לזכרו...

ganooov

New member
הולדן פשוט רצה צומי. ../images/Emo13.gif

לא שום דבר אחר
. מעבר לכך, אין לי מה להוסיף.

Grimble Grumble

New member
It's just pining for the fjords!

על מה לעזאזל אתה מדבר הולדן? (לא פעם ראשונה שאני שואל את השאלה הזאת, אני יודע...) בעבר הייתי חוזר בסופ"ש וקורא את כל מה שהפספסתי במהלך השבוע ב5-10 דקות מקסימום... היום זה דורש הרבה יותר זמן ואנרגיה, כי מספר הכותבים גדל בעוד שהאיכות נשמרה... הפורום הזה חי ובועט ואני לא רואה סיבה שזה יפסיק... מספיק עם ההתבכיינות הזאת...

foxy d

New member
הולדן היית הגיבור שלי ......

חב'רה אני לא חבר פעיל בפורום אבל אני קורא הודעות במיוחד של הולדן שהם חוויה בשבילי ואני בטוח שבשביל עוד הרבה. בגלל זאני לא מכיר פה אף אחד ואני ממש אובייקטיבי למרות אהבי להולדן חב'רה זה אחד הפורומים היותר טובים זה פורום עם אווירה נפלאה עם הנאה שבדרך כלל אני לא מקבל מדברים שקשורים במחשב מקום ללמוד בו מאנשים מבוגרים שאני בחיים לא ידבר במציאות בגלל הפרש גילאים ובנוסף יש פה מנהל וגרעין חזזק שנותן פה את הנשמה לפורום ורואים שאכפת לו ממנו וזה מעין בית בשבילהם אז חלאס עם השטויות חברים כמו כל דבר בחיים יש תקופות יותר טובות ויש פחות אל תזרקו דבר כזה טוב לפח !!!!!!!!! יש פה אנשים טובים ואיכותיים ושאבא שלי ישב איתי יום שבת אחד אחרי שהוא סים את כל העיתונים ואכל והוא היה לפני שינה וראה מה הולך פה הוא שמח שהבן שלו מתעסק בדברים כאלה ואמר שהלוואי ולו היה את זה כשהוא היה רעב ללמוד על דברים כאלה בקיצור יש פה מקום טוב חממה ואפשר להשכיל ולהוציא מפה הרבה !!! הולדן ניתצת לי את את ההערצה העיוורת שלי אלייך !!! השתמשת בכישרונך בצורה מניפולטיבית(אין לי מושג מאיפה המילה הזאת בשעה כזאת ) ואסור לך לעשות זאת אתה צריך להשתמש בו אך ורק למטרות טובות!!! דרך אגב היה אחלה סיפור אך מיותר .........

dylan

New member
אאאאהההההההההההההההה

שלוש הודעות באותו שרשור בלי החיוך המפורסם בנושא.. כנראה שהשרשור באמת השפיע עליך..
(או ש
) בכל מקרה, כמו שכבר נכתב באמת שאין סיבה לדרמה ואנחנו לא בטלנובלה אלא בפורום שמתפקד מצויין.. אני יכול להבין אנשים שנוטשים ספינה טובעת.. אנשים שנוטשים ספינה תקינה לחתולין ומנסים להטביע אותה איתם אני מבין קצת פחות.. נו טוב.. שיהיה.. (איזה כיף שאפשר להאשים את השעה במטאפורות קלישאתיות וגמלוניות..
) .

Rubycon

New member
חלאס

אני אמנם חדש פה (נגיד שלושה שבועות בתקופת רוביקון ועוד איזה חודש בתקופת קרימזון) אבל זה לא אומר כלום. זה הפורום הכי אקטיבי שאני לוקח בו חלק ואני מאוד מרוצה ממנו. הניבלונגים הוא מנהל צודק ועוד לא ראיתי טעות אחת שהוא עשה (ולא אחי, זו לא מחמאה, אלא יישום שלך כדוגמא לאחרים). לא הבנתי על מה כל ה"הו הא והטררם" כמו שאמר איתי שגב (המחשוף), הפורום שוצף קוצף בחידונים, תחרויות, פינות, בדיחידות, בישולים ובלאגנים ולא הרגשתי צורך אפילו פעם אחת להיכנס לצ'אט (אני גם לא יכול, אבל זה כבר סיפור אחר).

John LennonS

New member
הולדן, אני לא מבין מה קרה?!

הפורום גוסס? רק בשבוע שעבר פירסמתי שלוש ביקורות. חוץ מזה יש עוד המון אלבומים שיש לכתוב עליהם ביקורות והמון מוסיקה ושום דבר לא נגמר, בחייך זה ממש לא נכון! כל כך הרבה להקות וכל כך הרבה אלבומים. מי אמר שנגמרו הדברים לאמר עליהם? תראה אני יכול לנחש מה הגיל שלך, אני יכול לנחש אם נולדת בארץ או לא, אם גדלת בחוץ לארץ או לא, מאיפה אתה מכיר את כל השמות המעולים האלו שכמעט אף אחד לא מכיר (חוץ מחברי הפורום וגם הם לא תמיד) אבל זה לא ממש משנה. הגענו הנה להרחיב אופקינו במוסיקה להנות ממנה, לשמוע דברים חדשים לחלוק דעות ולחלוק על דעות, לכתוב כל מה שעולה לנו בראש. ובעיקר להנות!!! אז למה לבוא בגישה כזו? אתה עוזב? או שאתה צוחק ורוצה שנגיד לך כמה שאנחנו רוצים שתשאר? אם אתה עוזב זה באמת יהיה חבל אבל החיים ממשיכים, תחסר לי והידע שלך יחסר לי אבל הפורום לא ימות ואם יום אחד תרצה להכנס שוב אני די מאמין שתראה עוד ביקורות ועוד חידונים ועוד דעות ודיונים. הפורום לא מצונן... ביקורות אפשר לעשות ברגע... מוסיקה חדשה (ישנה) תמיד אפשר להכיר. חבר'ה הביקורות הבאות יבואו גם יבואו והודעה למנהל שלנו: בוס, תענוג תמיד לשמוע מה שיש לך לאמר, גם אם אני לא מסכים איתך במקרים מסוימים. האמת שדי לפעמים זה קורה אבל הניהול הוא מעולה לדעתי, ברבו! ולכול חברי הפורום תמשיכו להנות מהמוסיקה. המוסיקה זה כיף אדיר ובמיוחד אם אתם מכירים את הטובה ביותר. והפורום הזה בהחלט מקום להכיר את המוסיקה הטובה ביותר (לדעתי).

למעלה