ואחרון חביב
S SofyTofy New member 19/9/04 #38 יוו נוסטלגיה../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif אחחח היו ימים יניבי איזה חמוד..
יוו נוסטלגיה../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif אחחח היו ימים יניבי איזה חמוד..
B BaByGuRrRl New member 19/9/04 #40 יניבושלם ../images/Emo99.gif ../images/Emo26.gif אני הולכת לחכות ביפו עד שאני אמצא אותו יום אחד ::תקווה::
יניבושלם ../images/Emo99.gif ../images/Emo26.gif אני הולכת לחכות ביפו עד שאני אמצא אותו יום אחד ::תקווה::
ק קרן לאב אפרתוש New member 19/9/04 #46 אפשר לעשות את זה גם על אירוחים??? כי לא הייתי בבלוגים עם אפרת אופה.. רק אחד שהיא עברה מאחורה ובכלל לא היתה ממש מול המחשבי.. אבל אירוחיםםםםםםםם וקרן לאב אפרתוש... "ממ.. חמודה חיחיחי" "אהההלןןןןןן קררןןןןןןן" שלום "שלוםם"!!!!!!!!!!!!!!!! חח
אפשר לעשות את זה גם על אירוחים??? כי לא הייתי בבלוגים עם אפרת אופה.. רק אחד שהיא עברה מאחורה ובכלל לא היתה ממש מול המחשבי.. אבל אירוחיםםםםםםםם וקרן לאב אפרתוש... "ממ.. חמודה חיחיחי" "אהההלןןןןןן קררןןןןןןן" שלום "שלוםם"!!!!!!!!!!!!!!!! חח
א אפרת ונתי לנצח New member 19/9/04 #45 איזה עצוב שהכל כבר נגמר... איזה כייף היה בבלוגים..... ובכלל.... עצוב ממש שנגמר...
ח חן הדגה New member 19/9/04 #48 הבלוג ביומולדת שלי../images/Emo99.gif טלי הייתה שם שרה לי את משה הדג יענקל'ה\מיושל'ה היה שם יערק'ה היה שם יניבי היה בטלפון עם טלי אחחח אני זוכרת הכל כאילו זה היה אתמול
הבלוג ביומולדת שלי../images/Emo99.gif טלי הייתה שם שרה לי את משה הדג יענקל'ה\מיושל'ה היה שם יערק'ה היה שם יניבי היה בטלפון עם טלי אחחח אני זוכרת הכל כאילו זה היה אתמול