"לו הייתי"

tamarhp

New member
אז מחדש:

1. כלי תחבורה אז הייתי קורקינט
(בדיחה משפחתית) 2. כלי נגינה אז הייתי אורגן (סתם כי אני מנגנת על זה) 3. רהיט אז הייתי שולחן - זה הכי שימושי! גם שולחן, גם כסא... 4. תוכנית בטלוזיה אז הייתי פיטר פן, או הקוסם מארץ עוץ... 5. אישיות טלוזיונית אז הייתי בורחת מהמצלמות. 6. כלי כתיבה אז הייתי עט שחור 0.4 7. אישיות (עבר,הווה) אז הייתי אני 8. מדינה אז הייתי.. נחשו! I LOVE ISRAEL 9. עיר אז הייתי ירושלים 10. אוכל אז הייתי במבה 11. פריט לבוש אז הייתי... אממ... שאלה טובה 12. משחק אז הייתי טאקי? 13. מקצוע (בבית ספר) אז מחשבים 14. מקצוע אז גרפיקאית, תרפיסטית באומנות 15. מכשיר חשמלי אז הייתי מזגן 16. פרח אז הייתי ורד (נדוש.. הא?) 17. עץ אז אנא אערף? 18. תכונה אז הייתי נאמנות.. 19. שיר אז הייתי מתרחקת מרחלי, שלא תשיר אותי 20. השאלה הכי חשובה, הדובדבן שבקצפת, לו לסבתא היו גלגלים אזי...ראה הודעה למעלה.

עכשיו אני...

בעזר"ה 1. כלי תחבורה אז- יגואר עם גג נפתח 2. כלי נגינה אז- מפוחית 3. רהיט אז- כורסא 4. תוכנית בטלוזיה אז- משמרת שלישית 5. אישיות טלוזיונית אז- אחד משחקני מכבי חיפה 6. כלי כתיבה אז- עט צבעונית 7. אישיות (עבר,הווה) אז- דוד בן גוריון 8. מדינה אז- ישראל 9. עיר אז- י-ם 10. אוכל אז- פיצה 11. פריט לבוש אז- שרוול 12. משחק אז- כדורגל 13. מקצוע (בבית ספר) אז- מתמטיקה 14. מקצוע אז- מתמטקיה 15. מכשיר חשמלי אז- מחשב 16. פרח אז- מרגלית השדה 17. עץ אז- ברוש 18. תכונה אז- נתינה 19. שיר אז- "בן המלך" 20. השאלה הכי חשובה, הדובדבן שבקצפת, לו לסבתא היו גלגלים אזי...- נגמר לי המחשבה...

shadow dancer

New member
חחחחחחחחח.....

בס"ד אבל אין לך מקום במרפסת...... היא תפוסה!!!
(דמיינו כאילו זה הצוואר של הג'ירפה)

../images/Emo6.gif

למה?. את כ"כ רוצה שננה תטרוף לך ת'ראש??.
ושהפיצ'ר יטרוף לך ת'רגליים? לי לא אכפת, את יודעת...

shadow dancer

New member
אולי תעגלו ל30 וזהו?

בס"ד 21. בע"ח- הייתי דובון איכפת לי. (קרן ועטרה היו כמה בע"ח....... עם הפצל"ש שלהן!)

mgirl

New member
זה מזכיר לי

מה שהיה כתוב על דובוני אכפת לי במוסף שנות ה80 של ראש השנה במעריב... חבורה של דובונים שמאלנים יפי נפש, פילנטרופים חסרי בושה עם ציורים מטופשים על הבטן, שריחפו להם כל היום על עננים ורודים וביקשו להדביק את הישראלים בנאיביות התאבדותית. ואח"כ לא מבינים למה הילדים עברו לפוקימון.

איילת כ

New member
אתה יודע שאתה סותר את עצמך

שהיה 20 טענת שזה ארוך מדי ןעכשיו אתה רוצה שיעגלו לך לשלושים???????

איילת כ

New member
בגלל שאני לא אוהבת בע"ח

סתם, לא בבעיקרון יכול להיות הרבה יותר, אבל אני פשוט רחמתי עליכם. ורציתי שזה יהיה מספר עגול.

