לחברי הפורום

shon100000

New member
יש גם לציין

שהמדינות הבלטיות-אסטוניה,לטביה וליטא אכן נוקטות בצעדים פאשיסטיים. בלטביה יש צעדות של וטרנים אשר נלחמו לצד הנאצים ונחשבים ללוחמי חרות וחופש לטביים. אז נכון שהלטבים ראו בנאצים משחחררים וגם בשאר הארצות הלטביות וגם באוקראינה ובלארוס(במיוחד במערבם),אבל האם הם לא יודעים היסטוריה,למה הם גרמו,טוב אני מבין שמבחינתם ההשוואה בין הנאציזם לקומוניזם היא מקובלת אבל למשל בשנה שעברה כשנערכה תעלוכה כזו אז קבוצת אנשים הפגינו נגדה והמשטרה הלטבית מיד עצרה מפגינים ואסרה על קיומה של ההפגנה.פשוט פאשיזם במלוא מובן המילה.איפה החופש והדמוקרטיה להפגין?,אם הם רוצים להיות אירופאים נעורים שיילכו עד הסוף. בימי המשבר שהיו בין אסטוניה לרוסיה בדבר האנדרטה פרצו הפגנות בלטביה ובליטא,הם שם קראו לזה הפגנות הזדהות ותמיכה עם אסטוניה נגד הממשל הרוסי כחלק מאחוות המדינות הבלטיות.

TaL53

New member
תשמע, בקשר לאסטוניה ולווטרנים

היה פה כבר ויכוח בנושא בעמוד הקודם ביני לבין ולנטיין וכתבתי לו שם תשובה ארוכה ומושקעת (והוא אפילו לא טרח לענות עליה):(((((((((( בכול מקרה, אני רוצה לציין שכול הנושא הוא מאוד טעון ומלא בפוליטיקה.

האמת, קראתי רק את דבריך

ואפילו פעמיים, אבל לא הספקתי להכנס לקישורים, כך שנראה לי בלתי ראוי להגיב לפני שאצפה בכל החומר :)

shon100000

New member
אף אחד פרט לז'נייה לא הגיב לקישורים והנושא

חשוב מדי מכדי שיעשו מהשירשור עליו דיונים לנושאים אחרים.

shon100000

New member
על האנטישמיות בישראל

תראה בקישורים שהבאתי בתחילת השירשור. נ.ב,אני אשמח לשמוע את דעתך.

Helio

New member
לדוגמאות שלך תוסיף גם

מה שנכתב על קירות -בדר"כ בסיגנון "מוות לערבים". זאת גם אנטישמיות . וזה בטח נכתב ע"י רוסים
מאמרים ב-pogrom כבר הרבה פחות אקטואליים. עליה או הגירה משם הולכת ופוחתת לכן תיקון וחוק השבות נתפס כבר פחות רלוונטי. וכל הדיבורים האלו על אידאלים ואידאולוגיה מועררים חיוך קל בעידן המרקנטיליסטי שלנו. מאמר ב"הארץ" מעניין. מעניין גם האם יש חוק נגד אגיטציה של גזענות בארץ, ואם יש האם הוא "עובד"...אני לא אתפלא אם לא הרי דיבורים על טרנספר למשל מגיעים דווקא מבית המחוקקים

