לזכרם

danistar

New member
לזכרם ../images/Emo16.gif

שלום לכם ידידי חברי הפורום . אתמול בשעות הצהריים הרגשתי רעידה קלה מתחת לרגלי . השעה היתה בסביבות שנים וחצי בצהרים ועדדין לא ידעתי כלום על מה שקרה כ 500 מטר בקו אווירי מביתי . עשר דקות מאוחר יותר כשאני שומע את רעש הסירנות ( בית החולים בני ציון ממש קרוב לביתי ) התעורר איזה חשש בליבי ושיחת טלפון שקיבלתי מדידי ידידי היקר ושותפי לחדר בים המלח העמידה אותי מול המציאות : פיגוע תופת בשדרות מוריה בחיפה . בתור מישהו שמכיר כל כך טוב את הקו 37 ( שעובר ממש מתחת לביתי , במשך למעלה משלוש שנים השתשמתי בו בדרכי לאוניברסיטה וחזרה ונכון להיום אני עוד נוסע בו מידי פעם ) , בתור מישהו שמכיר כל כך טוב את הפניה הזו שבה התרחשה הטרגדיה הזו ( אחותי גרה בשכונת כרמליה ) אני חייב להגיד שהדעת פשוט לא תפסה את מה שארע . אזור שקט במרכז הכרמל שלהרבה מאוד אנשים הוא מזכיר את אירופה כל כך . הרבה ירוק ושקט , מקומות בילוי ובקיצור חיים שנתנו לך הרגשה של "נורמליות" בתוך כל אי השפיות של המדינה הזו והנה זה קורה דווקא שם . זה החזיר אותי באחת לפיגוע בחליסה ולפיגוע במסעדת מצא . נזכרתי בסירנות , בפרצופים , בתמונות , הכל חזר . עירי השקטה והיפה , עירי שכל כך מנסה בחיי היום יום שלה לשמור על הדו קיום השברירי שמתחולל בה ואיך שהוא למרות המכות שהוא חוטף כל פעם הוא מחזיק מעמד. אני יושב ובוהה בתמונות על המסך , בתמונות מהמקומות הכל כך מוכרים , מהמקום , מבתי החולים שאת חדרי המיון שלהם כמעט כל חיפאי מכיר איך שהוא , בוהה ולא מאמין ששוב זה קורה. בוהה ומתפלל שאף אחד ממשפחתי , מכרי וידידי לא היה במקום הא נכון , בזמן הלא נכון . ואז הטלפון מתחיל לצלצל והחברים שואלים ומבררים אם הכל בסדר , איך יכול להיות בסדר ?? איך ?? אז נכון שבחוג משפחתי ומכרי כולם שלמים ובריאים ואף פרצוף על המסך או מהשמות לא מוכר לי אבל .. זה כואב , כואב עמוק בפנים על אלו שכן מופיעים שם , על אלו ששוכבים עכשיו בשקים הכחולים ללא נוע , על אלו שנאבקים על חייהם בבתי החולים ואלו מאושפזים . מחיר הדמים של המעשה המטורף והבלתי נתפס הזה גבה את חייהם של 15 ישראלים נוספים . מהיום שדרות מוריה , פינת כרמליה כבל לא תהיה כמו שהיתה . אז נכון שהשגרה תחזור ואנשים ימשיכו הלאה אבל בכל פעם שנעבור שם נרגיש ממש כמו בכל פעם שאנחנו עוברים ליד מסעדת מצא או באזור חליסה ביציאה מחיפה . הצמרמורת תמיד תהיה שם והשקט שכל כך מאפיין את חיפה יקבל משמעות אחרת . אני רוצה לשלוח את תנחומי למשפחות האבלות ואיחולי החלמה מהירה לפצועים . העיר חיפה פצועה עכשיו , מדממת אבל היא חזקה כמו כולנו והפצע יגליד אבל צלקת הוא ישאיר בנו לנצח . יהי זכרם ברוך

אכן לזכרם ../images/Emo16.gif

והלוואי ויהיה שקט בארץ שבוע טוב לכולם, בדרכים ובחיים והלוואי ונשמע דברים יותר שמחים יהיה זכרם ברוך

דני יקר..../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

שולחת לך חיזוקים ניתן לשמוע את כאבך, ואת פחדייך מהכתובים כולנו כואבים איתך חבר יקר שולחת לך חיזוקים וחיבוקים חבר

הילדים מאחרוי הזוועה..../images/Emo14.gif../images/Emo16.gif

אפילו השמים בוכים היום איתנו..
מוטי הרשקו, בן 41, מחיפה תום הרשקו, בן 16 מחיפה סמדר פירסטטר, בת 17 מחיפה טל קרמן, בת 17.5 מחיפה סמ"ר בארי עובד, בן 21, מראש פינה סמ"ר אליהו לחם, בן 22, מחיפה קמר אבו חאמד, בת 12.5 מדלית אל כרמל דניאל הרוש, בן 16.5 מצפת מיטל כתב, בת 20 מחיפה יובל מנדלביץ', בן 13.5 מחיפה אסף צור, בן 17 מחיפה אביגיל לייטל, בת 14.5 מחיפה, אזרחית ארצות הברית מרק תקש, בן 54 מחיפה נלקח מYNET

חן (*_*)

New member
קשה להתמודד עם הזוועה ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

מאז האסון חלפה יממה אך קשה עדיין לעכל את הזוועה מול עיני מתרוצצות תמונות ובהן זעקות פצועים ודיממת הגוויות כואב, כל כך כואב.........

