לזכר החייל שהתאבד בספינת הטילים

הסטטיסטיקה הפורמלית היא אחת

לשבוע וחצי-שבועיים, אבל אם תקח בחשבון את כל מקרי ההתאבדות שהיו טיפה שנויים במחלוקת ולכן במהרה קוטלגו כתאונות, אפשר יהיה להגיע למספרים אף יותר מרשימים.

Seventh Element

New member
אל תתגייסו לצה"ל המסריח הזה!!

איך בכלל אפשר לרצות להכנס למערכת כ"כ מכוערת? תיראו מה הצבא הזה עושה לחיילים מסכנים... שמים עליכם זין ועוד יש אנשים שמתים להתגייס ועוד לקרבי! אין לכם חיים? תסתכלו על המציאות - בצבא שמים עליכם זין, ואתם מקבלים איזה 400-800 ש"ח מעפנים בחודש ולפעמים מסכנים את החיים שלכם... בשביל מה? בשביל המדינה? שום מדינה בעולם לא שווה חיים שלכם, כי הם מעל לכל!

Arie021

New member
יש קצת אמת בדברים ../images/Emo45.gif ../images/Emo10.gif

בובה אירית (אירלנד זה לא
אגב) עם כל התקיפה שלך כנגד הדברים האלה - אני מפחד שבשנים הקרובות יותר ויותר חבר'ה "יגלו" את זה הוא סה"כ שופך פה את האמת

Arie021

New member
את מזלזלת במה שהוא אומר

'כן כן בייי' באתי להגיד לך שאין שום סיבה לזלזל הבן אדם אומר דברים נכונים ת'כלס

A N I g M A

New member
אויש, די עם השטות הזאת.

גיוס זה קצת חובה, לא ממש שואלים אותנו אם אנחנו רוצים להגיע או לא.

תרווד

New member
המציאות יצרה מצב שזו הפכה להיות

בחירה. אני לא מכיר אדם שרצה (באמת) לא להתגייס והתגייס בסופו של דבר. דרך אגב, אני לא מוצא את זה חיובי (וגם שלילי בחלק מהמקרים), אבל זה המצב.

A N I g M A

New member
אני מכירה המון.

המון בנים שלא רוצים להתגייס לקרבי מגיעים אלי כל יום למדור - ובסופו של דבר מתגייסים, כי אין מה לעשות:/ גם אני לא חושבת שזה חיובי להכריח, אבל אם לא מכריחים - לא ממש יהיה לנו צבא

Arie021

New member
אסור להכריח

מצידי שלא יהיה לנו צבא אין שום סיבה להכריח "מי האיש הירא ורך הלבב - ילך וישוב לביתו" ואם כולם ככה - אז שכולם יהיו ככה, אבל שלא יכריחו אף אחד

A N I g M A

New member
מה זה אסור להכריח?../images/Emo3.gif

זה ככה, גיוס חובה. הם אפילו לא מכריחים, זה עניין של לא לשאול.

Arie021

New member
שמתי לב

זו בדיוק הבעיה - שהגיוס הוא חובה תקלטי שמתישהו אנשים יפסיקו להיות בובהל'ה ולא ישתפו פעולה עם הצבא כ"כ מהר כמו שההוא כותב פה למעלה, וכשזה יקרה זה באמת יהיה הסוף אנשים לא יודעים לאן הם נכנסים, אני לא יודע איך להגיד את זה, אני פעם ראיתי את צה"ל רק באור חיובי, וניסיתי רק לפרגן היום מכל כך הרבה סיפורים, פשוט כל כך הרבה, וגם הרבה בקרבי אצל חבר'ה דתיים שרומסים להם את הזכויות של הדת כמו פיל שרומס עכבר - אין, אין לי מה להגיד צריך לבעוט בתחת של כל האידיוטים האלה שיושבים למעלה

Commie1

New member
מה זה!??!?! מה זה!??!?!

מה זה "מצידי שלא יהיה צבא" תגיד לי אתה!?!? כן אתה!!!! מתי ישבת פעם אחרונה באחד ממקומות הבילוי העדיפים עליך ותהית איך זה שאתה נמצא איפה שאתה נמצא שותה את מה שאתה לעזאזל שותה מתי עצרת לחשוב כל כמה בר מזל אתה שיוצא לך לטייל במקומות היפים שארצך (והחיילים שמתו עליהם) העניקה לך לטייל בהם הכל כבר מובן מאליו, לא מוערך, הכל בא על מגש של כסף הא?!?? הא?!?!?!?! כל פלוץ שאתה תוקע מעל דפי הפורום הזה תחשוב קצת לפני....בסדר... אתה עושה זילות מדם של חיילים שמתו ועדיין ממשיכים למות בשכם,בקסבה,קלקליה,ג'נין שטחים\צפון\דרום. אזרחים שרק בגלל שבחרו בתחבורה ציבורית גם נשחטו שם....

Arie021

New member
אל תכניס לי מילים שלא אמרתי

אל תכניס לי מילים לפה מה שהקרביים תורמים למדינה זו אחת התרומות הכי חשובות, אין ספק אבל הגיוס של החבר'ה לא צריך לגרום למותם או פגיעה באלפי בני נוער מידי שנה - ועדיף שלא יהיה צבא מאשר שהמצב הזה ידרדר כן, לא צריך מדינה, אם המדינה הזאת אוכלת את יושביה - מה קשה לך להבין?? קשה לך לראות איך אנשים אוכלים אנשים אחרים וגורמים להם להתאבד?? אם זה לא מזיז לך יופי, אבל לי זה כן מזיז

Commie1

New member
אתה אמרת את זה יותר טוב ממני

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=165&msgid=93221310 אף אחד לא אמר שהצבא מושלם אני לעומת זאת, אומר שעל הציטוט הזה - אתה דביל

Arie021

New member
אתה לא יכול לגייס בכוח את מי שלא מת

אים - מה קשה להבין בזה???

תרווד

New member
אמרתי שהמצב שבו ניתן לבחור אם

להתגייס או לא הוא לא חיובי, לא את ההפך כפי שפירשת את זה.. לא להתגייס לקרבי זה לא כמו לא להתגייס, וגם מי שבאמת לא רוצה לשרת בקרבי (וגם באמת לא יכול, מסיבות כאלה ואחרות), יכול "לבחור" שלא להתגייס לקרבי, או "ליפול" במהלך השירות.

Krishi

New member
לאט לאט.. למרות שהגיוס הוא חובה

אנשים יבינו לאן הם מתגייסים בין אם לפני הגיוס או בתחילתו ופשוט ילכו ואז באמת לא יהיה צבא. ורק אז הו אז אולי הצבא יתעורר ויבין שהאשם היחיד לכך זה לא "נוער מפונק" אלא הצבא שפשוט יורה לעצמו כל פעם ברגל עם היחס שלו לחייליו כשהקצב של היריות גובר משנה לשנה...

למעלה