shon100000

New member
אתה עושה השוואה לא נכונה ואף מסוכנת בין

שנאת ישראלים לערבים לבין שנאה ליהודים מצד עולים שהגיעו לכאן. בטענה הזו שלך הנאצים העלובים האלה עושים שימוש להסבר שלהם מדוע ההתנהגות שלהם נכונה. האם אתה מתפלא שיש ישראלים ששונאים ערבים וכותבים כאלו דברים ומדברים על טרנספר אחרי שמתים פה מטרור שמתבצע על ידם ילדים,נשים וטף.האם אתה חושב שבאמת ישראלים אמורים לאהוב את מי שרוצה להרוג אותם ולגרש אותם מכאן. האם אותם ערבים לא קוראים "היתבאח אל יהוד"-לטבוח ביהודים.ו "בדם ואש נפדה אותך פלשתין" והכוונה היא כמובן לא לפלשתין גבולות 67' אלא לישראל כולה.ומה אמורים להרגיש תושבי שדרות המופגזים מדי יום?? אז נכון שדברים כאלה לא צריכים להיאמר,אך לא צריך להיות מופתעים שהם נאמרים.גם בארה"ב לא בדיוק אומרים דברי הלל לרוצחים מאל-קעידה וגם ברוסיה לא משבחים את הטרוריסטים הצ'צ'נים. ובנוגע לאנטישמיות בישראל,הדבר ועוד איך לגיטימי.התקריות האנטישמיות בישראל עולים מדי שנה בשנה ושוברים שיאים חדשים בהיקף כמותם ו'איכותם'.המאמרים באתר 'פוגרום' ועוד איך אקטואלים ואתה מוזמן להיכנס ולקרוא ואף לשים לב לתאריכים הרשומים בצד. ודרך אגב,אך אתה יכול להגיד שתיקון חוק השבות הוא כבר פחות רלוונטי אם רק ביום שישי שעבר שר הפנים "מאיר שטרית" אמר שיש לשנותו. ועדיין לא הבנתי מה בדיוק מעלה בך חיוך קל.זה שיש אנטישמיות במדינה יהודית זה מעלה בך חיוך קל?,ומכל המאמרים רק המאמר בעיתון 'הארץ' עיניין אותך?. נכון שגם במדינת ישראל יש גזענות זה ברור אבל האם זה מתבטא בחוליגניזם וברבריות כמו שעושים הנאצים המפגרים האלה.איך יכול להיות עולה שעלה למדינה יהודית(והוא יודע שזו מדינה יהודית)והוא מעז לומר דברים בגנות היהדות,להיות אנטישמי,וללכת לחרבן בבית כנסת ולהרביץ ליהודים.פשוט בושה!!!! לא יתכן שעולים יהודים שעלו לכאן מברית המועצות ששם סבלו מאנטישמיות יבואו לארץ ישראל שאמורה להיות הבית של העם היהודי ופה יקבלו יותר אנטישמיות מאשר קיבלו שמה. אסור לשתוק על כך,בישראל מתארגנות קבוצות בעלות מאפיינים נאציים ברורים,ואני מעריך שאתה כבר יודע מה זה נאציזם. אנטישמיות בישראל לא תיתכן.כל מי שיש לו בעיה עם העם היהודי והוא ממש מרגיש שלא טוב לא לחיות בין יהודים אז למה הוא כאן? שילך למדינה עם מיעוט יהודי,(אממ...ולא חסר כאלו).

Helio

New member
איזה חיבור, כמה רגשות ../images/Emo13.gif

זה בסדר. אכפת לך - מצויין. עכשיו בוא נעבור אחד-אחד: 1) לא השוואתי שום דבר,לא הבנתי למה אתה ממציא .רק אמרתי שערבים שמיים ולכתוב "מוות לערבים" זאת אנטישמיות.אינטישמיות היא גם כל מה שתיארת הן אם זה בערבית הן אם זה בעברית. 2)ישראלים -אתה ואני- כמובן לא צריכים לאהוב את מי שרוצה להרוג אותנו או לזרוק לאיזה מקום מרוחק מעבר לים. יחד עם זה אל תצפה מערבים לאהוב אותנו אחרי מה שקרא. 3)השוואה שלך לארה"ב לא רלבנטית. שם מדובר על איגון אשר ניהל מאבק נגד ארה"ב בשטח שלה כתגובה על התערבותה ל"עולם הערבי". ארגוני טרור פלסטינאים (מכונים גם כארגוני שיחרור או התנגדות) מנהלים מאבק נגד ישראל בשטח שלהם אשר כולל גם יהודה ושומרון,גם חיפה, גם ת"א ואשדוד. 4)לא הבנתי על איזה "שיאים חדשים" אתה מדבר? צצים מקרים פה ושם ברור. אבל לדבר על מגמות -לא נראה לי שזה רציני.אנשים כאלו בד"כ שייכים לאוכלוסיה של צעירים לא יציבים, זוכים לעונש קל וטיפול פסיכולוגי כמו כל עבריינים אחרים. אישית אני אגיד לך- דפוקים כאלה פחות מעניינים אותי, מה שבאמת מעניים זה נושא של ירידה של אוכלוסיה איכותית ובכלל את אותה רצינות כשמדברים בסביבה ישראלית (לא רוסית) על ירידה מארץ. הנושא הזה גם "tabu" מסויים ולא מפרסמים שום נתונים סטטיסטיים על כך. 5) קראתי את pogrom לפני שהגבתי בפעם הראשונה- הלכתי על כותרות הצעקניות ביותר. היו שם תאריכים 2000-2004. 6)מאיר שיטרית יכול לדבר מה שהוא רוצה. אני לא יודע קרע לכך ולכן לא אוכל לדון באמירות שלו.ניסיתי למצוא על זה איזה חומר בעברית באינטרנט-לא מצאתי. כנראה באמת אין לזה חשיבות.אני בכלל חושש שזאת איזה שמועה.חוץ מזה כמעט ואין עולים שבהם כ"כ מעוניינת המדינה (ז.א. אתה ואני). שיטרית רוצה שזה יתפוגג לגמרי- בבקשה. 7) "חיוך קל" מעלה אצלי מאמר של אסיה אתנינה ב-POGROM. אם אני זוכר נכון היא מצטערת על העדר של הרוח היהודי בערים בפרפריה אי שם באיזור הוולגה. איזה "רוח" אחרי 70 שנות של שילטון סובייטי
8)כל השאר- יש חוק ויש משפט. הם צריכים לטפל. 9) משפט האחרון שלך הוא הטוב ביותר לדעתי.

