לחברות הפורום

haimlove1963

New member
לחברות הפורום

יש לי שאלה שמטרידה אותי מאוד: בחודשים האחרונים נאלצתי לסיים מספר מערכות יחסים שהתחלתי עם נשים גרושות או פרודות בגילאי ה 40 פלוס מינוס. הסיבה היא שהן למעשה לא זמינות לפגישות או לקשר אינטימי - והכל בגלל הילדים שבבית עדיין. הן בדרך כלל המשמורניות ולכן יש להן רק ערב אחד או שניים בשבוע פנויים. לעתים ערבים אלו מנוצלים לסידורים שונים שנאלצות לעשות ואז למעשה תקועות רק בתפקיד האמא. להביא בייביסיטר כל פעם אינן מוכנות, ולהביא גברים הביתה גם כן לא מסכימות - כדי לא ליצור אצל הילדים חוויה של גברים שבאים והולכים אצל אמא. איך אלו מכן שפותרות בעייה זאת אכן פותרות אותה? תודה חיים

נמצאות עם הגבר

שבעצם מסוגל להבין שלאשה שהכיר יש ילדים והם מעל הכל, ומוכן להתפשר גם על פגישה של פעם בשבוע באמצע השבוע ופעם בשבועיים יותר זמן. אין מה לעשות, לאמהות יש יותר קושי בלהיות פנויות עבור בני זוגן, גם אם הן מאד רוצות. בקיצור, אם אתה באמת רוצה קשר טוב, תצטרך להתפשר

n o g a1

New member
הילדים הם לא מעל הכל

אמירה זו שמה ב"בתחרות" כלשהי את הזוגיות וההורות או את הילדים עם בת/בן זוג. הילדים חשיבותם עליונה כפי שזוגיות או בן/בת זוג בחשיבות עליונה. אין תחרות בינהם כלל וכלל.

n o g a1

New member
גם סדר עדיפויות

בעייתי לי. גם שם יש פרמטר של "תחרות" , של משהו חשוב יותר ממשהו. לילדים מקום מכובד ביותר אך גם להורה כפרט מקום מכובד , לא פחות משל הילדים.. ומהמקום המכובד הזה של ההורה שהוא מן הסתם גם אדם שהאדם הזה מן הסתם זכר או נקבה שזקוק לקשר , לאהבה , לחברות , לסקס מותר לו לגמריי לפנות זמן/אנרגיות לעצמו כפי שברור לו שהוא מפנה לילדיו.

d a n i e l s 5

New member
סדר עדיפויות......

אם אני ביום אמא ......והבת שלי רוצה שנעשה משהו מעניין בערב .....ובמקביל בן הזוג שלי מציע לי את אחד "מהמעשים הטובים " שלו ......לי מאוד ברור איפה אני אהיה . אם אני אמא והאפשרויות הכלכליות שלי לא בשמיים ....אני אחסוך מעצמי את "המעשים הטובים" שהוצאו לי ורק בכדי לחסוך את ההוצאה הזו של 100 ש"ח על בייבי סיטר כי הבת שלי ביקשה ג'ינס חדש ומגיע לה :) אבל בימים שאני לא "ביום אמא" .....ואני כן רוצה לחגוג את "המעשים הטובים" אין שום סידור בעולם שימנע זאת ממני :) זה סדר עדיפויות בעיני ! לכל דבר יש את הזמן שלו :)))))) והכי חשוב שכולם נהנים .

n o g a1

New member
סדר עדיפויות

כלכלי , זה מצויין (יש לי קצת מה ללמוד , אבל נשאיר זאת לדיון אחר) . סדר עדיפויות בכלל זה דבר הכרחי. אבל כשמדובר על רגש , על קשר , על ילדיי , עליי , על בן זוג - לא רואה מקום למי חשוב ממי אלא כולם חשובים באותה מידה. יש מקום לעשות הפרדה בין מה חשוב ממה לבין מי חשוב ממי. מרוב ממה ממי ממו ... מקווה שהכוונה היתה ברורה. והעיקר שכולם נהנים! ו... "לא לפחד כלל" (מהשיר:)

מצוטטת

New member
קבלה

והבנת השוני בסידריי העדיפויות בתוך הזוגיות בכל שלב , והשוני בצרכים של כל אחד מבני הזוג הינו אחד המפתחות העיקריים להצלחת הזוגיות.... מכאן הכל מתחיל......... ~דעתי~

סדר עדיפויות..

