אממ...
לא קראתי אף אחת מהתשובות...
לו הייתי...
1. כלי תחבורה אז הייתי ג'יפ 4X4 שווההההה 2. כלי נגינה אז הייתי גיטרה בידיים של שמואל מפסגות שהיה איתי בעדה במחנה ומנגן מהמםםםםםםם 3. רהיט אז הייתי תנור כי תמיד חם לי 4. תוכנית בטלוזיה אז הייתי אי.אר סדרת רפואה שווהההה בטירוף. 5. אישיות טלוזיונית אז הייתי מתיו פרי בנאדם קורע. 6. כלי כתיבה אז הייתי עט 0.4 הכי נוח בעולם. 7. אישיות (עבר,הווה) אז הייתי אייב לינקולן, בעד שוויון. 8. מדינה אז הייתי מסצ'וצסטס כי יש לה שם מגניבבב. 9. עיר אז הייתי ניו יורק. 10. אוכל אז הייתי שוקולד לבן - מתוק אבל אשכנזי. 11. פריט לבוש אז הייתי נעלי הרים שחורות, הכי נוח בעולם. 12. משחק אז הייתי קלס, ילדותי אבל חמוד. 13. מקצוע (בבית ספר) אז הייתי אנגלית, לפעמים קצת משעמם אבל עדיין חשוב. 14. מקצוע אז הייתי פרמדיק. סתם ככה. 15. מכשיר חשמלי אז הייתי פלאפון, כי ששון חמוד. (הסברים באיציק או במסרישי, למי שרוצה) 16. פרח אז הייתי אדומה כמו כלנית. 17. עץ אז הייתי גבוהה כמו שרוך. 18. תכונה אז הייתי... אממ... ליצנות. 19. שיר אז הייתי "ניו יורק רפיח" של שייגעצ. 20. השאלה הכי חשובה, הדובדבן שבקצפת, לו לסבתא היו גלגלים אזי... היה לה יותר זול להגיע ממקום למקום.