shon100000

New member
קראתי...

אבל אני צריך לנסוע אז לא הוכל לענות לך. אבל אל תדאג אני עוד יכתוב....(ויש לי הרבה מה לכתוב)!!!!!

shon100000

New member
תשובה

אתה קצת בן אדם "ציני" אבל לא נורא.במקום לענות לך בתשובה ארוכה אני פשוט יענה לפי הסעיפים של התשובה שלך. 1)כן הוושאת.אתה כתבת "בדר"כ בסיגנון "מוות לערבים". זאת גם אנטישמיות",אנטישמיות זו מילה המתארת שנאה ליהודים,מה שאתה ציינת זו "גזענות".ולא אני המצאתי את המילים האלה. 2)אכן גם לערבים מותר לשנוא ותנו אבל לפחות אנחנו לא הולכים ומתפוצצים להם בתוך הערים שלהם ועכשו בטח תגיד "והצבא שלנו לא הורג בהם" טוב,אז תעשה אחורה לשנים שלפני האינתיפאדה השנייה ותבדוק כמה ערבים מתו.הם עושים טרור אז שלא יתפלאו אם הם מתים. 3)ההשוואה לארה"ב ועוד איך קשורה,אנחנו יושבים באדמות שלנו ולנו יש זכות היסטורית יותר מאשר להם על האדמה הזו,אם 2000 שנה זה לא מספיק להם אז מבחינתי העם הפלשתינאי הוא בכלל לא עם,הפלשתינאים בעצמם באו לפה מכל מיני מקומות לפני 200 שנה אז מבחינתי אין הבדל ל2000 או 200 שנה.ואם זכותם לשבת גם באשדוד כדבריך מדוע אתה גם חי פה,תעזוב את הארץ ותעזור "ללוחמי החופש" הללו.אחרי הכל מה שמונע מהם את הקמת מדינתם על אדמת ישראל כולה זה אנשים כמוך שהיתיישבו "באדמות שלהם".היתה להם אפשרות להסכים ללהחלטת חלוקת הארץ (כ"ט בנובמבר)למדינה יהודית וערבית,להזכירך,הם עלו שסירבו. 4)שיאים חדשים זה אומר שאם היה עד עכשו תקרית אנטישמית פעם בחודש עכשו כבר יש פעם בשבוע,הסיבה שאנשים בישראל לא כל כך יודעים על זה(יש כאלה שלא יודעים על כך באופן מוחלט)זה בגלל שהתיקשורת כמעט ולא עוסקת בזה מהסיבה הפשוטה כי להגיד שיש אנטישמיות בישראל יהווה סיבה לאנטישמיים בחו"ל להמשיך במעשיהם.הם יכולים להגיד,יש אנטישמיות במדינה של היהודים אז למה אצלנו לא יכול להיות.וגם מהסיבה כי הדבר יחשב בושה למדינה. זה שמעניין אותך נושא הירידה זה גם יפה אבל עכשו מדברים על נושא אחר,ואפשר ורצוי לעסוק בני הנושאים,מבחינתי יותר גרוע שאנשים ששם שסבלו מאנטישמיות לא יסבלו ממנה פה. 6)לא מצאת באינטרנט וזה חבל תנסה לחפש עוד אני בטוח שתמצא. 7)יפה שמעלה בך מאמר זה "חיוך קל" לאחר שרוב המאמרים שם היו אמורים להוזיל ממך דמעות. 8)אף אחד כמעט ולא מטפל בנושא האנטישמיות בישראל.הסובלים ממנה מתחננים לרשויות אך הם מתעלמים. 9) 10) אם אתה מתכוון למשפט עם ה"גן עדן"-אז סבבה,תילך.יש הרבה מדינות כאלה באמת ואם באמת יהיה לך יותר טוב שם אתה מוזמן לטוס מפה,האם יש מישהו הקושר את יידיך?,האם יש מישהו המתחנן שתישאר פה?,ישנם מטוסים רבים בנתב"ג 2000,אתה מוזמן לקנות כרטיס....