מזכיר לי סדר הארון הבגדים... זה לפי החשק..מה נמצא מקדימה במדף..ומה מאחור.. גם עונות השנה..מוסיפות לגיוון..גם מצב הרוח.. ובכלל.. מידי פעם.. מוציאה הכל על המיטה..מארגנת מחדש..תמיד משהו מוצא את עצמו.. החוצה..או למדף העליון.. ורק הילדים אומרים לי.. "אמא..מה שאת קוראת בלאגן..אצלי זה מסודר.."...

בכלל לא דיברתי על תחרות

אלא סדרי עדיפויות או חשיבות וכמו שכתבה דניאל'ס, אין אמא שלא יכולה לפנות לעצמה ערב בשבוע כדי לפגוש דייט או בן זוגה, אם רוצים אין זו אגדה, למרות הקושי זה אפשרי.

n o g a1

New member
כתבת

"הילדים מעל הכל" ואני כתבתי "תחרות". כי באמירה "מעל הכל" יש סוג תחרות , בעיניי בכל אופן. אני חושבת שגם אם יש תחרות גלויה/סמויה או אין תחרות בכלל - איך שלא יהיה הילדים לא מעל הכל. הילדים הם מעל , גם אני מעל . זהו. מה שלומך , חוץ מזה:)?

אפשר למצוא גם יותר

כי אין דכוי בעולם שזוגיות ותהליכים נפלאיםשקוריםבה כלהזמן יכולים לקרות בגשיות חד שבועיות (בעיניי כמובן!) סדר עדיפויות שילוב של שני מלים שמעולם לא עלו אצלי לראש בהקשר לזוגיות כמוגם בקשר לילדים. את הסדר שלי הכנסתי לעדיפויות כשהחלטתי להחליט שאני נכנסת לזוגיות נקודה והילדים צריכים לדעת עליה... ~דעתי~ חחחח מצ'ו מה שלומך?

פרויידן היה אומר...

אשריי הדיכוי שבבליינדייטינג...:}} כנראה הוא ידע מה צפוי לנו במירוץ הזה... יש סיכוי לדיכוי...בפגישות...העיוורות האלה... הסבירות מראה בדיוק כמה דיכוי עיניים יכול להיות ולהוות אובדן ראיה טוטאלי...
מקלדת עירקית עילגת....

n o g a1

New member
גבר או אישה

הרוצים זוגיות/מוכנים לזוגיות מפנים את עצמם לכך. מאד יפה לרצות , כולם רוצים השאלה אם כולם מוכנים או מסוגלים במציאות לעשות משהו בשביל זה. פעם/פעמיים בשבוע הילדים לא איתה , זה זמן שלה - היא בוחרת מה לעשות בזמן הזה :קניות,סידורים,סרט, פאב , סדנא, פגישה עם חברות , לקרוא ספר , לעבוד , לנקות את הבית , לבשל , לגהץ:( , סקס מזדמן , סקס קבוע עם אהוב . הבחירה. כשבאמת רוצים ומוכנים אז הכל מסתדר... לשני הצדדים . הבסיס הוא לרצות ולהיות מוכן ולא רק לרצות או רק להיות מוכן.

d a n i e l s 5

New member
תראה , תקשיב, תבין ....

לא יודעת מי אלה הנשים שעליהן אתה מדבר ...... מי שרוצה להיות תקועה בתפקיד האמא .....תישאר תקועה ולא חשוב כמה ימים חופשיים יהיו לה בשבוע :) אלה שהעדיפו את הסידורים באותן ימים ולא אתה הוא זה שהיה ה-"סידור" ......פשוט שרו לך בעדינות "המנוי לא פנוי, לא זמין ....." ובגדול ...כל בעיה ניתנת לפיתרון .... אם רוצים, אין זו אגדה :)))))))

מצוטטת

New member
~?~

מה זה ה
הזה, מה? לי יש בעיה מאד קשה עם ה"תקועה" ..... חו3מזה שרציתי שגם הניק ש'לי יככב בשרשר........

d a n i e l s 5

New member
- ? -

קשה לך שהיא הסכימה איתי ? ה"תקועה" לקחתי מדברי המשורר .....שום דבר לא משלי...... אבל ת'אמת.......מכירה אמהות כאלה כאלה שתקעו את עצמן בתפקיד ה-א-מ-א ...... וזה "פתר" להן המון התלבטויות בשאלות כמו ...... מי אני מה אני לאן פני מועדות מכירה, בחיי אלוהים שמכירה :))

למעלה