איפה אפשר לראות את האירוח הזה?
י יוסטונית בדם New member 19/9/04 #17 ../images/Emo46.gifגררררר אני המצאתי ת'שם הזה../images/Emo46.gif בלעדיות וזכויות שמורות לי נמלהילההה זה אני המצאתי...
../images/Emo46.gifגררררר אני המצאתי ת'שם הזה../images/Emo46.gif בלעדיות וזכויות שמורות לי נמלהילההה זה אני המצאתי...
א אפרת וטלי השוות New member 19/9/04 #19 נירו תעשה לי חלב תנובה על הבוקר! חח הילה המציאה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
א אפרת ונירו המדהימים New member 19/9/04 #21 חחח נירו תעשה לי חלב תנובה על הבוקר אהאהאהאהאה נירווווו תעשה לי חלב תנובה על הבוקר !!!!!!
א אפרת וטלי השוות New member 19/9/04 #24 חחחחחחח ואני לא רוצה לשמוע על יניב הוא ממש מגעיללללל **לא מסתכלת*** אולי הוא לא מגעיל אבל הוא לא עשה משו נחמד אז אני לא רוצה לראות משהו שקשור אליו..
חחחחחחח ואני לא רוצה לשמוע על יניב הוא ממש מגעיללללל **לא מסתכלת*** אולי הוא לא מגעיל אבל הוא לא עשה משו נחמד אז אני לא רוצה לראות משהו שקשור אליו..
א אסי שחר המדהימה New member 19/9/04 #27 מהההההה?יניב מה זה חמודדדדדד! ראיתי אותו במלון הייט בירושליםםםםםםםםםםם! מה קרה מאיושלמת??????
K KiShKooSh New member 19/9/04 #43 מאיושלמת צודקת../images/Emo70.gif יניב ממש מגעיל זה היה ממש דוחה מה שהוא עשה
ג גיגי123 New member 19/9/04 #47 מה הוא עשה?????????? ../images/Emo98.gif יניב חמודיייייייייייייייייייייייייי למה?
י יוסטונית בדם New member 19/9/04 #25 ../images/Emo46.gifגררר אני המצאתי את זה../images/Emo46.gif אני המצאתי ת'שם הזה נמלהילהההה כל הזכויות והבלעדיות שמורות ליייייי ואפילו לא רשמת את זה למטה שעשית ת'רקע הזה... זה סתם דבר קטן שממש ממש מרגיזזז...וביקשתי ממך עוד אז לשים עדה....זה קשה
../images/Emo46.gifגררר אני המצאתי את זה../images/Emo46.gif אני המצאתי ת'שם הזה נמלהילהההה כל הזכויות והבלעדיות שמורות ליייייי ואפילו לא רשמת את זה למטה שעשית ת'רקע הזה... זה סתם דבר קטן שממש ממש מרגיזזז...וביקשתי ממך עוד אז לשים עדה....זה קשה
R RaZiK4 New member 19/9/04 #22 ../images/Emo10.gifהבלוג האחרון-סיכום (עם יניב)../images/Emo10.gif + הנה הבלוג האחרון סיכום עם יניב לוי (יובל) ויש שם טעות אז לא להתייחס וכתבתי את זה לפני שידעתי למה מצלמים ל"גיא פינס"
../images/Emo10.gifהבלוג האחרון-סיכום (עם יניב)../images/Emo10.gif + הנה הבלוג האחרון סיכום עם יניב לוי (יובל) ויש שם טעות אז לא להתייחס וכתבתי את זה לפני שידעתי למה מצלמים ל"גיא פינס"
א אסי השולטת111 New member 19/9/04 #26 מצטרפת לזכר Blog TV../images/Emo9.gif אין לי תמונות של אפרת כי פספסתי את הבלוגים איתה חראאאא יש לי רק מהאירוחים.. וזה שרשור לבלוגים אז לא שמים...חיחי טוב קבלו את טלושש
מצטרפת לזכר Blog TV../images/Emo9.gif אין לי תמונות של אפרת כי פספסתי את הבלוגים איתה חראאאא יש לי רק מהאירוחים.. וזה שרשור לבלוגים אז לא שמים...חיחי טוב קבלו את טלושש
א אפרת ונירו המדהימים New member 19/9/04 #31 חחחחח שליטה !!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif