לזאתי שאמרה על חיים...

לזאתי שאמרה על חיים...

יש לי משהו אחד להגיד לך!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תקחי את זה קשה!!!!! האמת כואבת הא?! חחחחחחחחחחחח ו... אמממ עד כמה שידוע לי חיים זה רק שם "חיבה" לא?! חחחחחחחחחחח ותסלחי לי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח החתיך אביב

נ מ ש

New member
אביב מה אתה עושה כאן?!

מה נשמע?! כן גם אני נקרעתי שראיתי את ההודעה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחה מושלמת חחחחחחחחח *מור* חחחחחחחחחחחחח *חיים* חחחחחחחחחחחחח המבין יבין!!! איך חברה שלך אומרת?! חחחחחחחחח

היי כפרה,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כל מה שיש לי להגיד!!!!!! תגידי, יש סיכוי שבעולם ש"קרינה" תחזור אליי????? כי לי נראה שיש סיכוי וגדול..... *בהצלחה לי* LOVE U אביב

חחח קישי הגיע!!!

מה המצב??? עצבנית!!!!!!!! ו.. אממ את יודעת שאת מדברת עם חבר של החברה הכי טובה שלך *במקרה*... קישי בפטח אביב בורח חחחחחחחחחחחחחח

אספרנסה

New member
אביב...

ממתי אני חברה שלך????????? נפרדנו לא???!?!?! ו...לזאת שהוא רשם את ההודעה... אל תתיחסי הילד מפגר סנוב ומתלהב!!!! למנהלת... תמחקי את ההודעה... שלו ואת כל השירשור המטופש הזה...

לילוש

מה המצב בובה?! למה סנוב למה?! סך הכל ילד שמכיר במעלות שלו.... *לא שיש חסרונות*... חחחחחחח תקשיבי נשמה... החברה העצבנית שלך מעצבנת אותי... אני לא מחובר כי משגעים אותי... יש פה הרבה בנות שמחפשות חתימה וגם חלק מחפשות סקס *והמבין יבין* את יודעת למי התכוונתי לא?! לילוש אני מת עליך אני מושגע ומטורף עלייך!!! תתחתני איתי!!!!!!!!! ביי כפרה וקישי אל תתערבי בינינו... כי אנחנו מאוהבים ואת רק מפריעה

חיפiשית

New member
לא מתערבת ..

אתם חופשיים להתאהב כמה שאתם רוצים

אהה ועוד משהו!!

את המפצלת לא אני!!!!! יא מפרידה בין חברים שכמותך!!!!! לילי את פ33ה ואת הילדה הכי יפה שראיתי בעולם!!!!! *תתחתני איתי כבר* יש הרבה בנים אחרייך אבל תודי אני הכי חתיך!!!!!!!!!!! לילי אני אוהב אותך קישי=מפלצת

ליליוש

New member
אתה רואה שהיא לא מתייחסת אליך ...

אז אולי תפסיק.... ואת בעיות אהבה שלכם תפתרו בניכים לדעתי חיפושית מאוד מתוקה ותעזוב אותה בשקט "מושלם שכמוך..."
בתודה לילי
|

flowers girl

New member
אתה מבין כמו לא יודעת מה../images/Emo70.gif

חיים זה לא שם חיבה
חיים= שם.. יווו לא שמעת את השם הזה אף פעם
"שלום
קוראים לי חיים
" לא שמעת אף פעם משפט קרוב לזה
יוו.. קשה קליטה..

למעלה