t i g e r i t

New member
../images/Emo16.gifלזכרם ...../images/Emo16.gif

לזכרם של 15 קורבנות הטרור... שמשפחותיהם נוספו למעגל של משפחות השאול... עצוב , עצוב כל כך... 15 נשמות שנקטפו בידי חיות אדם , שמבקשות מלחמה , שלא מבינות דיבורים והסכמים , שרוצות לראות דם נשפך... חיות אדם שהפכו את הערך של הדם היהודי למים... והמים זורמים והדם ממשיך לרדת... חייהם של 15 משפחות נוספות נגמרו היום ולא יחזרו להיות כשהיו... ואין מילים , כי כבר מזמן איבדנו את הכוח לדבר... כבר מזמן המילים איבדו כל משמעות אפשרית... שום דבר כבר לא יחזיר את אהובינו... וכואב הלב , שבמלחמה של פוליטיקאים סובלות הנשמות שכן בחרו והחליטו לחיות במדינה היחידה שלנו למרות הכל... וכואב הלב , על הקורבן שאנחנו משלמים רק כי בחרנו בחיים , ורק כי אנחנו מאמינים למרות הכל שאין לנו ארץ אחרת... תנחומיי הכנים למשפחות השכולות... תהיו חזקים , למרות שאי אפשר והכאב גדול וכבר מנשוא...
יהי זכרם ברוך...

טאKילה

New member
../images/Emo16.gifלזכר הרוגי הפיגוע הרצחני..

החלמה מהירה לפצועים. מקוה שהעיר חיפה והמדינה כולה תדע ימים טובים מאילה.

רק רציתי להגיד ש...

א) היה זכרם ברוך!!!!! ב)יש לכם מזל לדעתי זה ישמע מתורף אבל זו דעתי אולי אני תועה אז תקנו אותי!!!! אז אקיצר כשתיהיה המילחמה ועם משהו יקרה חס וחלילה בתל אביב (סתם דוגמה ) לא אלינו ויקרה גם במעלות שאף אחד כימאט ולא מקיר תאזור (חס וחלילה שיקרה שם משהו ) שמעלות למי שלא יודע זה ליד נהריה שמעלות שם אני גרה אז ישדרו תפגועים בתל איב ולא במעלות כי תל אביב זה המרכז ומעלות .... מי ביכלל זוכר אותנו?! .... אז יש לכם מזל שאתם ... זוכרים אותכם ומישתתפים בצערכם ויודעים מה שקורו עם זה היה מעלות ותל אביב היו משדרים את תל אביב ולא מעלות...

danistar

New member
ילדה ...

אני נהרייני במקורי ועברתי בעיר הזו המון . מחבלים , קטיושות , מקלטים . את מעלות אני מכיר היטב בגלל עברי הנהרייני ואפילו היו לי חברים משם . אני בהחלט מבין אותך ואת תגובתך ..כשאני חושב אחורה כילד נהרייני שמביט על אלו מהמרכז .. אני מבין אותך . ואגב היכרות ראינו אתמול כמה אמצעי התקשורת מכירים את חיפה .. כל כך הרבה טעויות גיאוגרפיות הם עשו שזו ממש בושה .. כל מה שלא נמצא בתל אביב או ירושליים זה כמו חוץ לארץ עבורם .

טאKילה

New member
דני וילדה ..

חלילה שיקרה בואו נקווה שלא יקרה, אני לא חושבת שתל אביב שווה יותר ממעלות כולנו באותה מדינה,כולם כואבים את כולם. כשהיו קטיושות במעלות המרכז אירח את הצפוניים, וכך עשו הצפוניים במלחמת המיפרץ,אירחו את אנשי המרכז. ברגעי כאב המדינה מלוכדת,הלוואי שכך יהיה בכל הרגעים. הלוואי שיהיו רק ימים שמחים וטובים,השיגרה הפכה לגעגוע.

יחול להיות שאת צודקת אבל

בכול זות מזניחים את מעלות את העירים הקטנים אפילו אל המפה לא סמו אותנו....

טאKילה

New member
חמודה, מעלות כמו ישובים מרוחקים..

כולם חלקים מחבל ארץ אחת, כולנו שייכים לאותה מדינה קטנה. גם על מפת העולם אנחנו נקודה קטנה, אבל העולם יודע שאנחנו קיימים. כמו המרכז מודע לקיום הצפון ועד הדרום המרכז ועד המערב,כולנו בתוך ארצינו הקטנטונת. המשך יום נעים..

danistar

New member
טקילה יקרה ..

לצערי מה שאת והאחרים חושבים לא עובד על הממשלה למשל . סעי פעם אחת לאזורים הללו זה עולם אחר . המדינה הזו מחולקת לשניים תל אביב והשאר . ככה זה פה .

דניסטאר גם אני מצטרפת אליך...

אני מצטרפת אליך להודעתך משתתפת בצער העמוק של הנופלים חלל בפיגועי טרור אלו.... לא אחת אני עוברת ליד שני הפיגועים האחרונים שקרו בעירינו חיפה והמצבות הנושאות את שם הנופלים הן הזכר היחידי והמצמרר כל כך שנשאר לנו בחיפה הן בחליסה והן במצה מהנופלים...... יהי זכרם ברוך ושלא נדע עוד פחד טרור מהו

danistar

New member
אהבתי את החתימה שלך ...

רק שחבל שבמציאות לא הכל אפשרי ..

למעלה