לור והקלינגונים!!

itstzar

New member
הצעת ייעול ופרסום סמוי לשואש ../images/Emo8.gif

טאשה, תסלחי לי נכון
בכל מקרה למי שיש פיירפוקס ורוצה בודק איות מובנה בלחיצת עכבר, ולחסוך לעצמו מעבר הלוך ושוב מוורד, אז הנה כאן, אני יודע שיש כזה גם לאיכספלורר, ואם תהיה בקשה אני אשמח לחפש שוב ככה סתם שלכולם יהיה יותר נעים להיכנס לפורום

Noamhs

New member
בדוק עצמך לפני שתבדוק אחרים!!!!../images/Emo3.gif

הי וערב טוב לחברי הפורום.אני ממש מעריך אתכם שאתם דואגים לכתיבתי.ואני ממש שמח שכל כך אכפת לכם ממני שאתם דואגים לבדוק את השגיעות כתיב שלי.ורק חבל שאתם מסתכלים בגלידה (בן&ג'ריס..)של החבר שלכם ולא שלכם כי היא מתחילה לינזול!!!!!מה לעשות שלפעמים אנשים קצת עייפים מידי מותר להם לשגות.אני ממש שמח על הקבלת פנים הלבבית שקבלתי.אני מקווה שאלמד רק דברים טובים מכם כדי שנוכל להגיע למאה ה 24 בשלום ושלווה. וכמו שנאמר: live long and prosper

sinkfold

New member
שלום שלום לרחוק ולקרוב

אני עברתי בפורום במקרה ורפרפתי לי בין דפי הודעותכם והגעתי להודעה זו אני תמהה על העיסוק הקטנוני בנושא שגיאות הכתיב בפורומים מכמה סיבות: א) כפי שנאמר לעיל ייתכן וטעויות אלו נובעות מסיבות אוביקטיביות לחלוטין ומי אנחנו שנחרוץ ב)במקלדת הרבה יותר קל לאותיות מיותרות להשתרבב להודעה ג)כאנשים פעילים בארצנו מוכת העוני אנחנו נאלצים לעבוד קשה ועד שעות מאוחרות של הלילה ורק אז להתפנות לכתיבת הודעות בפורום ,אז קצת התחשבות לא תזיק! האם באמת אנחנו רוצים שהנהת הפורום וחווית השיתוף יפנו מקום לחרדת הכתיבה ותחושת התיסכול מתגובות מלגלגות?!?! אין צדיק בארץ אשר יעשה טוב ולא יחטא!!! כולם ואפילו מנהלת הפורום (כפי שהודתה בעצמה) טועים בטעויות כתיב ואלא אם כן יש כאן מורים ללשון או חברי אקדמיה (ואני בספק) אני חושב שכדאי יהיה להרכז בתוכן ההודעה (מה שחברנו הנ"ל זכה רק במעט) היו שלום ותודה על הדגים!!

itstzar

New member
זה בסדר, הפורום הזה מלא בפדופילים

שאוהבים להטפל לקטנות
באמת שלא מתוך רוע לב, ובד"כ כלל פועלים לפי כלל דאגלסי ברוחו when in doubt, mumble,
אבל כל אחד מוזמן לכתוב ובסופו של דבר למי שתהיה תשובה גם יענה, ובינתיים, נדבר על שטויות, האמת, ככה זה פה שנים וזה חלק מה"קסם" של הקהילה הזו

למעלה