עוד סיפור עצוב מיני רבים ../images/Emo10.gif
לא רוצה להעלות בדמיון אבל לכל אחד יש מטר משלו עם מיטה משמן? יאיי, ממש לא נורמלי, אבל אבל, מצד שני, תמיד ליחידות המובחרות מנסים לשלוח את ה"הכי טובים" וזה אני חייב לציין לטובת צה"ל - רק מה, שמצד שני זה שאתה מציין
הם מציינים שמרגע שעברתם את הגיבוש אין שום דרך לצאת מהסטילים בעצם מחזיר את הגלגל אחורה, לאותה אמרה (שהיא כבר לא נאמרת בצחוק או על הדרך!!) - שאין היגיון בצה"ל כאילו מה זאת אומרת אין דרך לצאת - וקצינים מסדרים עם המרפאה לא לתת גימלים? אם זה באמת נכון כמו שמשהו כתב לך פה מעלי - תפנה את זה למצ"ח, אין אין כזה דבר, צריך מצידי שלא יהיה לנו סטילים למלחמה, אסור לתת לכזה מצב לקרות
הם משרתים ממש כטירונים כביום גיוסם הראשון במשך 3 שנים ועוברים ביקורות נקיון והופעה ע"י הרס"ר כמה פעמים ביום. עולים למשפטים אצל מפקד הספינה על ימין ועל שמאל על כל פיפס קטן חבל שאין יותר "ערסים" במדינה שהיו שורפים את האוטו למפקד הספינה הזה ושורפים לו גם את הבית גם כן
טוב, אני סתם כותב את זה לא מתוך רציונליות, אבל זה בן אדם שצריך לחטוף מכות באמצע הרחוב ולהתאשפז בבית חולים אני ילד קטן? לא מזיז לי אין לי דרך אחרת כרגע, ובטח לא בבוקר עכשיו לבטא תחושה אחרת ואולי קצתת, קצת יותר ברצינות הצבא ממש הורס את התדמית שלו חברים, אין לי דרך אחרת לומר את זה, עוד 10 שנים אם יהיה צבא נורמלי - "אללי לי"