לחברות הפורום

מצוטטת

New member
~!~

קשה היה לי לקרוא את הכל מילה....מילה כמתונססת לי מול האישון באמצע ה"תקועה" {וזאת פרט לפאנצ' ליין
} כי במעבר שמה למעלה דפקא הסכמתי איתך לא מעט :))

d a n i e l s 5

New member
ואואו ממש לא הבנתי....

אתה מוכן להסביר להדיוטות כמוני ..... מה מי כמה איך

אני לא ממש מוטרדת..

מנסיוני..כשרוצה משהו מספיק חזק.. הוא ישתלב לאט אבל בטוח בתוך מה שיש כבר..וירגיש כאילו היה כאן כבר אתמול..

יערית

New member
מאד פשוט

ולא פשוט למצוא את האישה הנכונה מים הפגישות שאתה עושה . הפיתרון הוא :אין מפגשים מזדמנים רק על בסיס קבוע,ככה זה אצלי,מה שלא מיועד לקבוע נפסל אחרי כמה פגישות(וזה לא קרה לי עדיין).

במקום לצאת עם גרושות

צא עם גרושים. או רווקות..בטוחה שאז לא יהיה שום בעייה של תיזמונים. תגיד לי מה חשבתתתתתתתתתתתתתתתתת? שאין ילדים? שאין עיסוקים? אם היה לך שם טיפה של הגיון,היית מבין שאנחנו באות עם חבילה. דרך אגב..יש גם כלבים קנאים ..אז תזהר...

מזל חי

New member
אני חושבת שגם אני אקרא

את התגובות שכבר נכתבו לך כי לי אפילו עצמי אין תשובה בנושא הזה לאחרונה! מצאתי את עצמי קרוב לשלושה חודשים לבד, הרבה בעבודה ובשאר הזמן עם הבן. בין לבין אני משתדלת למצוא זמן איכות חברי שמתאים גם לבן שלי ומעבירה איזה יום בשבוע. ומה שנשאר לי זה אולי ערב אחד מסכן לחשוב שמה זה בא לי עכשו לא להיות לבד.

תלתלית3

New member
לא להתייאש

ילדים הם חלק מאיתנו וחשובים. יש גרושות כמוני עם ילדים גדולים אז אין בעיה. מה שהכרת אינו מייצג את הכלל. תלוי בני מה הילדים. אכן היו לי תקופות שילדי היו צעירים ואז הייתי יותר מוגבלת. לפני שאתה מתחיל קשר ודא כי האישה מספיק פנויה לזוגיות ולא שאני לא מבינה אותן, הרי הייתי שם. אני למשל אעדיף גברים עם ילדים גדולים מאותה סיבה, שאני רוצה את החבר בכל שבת ולא אחת לשבועיים. זו זכותך וזו זכותן ועליך להבינן שהנטל הוא על גבן עם כל האהבה. יש בנות שיתאימו לך אל תתייאש.

אדם שנהנה מאישה גרושה

שהיא למעשה אדם שיש בו ערך מוסף כגון: אדם שיודע להעניק ,לאהוב ללא תנאי, להנעים לך את החיים. בידה טמון החום הכי טהור ,בליטופה (תבחין בזאת)- בחיוך רגיש, בעיניים מבינות, באופטמיות נצחית ואמיתית- צריך להתגמש קצת....קצת! או שקח לך רווקה חופשיה ופנויה ללא לאות....את שאר הדברים שציינתי תתאמץ למצוא אצלה!

למעלה