים"
נ.ב- מקווה שהייתי מספיק ציני בדבריי. ואל תדאג אני לא סובל אותך עכשו כך שאין סיבה שנסבול זה את זה בעוד כמה שנים. שלום ולהיתראות.