לחברה בעיה"ק נויארק:

סלסרו

New member
לחברה בעיה"ק נויארק:

ביום שישי הבעל"ט תתקיים בוויליג' הקרנה של אנימציות "מלוכלכות". חלק מהאנימציות נעשו ע"י במאים בעלי אוסקר ופרסים רבים אחרים. המדובר על אנימציות הסקסיות והמצחיקות ביותר שיש, וממש חבל להפסיד - אני מצפה לערב מצחיק ומטורף מאין כמוהו! אני הולך, ורציתי להזמין את כולכם. אני הולך עם בת-זוגתי והחבר שלה. ההקרנה מתחילה ב7:30 ב Millennium Film Workshop הנמצא ב66 EAST 4TH STREET. חמשה דולר. באם תרצו להשתתף, אנא צרו עמי קשר בהקדם האפשרי. ולאלה שעדיין שומרים קצת שבת, בתור אחד שכמעט קבל סמיכה, אני פוסק שיומו של ולנטין הקדוש דוחה את השבת, וק"ו בהקרנה זו שתגרום לכם עוינג שאבעס גמור. הק' צבי

Le Fay

New member
לצומת לבך: "בת-זוגתי", בעברית, היא

הבת של זוגתי... לטובת החבר שלה, אני מקווה שהיא לא קטינה.

סלסרו

New member
אה. הביטוי הנכון הוא "בת-זוגי"?

ותודה על תיקון. אשמח לקבל כל תיקון. סה"כ העברית שלי היא כולה מהישיבה, ועברו בערך 10 שנים מאז שכתבתי בעברית.. כך שאני די RUSTY..

בטח,

אחרי שבמקום לטפח את העברית אנגלזתם לנו אותה- כבר מלים ובטויים רבים "לא מצלצלים באותה צורה".

אתם = אתה ושכמותך.

והחתימה היא משיר של ולדימיר ויסוצקי. הודאות באהבה-עד-קבר, גִדופים ומתנות ניתן לשלֹח בדאר ל: ויסוצקי ולדימיר סמיונוביץ', ד.נ. גן-בעדן-מקדם, מִקוד: 99999

אגב,

אם החתימה שלי היתה "הבא להרגך השכם להרגו" זה היה פחות מצמרר לך ת'נפש העדינה, מאמא?

סלסרו

New member
החתימה שלך אומרת

אומר אהרגך השכם להרגו" - יחי ההבדל הקטן.

סלסרו

New member
אם זה תואם אותך - לא

רק מעניין שהשם שבחרת לעצמך נורא נורא לא עברי. אגב, יצא לך לכתוב הייקו (haiku) בעברית? אתמול אכלתי במסעדה יפנית, כך שאמח עדיין תחת ההשראה.

תראה, נשומקאלע,

אם הייתי חד-מימדי ומקפיד שלא לסתר את עצמי- כלם היו אוהבים אותי ואני הייתי שונא את עצמי. כך שלא כדאי
. באשר להייקו- אנ'לא בקטע.

סלסרו

New member
נו, חיים קשים

מענין לענים שלא באותו ענין - איך אתה מוסיף ניקוד להודעותיך?

למעלה