רויטל ..... איתך ...... אני
N neoM New member 26/10/02 #22 שנתיים, וכאילו זה קרה אתמול היה קטע בדבריך שהזכיר לי את השיר של זלדה - פנאי. ענין הנשיקות והשבט המתכנס.
שנתיים, וכאילו זה קרה אתמול היה קטע בדבריך שהזכיר לי את השיר של זלדה - פנאי. ענין הנשיקות והשבט המתכנס.
B BooBee New member 26/10/02 #23 תודה לכולכם/ן על המילים והחיבוקים כל ההודעות האלה... כל כך מרגש אותי לקרוא כאן את מה שאתם/ן כותבים/ות. שוב, תודה מכל ה נשיקות, רויטל.
תודה לכולכם/ן על המילים והחיבוקים כל ההודעות האלה... כל כך מרגש אותי לקרוא כאן את מה שאתם/ן כותבים/ות. שוב, תודה מכל ה נשיקות, רויטל.
ח ח ל ו מ ו ת New member 1/11/02 #24 קצת באיחור... רויטל, שבתי היום אחרי שבוע בניכר. עברתי על ההודעות, וכשקראתי את שלך, פתאום הן באו...הדמעות... שכל כך הרבה זמן היו עצורות בפנים ומיאנו לצאת... איך את מצליחה לגעת במקום ההוא שנדמה שאף אחד לא מצליח? תודה לך על שאת כזו רפאל
קצת באיחור... רויטל, שבתי היום אחרי שבוע בניכר. עברתי על ההודעות, וכשקראתי את שלך, פתאום הן באו...הדמעות... שכל כך הרבה זמן היו עצורות בפנים ומיאנו לצאת... איך את מצליחה לגעת במקום ההוא שנדמה שאף אחד לא מצליח? תודה לך על שאת כזו רפאל