Helio

New member
../images/Emo6.gif עכשיו תורי "להצליבך" במקום

"... לענות לך בתשובה ארוכה ...". למה אמרת שאני ציני? 1)"אנטישמיות"- אנטי=נגד. "שמי"- יהודי/ערבי/ארמי.פורמלית אני צודק. מילה מתאימה יותר זה "יודופוביה"-יש אפילו ספר עם שם כזה.ערבים מחייכים כאשר שומעים איך שקוראים חלק מהם אנטישמים. 2)תפסיק כבר להמציא דברים. שים לב שאתה הרבה פעמים מכליל ואומר מה שלא היה ואף לא יוכל להיות.מזה התחלנו את השיחה שלנו.לגבי טרור אני מקבל מילים שלך.אבל תחשוב רגע שאתה לא צד המעורב לסיכסוך ותראה את הדברים אחרת. 3)איפה היית לפני 2000 שנה? לפני 200 שנה? לפני 20 שנה? יש תשובות? אל דאגה -אצלי אותם תשובות פחות או יותר
שאר דברי הסרק לא רואים לתגובתי - ראה את הסעיף 2 לעיל. תגיד מה הקשר בין ארה"ב לבינך/ביני/מוחמד מעזה? shon ,לשאלה זו אני חייב לדעת תשובה. 4)פעם בשבוע? תביא לי בבקשה לינקים ב-4 מיקרים אחרונות אשר קרו תוך חצי-שנה (לא צריך תוך חודש). תודה. תגיד shon- אם רוצים לסגור חנות שבו יהודי ברה"מ לשעבר קונים בשר לבן ומעדנים - זאת אנטישמיות? ברצינות...אם כן נשאר לך רק 3 לינקים. 5)? 6)- 7)לדעתי הייתי מספיק ברור. תקרא עוד פעם את תגובתי הקודמת. 8)חבל שלא מטפלים בעניין הזה וגם בגזענות מכל שאר הסוגים. סיום יודע- העניין מתישהו ייצא משליטה. 9) איזה "גן-עדן" ? אין מקום כזה, אולי רק במלכות השמיים. כרטיסים למטוס כבר יש לי,שבוע לפני קניתי כמו שהרבה ישראלים עושים אחרי הרבה חודשים של עבודה מאומצת -הלוך וחזור. לאחר חזרתי נצטרך לסבול אחד את השני אני מקווה עוד הרבה שנים. כוונה היייתה "שמי שלא בא להיות פה יכול ללכת לאן שהוא רוצה". לילה טוב.

shon100000

New member
אתה לא יכול 'להצליב' אותי!

