לזיכרו!

לזיכרו!

ביום חמישי הזה (אתמול) נהרג חייל אני יודע שבישביל רובכם זה סתם עוד שם אבל בשבילי זה היה אחד החברים הכי טובים. בחור חמוד שתמיד צוחק ואף פעם לא מתעצבן ילד שיודע מה זה חברות אמיתית ולא מכאיס אף אחד הוא הגיע לצבא לשיריון לחטיבה שבע ומיד אהבו אותו ביום חמישי הוא נהג בטנק בשביל לפתוח ציר ושם הוא עלה על מטען של כ 100 קילו ומת במקום. אני לא אדבר על פוליטיקה ואני לא רוצה שיערבו בזה פוליטיקה אני רק רוצה להגיד שאנחנו חיים פה בזחות ולא בחסד וחברי הטוב לא נהרג סתם הוא מת בגלל שהוא הייה חייל בצבא הגנה לישראל בצבא היהודים ומת כיהודי גאה ואנחנו חייבים להמשיך בדרכו ולא לפחד גם לא מהמוות כי יש לנו מתרה! יהי זיכרו ברוך!

Holy Man

New member
עצוב

אני משתתף בצערך ובצערם של המשפחה השכולה! אני אומנם לא יודע מה זה כאב של מות חבר קרוב ומקווה גם שלעולם לא אדע! עצוב לשמוע שחיילים נהרגים רק כדי שנוכל להמשיך ולחיות עוד יום אחד בארצינו הקטנטונת וגם אני בתור חייל די מפחד שזה יכול לפגוע בי במשפחתי או בחברים היקרים לי מכל!! לעד נזכור כל חייל וכל נרצח בטרור שנעשה בנו !!

§Apocalypse§

New member
צמרמורות...

כל שם שנשמע ברדיו, הוא עולם ומלואו... אבדו חיים. אבל כשאני קוראת את הסיפורים האישיים, ההבנה מכה בי פתאום, ונופל האסימון. אין מילים שיוכלו לתאר את הצמרמורת הקרה שעוברת בגו, וזאת על כאב ואובדן של אחר... אפוקליפס, מתפללת לימים של אור

mystery duck

New member
פשוט כואב...

אין מילים. אי אפשר לנחם מישהו שאיבד נפש יקרה לו. אז אני אסתפק בהבעת תנחומי הכנים לך, למשפחה ולשאר החברים. מי יתן ולא תדעו עוד צער. יהיה זכרם של חברך ושל שאר חללי צה"ל ברוך.

חיפו

New member
אכן לזכרו

גם אני משרתת בחטיבת שיריון...חבריי הטובים ביותר הם אותם אנשי צות היוצאים מדי יום למארבים,לפתיחת צירים וכל זאת בלי קיטור.אותו גדוד שאיבד חייל אתמול הוחלף לפני זמן קצר על ידי אחד מהגדודים שלנו,וההלם גדול...מיותר לציין שאנחנו נהיה באותו מקום בעוד לא הרבה זמן...בקיצור,מה שאני מנסה להגיד הוא שכן,יהי זכרו ברוך..מי יתן ולא נדע צער כזה יותר לעולם..

למעלה