../images/Emo41.gif

1. כלי תחבורה אז הייתי 4*4 או הונדאי מהממת כזאת, נו... 2. כלי נגינה אז הייתי פסנתר 3. רהיט אז ערסל בגינה נחשב?.. 4. תוכנית בטלוזיה אז הכספת,מיליונר וכדומה 5. אישיות טלוזיונית אז- לא תודה.. 6. כלי כתיבה אז פיילוט 0.4 שחור 7. אישיות (עבר,הווה) אז חלוצה מימי העליה השניה או לוחמת מחתרות מימי הבריטים 8. מדינה אז- רק א"י שלי 9. עיר אז ירושלים רולז 10. אוכל אז אהמ, מה שהכי הולך זה שניצל של אמא ופסטה מעולה כזאת, אבל כל עוד זה אכיל... 11. פריט לבוש אז הייתי חולצה שחורה מכופתרת 12. משחק אז מונופול 13. מקצוע (בבית ספר) אז אנגלית.. 14. מקצוע אז, בחיים? כשאני אגדל אני אדע 15. מכשיר חשמלי אז תנור שמחמם כשקר 16. פרח אז "ציפור גן העדן" 17. עץ אז דקל יפיפיה 18. תכונה אז רגישות 19. שיר אז "עטור מצחך" 20. השאלה הכי חשובה, הדובדבן שבקצפת, לו לסבתא היו גלגלים אזי... היא הייתה משאילה לי את מקל ההליכה שלה?

shadow dancer

New member
אבל זה עדיין ארוך!!!

בס"ד 1. כלי תחבורה- קורקינט ממונע 2. כלי נגינה- חצוצרה 3. רהיט- מגירה לנעליים 4. תוכנית טלויזיה- נילס(זה דומה......) 5. אישיות טלויזיונית- אממממ..... גרגמל נחשב?! 6. כלי כתיבה- מקלדת........ 7. אישיות- שמעון! (למה אין עתיד???) 8. מדינה- ישראל!!! 9. עיר- נתניה(עיר הפשע.....
) 10. אוכל- ספגטי.... אבל אוכלים אותי לא מבושל. 11. פריט לבוש- שלעיקאס 12. משחק- ריסק(risk) ואם זה היה משחק מחשב אז הירוס(heroes) 13. מקצוע(בי"ס)- ביולוגיה!!! עם כל ניתוחי הצפרדעים וכו'...... 14. מקצוע- מורה? אין לי שמץ! 15. מכשיר חשמלי- פלורסנט או סלקום(בגלל הקליטה) 16. פרח- לוע הארי 17. עץ- העץ החלול 18. תכונה- אמממממממ...... את זה לא אני אמור לשפוט!(אבל.. אולי עייף... או חסר סבלנות?) 19. שיר- יש חיתול חדש מהאגיס, תשמעו מה שאני אומר! כ"כ פשוט ונח זה ממש מדהים... אין מה לדבר, חיתול מעולם אחר.(יש המשך....) 20. היא הייתה נוסעת? חוצמזה שלסבתא בימינו יש גלגלים! איילת........ רואה? אנלא כ"כ עצלן!

mgirl

New member
אממ...

לא קראתי אף אחת מהתשובות...
לו הייתי...
1. כלי תחבורה אז הייתי ג'יפ 4X4 שווההההה 2. כלי נגינה אז הייתי גיטרה בידיים של שמואל מפסגות שהיה איתי בעדה במחנה ומנגן מהמםםםםםםם 3. רהיט אז הייתי תנור כי תמיד חם לי 4. תוכנית בטלוזיה אז הייתי אי.אר סדרת רפואה שווהההה בטירוף. 5. אישיות טלוזיונית אז הייתי מתיו פרי בנאדם קורע. 6. כלי כתיבה אז הייתי עט 0.4 הכי נוח בעולם. 7. אישיות (עבר,הווה) אז הייתי אייב לינקולן, בעד שוויון. 8. מדינה אז הייתי מסצ'וצסטס כי יש לה שם מגניבבב. 9. עיר אז הייתי ניו יורק. 10. אוכל אז הייתי שוקולד לבן - מתוק אבל אשכנזי. 11. פריט לבוש אז הייתי נעלי הרים שחורות, הכי נוח בעולם. 12. משחק אז הייתי קלס, ילדותי אבל חמוד. 13. מקצוע (בבית ספר) אז הייתי אנגלית, לפעמים קצת משעמם אבל עדיין חשוב. 14. מקצוע אז הייתי פרמדיק. סתם ככה. 15. מכשיר חשמלי אז הייתי פלאפון, כי ששון חמוד. (הסברים באיציק או במסרישי, למי שרוצה) 16. פרח אז הייתי אדומה כמו כלנית. 17. עץ אז הייתי גבוהה כמו שרוך. 18. תכונה אז הייתי... אממ... ליצנות. 19. שיר אז הייתי "ניו יורק רפיח" של שייגעצ. 20. השאלה הכי חשובה, הדובדבן שבקצפת, לו לסבתא היו גלגלים אזי... היה לה יותר זול להגיע ממקום למקום.

למעלה