זה היה מנהג רומאי,הנעשה על ידי הרומאים לפני כ-2000 שנה.היית לפני 2000 שנה? באמת שלא הבנתי את שיטת הסעיפים שלך,אך נמשיך בה מחוסר ברירה ובעיקר מחוסר זמן. 1)ואוו כל הכבוד,גילית לי מאילו מילים מורכבת המילה "אנטישמיות",הידד לך.אז דע כי המילה אנטישמיות מופנת אך ורק כלפי יהודים ולא נגד שום עם אחר.הסבר שוודאי יעניין אותך,את המונח אנטישמיות נטבע לראשונה בתחילת המאה ה-19 על ידי עיתונאי גרמני ששמו היה וילהלם מאר,המילה באה לתאר את התנועות האנטי יהודיות שרווחו באירופה באותה תקופה.לידיעתך,בתחילת המאה ה-19 לא היו מוסלמים באירופה העם השמי היחידי שם היה,העם היהודי.לכן הכוונה היתה אך ורק ליהודים וכך תמיד היתה ועדיין גם היום.זה שהערבים יותר נכון,המוסלמים צוחקים ואומרים,הרי גם אנחנו שמים...זה אך ורק כדי להיתמם ולהיצתדק בנוגע לאנטישמיות שמחלחלת בחברה שלהם,ואני לא צריך לספר לך אילו תוכניות "נפלאות" משודרות בטלויזיה באירן ולמה בעצם להרחיק,במדינה שבשלום איתנו,מצריים.כל אדם בר דעת יודע כי אנטישמיות זו מילה המופנת ליהודים וזה שאתה מחכה את צורת הדיבור הערבית זה מאוד נחמד רק שאתה לא יכול כמוהם לשנות עובדות היסטוריות. 2)לא הבנתי מה אני ממציא,אולי תעזור לי?,כולם יודעים וגם הפלשתינאים שהיחסים ביננו לבינם פרחו וידעו ימים טובים ונפלאים.לידיעתך,יהודים היו מהלכים בחופשיות ברחובות ערים ערביות ואלה היו באים לערים ישראליות.מובן שאני מבין גם את הצד שלהם אבל תתפלא לדעת כי איני מבין את הטרור!! 3)גם פה לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד(אני לא ממש מבין שפה צינית)בכל זאת אנסה להבעיר נקודה.עם ישראל לפי אמונתו היה באדמת ישראל עוד מלפני 2000 שנה,אני לא יודע אם אתה מאמין בישוע,אבל אם כבר הזכרת צלב,מה היה ישו?,שמעתי שאמרת יהודי?!...כך שאם אתה יהודי\נוצרי\מוסלמי(המוסלמים גם מאמינים בישו-כאחד מחמשת הנביאים,הוא הנביא ה-4 בשבילם)אז אתה צריך לדעת שהיו פה היהודים וגם היה פה בית המקדש,ואם תילך לרומא,תבקש לבקר בשער טיטוס,שער זה נבנה לכבוד הניצחוון של הרומאים על היהודים והתבליטים בו מתארים את לקיחת השלל של עם ישראל על ידי הרומאים,אפשר לראות שם כמה חילים רומאים נושאים את 'המנורה'.כמובן שכמו שאמרתי השער נבנה לרגל הניצחון הרומאי שבעיקבותיו כידוע גורשו היהודים והיתפזרו לכל מקום בעולם וכ-2000 שנה לא היתה שום מדינה או שלטון יהודי בארץ ישראל.אך דע כי תמיד היו יהודים בישראל. ואני בן אדם שמאוד אוהב היסטוריה כפי שוואי שמת לב,אז מה לעשות שאכפת לי שהעם שלי היה פה וגם כל ההיסטוריה שלו שזורה באדמה הזו,אם הפלשתינאים מבצעים טרור וקוראים לו 'מאבק לאומי' וקוראים לעצמם 'לוחמי חופש' ושהם מגינים על אדמותיהם,אז גם אני קורא לעצמי 'לוחם חופש' כי ברצוני להגן על אדמתי.כמו שהם חושבים שהאדמה הזו שלהם ככה אני חושב שהאדמה הזו שלי(ליותר פרטים וסיפוריים היסטוריים,רק תבקש). 4) תגיד מה הקשר בין ארה"ב לבינך/ביני/מוחמד מעזה?:שאלה קצת דבילית אבל אני יענה,כולנו בני אדם.(לקבלת תשובה יותר מפורטת הסברבהרחבה את שאלתך)רגע זה היה אמור להיות סעיף 4 לא?,או שסתם דחפת לסעיף 3 שאלה? 5)אני יביא לך 4 לינקים בתגובה בהמשך. שוב דחפת שאלה בתוך סעיף,לא מקובל אליי,אני מיד מעביר את שאלתך לסעיף מספר 6. 6)תשובה-לא,זאת לא אנטישמיות.המושג אנטישמיות מגדיר מאבק\אלימות נגד הדת היהודית וסממניה,וכפי הנראה לי חזיר הוא לא בדיוק סממן יהודי. איפה סעיפים 5 ו-6 שלך,לאן הם נעלמו?,אולי השיטה הזו קצת מבלבלת אותך?,טוב אז נדלג על שתיים. 9)קראתי שוב את תגובתך הקודמת.ולא,אתה לא מספיק ברור(תתפלא לשמוע) 10)מסכים איתך בזה.לגבי הסיום 'הידוע',אולי.אני לא נביא וגם לא מגדת עתידות. 11)למה אין כזה דבר גן עדן,תתפלא אבל יש!!!,להרבה אנשים בעולם כל כך טוב שאין בסביבתם יהודים שהם ממש מרגישים כאילו הם בגן עדן.לא רואים אנשים מכוערים עם אף גדול,אין אנשים קמצנים,יש עבודה,לא לוקחים לך את הכסף,אין מחלות,לא תצטרך לשמור על הילד שלך כשיהיה חג פסח והיהודים ירצו להכין מהדם שלו מצות.זה לא נראה לך כמו גן עדן?,וברור שאפשר להגיד שרק ב'מלכות שמיים' יש גן עדן.כי היהודים בסוף מגיעים לכל מקום בעולם,ככה שרק באמת במלכות שמיים בטוח שלא יהיו יהודים,הרי גם החוטאים היהודים יהפכו לנוצרים ויקבלו עליהם את ישו הנוצרי. 12)אתה כתבת,וזה מצוטט- "משפט האחרון שלך הוא הטוב ביותר לדעתי." והמשפט האחרון שלי היה,וגם הוא מצוטט- "יש גם מדינות שאין בהם כלל יהודים-ממש גן עדן." ואני כבר עניתי לך,מצוטט כמובן-"יש הרבה מדינות כאלה באמת ואם באמת יהיה לך יותר טוב שם אתה מוזמן לטוס מפה,האם יש מישהו הקושר את יידיך?,האם יש מישהו המתחנן שתישאר פה?,ישנם מטוסים רבים בנתב"ג 2000,אתה מוזמן לקנות כרטיס...." תוסיף-"ולא לחזור".אבל חשבתי שכבר תבין את זה,מה,היית כבר בחו"ל ולא נשארת שם,מה לא היה לך יותר טוב מפה.אה כנראה היו שם גם יהודים,טוב,תנסה את אנטארקטיקה,וכמובן אתה מוזמן לנסות גם את האופציה של "מלכות שמיים"
נ.ב- מקווה שהייתי מספיק ציני בדבריי. ואל תדאג אני לא סובל אותך עכשו כך שאין סיבה שנסבול זה את זה בעוד כמה שנים. שלום ולהיתראות.

