אכן כבר באים
ד דער_רוסישער New member 16/2/03 #33 מענין שההוראות לנִקוד מלים עבריות כתובות אנגלית... "מענין"- זה נאמר בעדינות.
L Le Fay New member 16/2/03 #35 פשוט הכנתי אותן במקור עבור חוג של דוברי עברית בדבלין וכינויי הקלידים ממילא רשומים באנגלית בלבד. אבל אתה מוזמן לתרגם אם תרצה לא יפה לך, עדינות...
פשוט הכנתי אותן במקור עבור חוג של דוברי עברית בדבלין וכינויי הקלידים ממילא רשומים באנגלית בלבד. אבל אתה מוזמן לתרגם אם תרצה לא יפה לך, עדינות...
ד דער_רוסישער New member 16/2/03 #38 טוב, תקשיבי, זה אשכרה מגעיל ומעורר גיחוך. בכלל, על אהבליות כזאת היו חוסמים אצלנו. מה זה זה?!
L Le Fay New member 16/2/03 #40 משתפר והולך, ידידי! נירה לי אתה חוזר לעצמך. חוצמיזה טוב לראות אותך כאן
ד דער_רוסישער New member 16/2/03 #43 מה ענין שמיטה לתשמיש המטה? (כל הזכויות על הכתרת- לאלישע ב"א). ואגב, זכּות נכתבת בזין פתוחה.
L Le Fay New member 16/2/03 #44 לא יודעת. תכף אחזור לפוך לבדוק. אולי יש'ך שמיטה בשביל הניסוי? כן, קלטתי את הטעות בעת השליחה...
L Le Fay New member 16/2/03 #46 אני מנסה, אני מנסה - אבל אם נדמה לך שפשוט לגרור את האופניים האלה לאנשהו
ס סלסרו New member 14/2/03 #7 לפי איך שנמסר לי יהיה מפוצץ חשבתי שיהיה משהו קטן, וכעת מתברר שזה פורסם ב TIME OUT...
ד דער משכיל New member 14/2/03 #6 רעיון גאוני רק העוינג שאבעס שלי זה "לקרוא שניים מקרא ואחד תרגום" אוי שכחתי העונג שבת של פורום יידיש והעלון החדש של כבודה אריאלה בפורום חוזרים תודה אריאלה עבודה יפה!
רעיון גאוני רק העוינג שאבעס שלי זה "לקרוא שניים מקרא ואחד תרגום" אוי שכחתי העונג שבת של פורום יידיש והעלון החדש של כבודה אריאלה בפורום חוזרים תודה אריאלה עבודה יפה!
ה הרב New member 14/2/03 #8 אתה טועה טעות חמורה יומו של ולנטין הקדוש אינו דוחה שבת קודש. שבת ניתנה לנו במעמד הר סיני וכל יהודי ויהודי באשר הוא שם חייב לשמור אותה.
אתה טועה טעות חמורה יומו של ולנטין הקדוש אינו דוחה שבת קודש. שבת ניתנה לנו במעמד הר סיני וכל יהודי ויהודי באשר הוא שם חייב לשמור אותה.
ס סלסרו New member 14/2/03 #9 אני מסכים ב100% שכל יהודי שעדיין נמצא בהר סיני, שהרי הוא חייב בחיוב גמור לשמור את השבת.