הולדן, אני לא מבין מה קרה?!
הפורום גוסס? רק בשבוע שעבר פירסמתי שלוש ביקורות. חוץ מזה יש עוד המון אלבומים שיש לכתוב עליהם ביקורות והמון מוסיקה ושום דבר לא נגמר, בחייך זה ממש לא נכון! כל כך הרבה להקות וכל כך הרבה אלבומים. מי אמר שנגמרו הדברים לאמר עליהם? תראה אני יכול לנחש מה הגיל שלך, אני יכול לנחש אם נולדת בארץ או לא, אם גדלת בחוץ לארץ או לא, מאיפה אתה מכיר את כל השמות המעולים האלו שכמעט אף אחד לא מכיר (חוץ מחברי הפורום וגם הם לא תמיד) אבל זה לא ממש משנה. הגענו הנה להרחיב אופקינו במוסיקה להנות ממנה, לשמוע דברים חדשים לחלוק דעות ולחלוק על דעות, לכתוב כל מה שעולה לנו בראש. ובעיקר להנות!!! אז למה לבוא בגישה כזו? אתה עוזב? או שאתה צוחק ורוצה שנגיד לך כמה שאנחנו רוצים שתשאר? אם אתה עוזב זה באמת יהיה חבל אבל החיים ממשיכים, תחסר לי והידע שלך יחסר לי אבל הפורום לא ימות ואם יום אחד תרצה להכנס שוב אני די מאמין שתראה עוד ביקורות ועוד חידונים ועוד דעות ודיונים. הפורום לא מצונן... ביקורות אפשר לעשות ברגע... מוסיקה חדשה (ישנה) תמיד אפשר להכיר. חבר'ה הביקורות הבאות יבואו גם יבואו והודעה למנהל שלנו: בוס, תענוג תמיד לשמוע מה שיש לך לאמר, גם אם אני לא מסכים איתך במקרים מסוימים. האמת שדי לפעמים זה קורה אבל הניהול הוא מעולה לדעתי, ברבו! ולכול חברי הפורום תמשיכו להנות מהמוסיקה. המוסיקה זה כיף אדיר ובמיוחד אם אתם מכירים את הטובה ביותר. והפורום הזה בהחלט מקום להכיר את המוסיקה הטובה ביותר (לדעתי).