shon100000

New member
מקרי האנטישמיות רק בארבעת החודשים האחרונים

מאפריל 2007 ועד חודש זה. קישור אתר נוסף-צלבי קרס בחיפה ועוד אתר-מטעם המדינה יש להבין כי האנטישמיות בישראל מורגשת רק לעיתים בתקיפות שונות,בכתובות אנטישמיות ובריסוס צלבי קרס.שכאמור היקפה הולך וגדל.אך ישנם אירגונים נאו-נאציים בישראל שמדי יום נפגשים וגולשים באתרים אנטישמיים גזעניים ובפורומים ושואבים משם את המידע "הנחוץ" להם. מדינת ישראל לא מגלה כל כך יד נוקשה בעניין מכמה סיבות: אין בישראל חוק האוסר על הפצת תכנים נאציים או על כל ביטוי אנטישמי. מדינת ישראל יודעת שהתופעה קיימת בארץ אך מעדיפה להתעלם ממנה מכוון שהעניין הוא בנתיים לא בדרגת "חמור" כמו בעיות אחרות במדינה ואינו מורגש בכל מקום (אך כאמור,התופעה גוברת). בושה-מדינת ישראל מתביישת לפעול נגד אנטישמיות בישראל מכוון שמדינת ישראל אינה רוצה להודות באופן רישמי על קיומה. וזאת בעקבות העובדה כי ישראל היא מדינה יהודית בית לעם היהודי אז כיצד תתכן פה אנטישמיות,מה יגידו לניצולים.והעובדה כי פעולות נגד אנטישמיות בישראל יוודעו לכלי תיקשורת בעולם והתופעה תהיה ידועה בעולם.הארגונים האנטישמיים יוכלו לקבל לגטימציה להמשך פעולותיהם האנטישמיות מתוך הידיעה שאפילו במדינה יהודית יש אותה,וגם העובדה שיש אנטישמיות בישראל תיתקל ברחבי העולם בהלם וגם בגיחוך. לפיכך,תופעות אנטישמיות בישראל כמעט שאינן מסוקרות באמצעי התקשורת ומכאן איננו מקבלים את המידע המדוייק לגביהם מתוך העובדה כי מדינת ישראל מעדיפה להדחיק.רק לפעמים כשהמקרים קיצוניים ממש הם מדווחים בכלי התיקשורת השונים. אתר שפועל בנושא זה הוא אתר- http://pogrom.org.il

למעלה