לוק ההפבורן-On or out
O Oomph Girl18 New member 5/6/06 #3 אין מה להבין... הלוק של אודרי הפבורן נחשב היום שוס או לא..זה הכל.. לדוגמה מרלין מונרו היום כולם יגידו עליה שהיא הייתה מלאה נמוכה ולכן לא הייתה מצליחה בתחום הדוגמנות...
אין מה להבין... הלוק של אודרי הפבורן נחשב היום שוס או לא..זה הכל.. לדוגמה מרלין מונרו היום כולם יגידו עליה שהיא הייתה מלאה נמוכה ולכן לא הייתה מצליחה בתחום הדוגמנות...
G Gal Nissan New member 5/6/06 #4 אוקיי אבל מה אתה רוצה לומר בזה? לא הבנתי איפה פה השאלה או נושא הדיון...לא משנה בקטנה
T topagency2 New member 6/6/06 #8 נכון ויכוחים זה למסרים מידיים וכל פעם שאני רואה ויכוח שלא קשור לנושא הוא נמחק ואני בטוח שאתה מסכים איתי.
נכון ויכוחים זה למסרים מידיים וכל פעם שאני רואה ויכוח שלא קשור לנושא הוא נמחק ואני בטוח שאתה מסכים איתי.
א אלי צפון New member 6/6/06 #9 קודם כל תלוי איזה ויכוחים... אם זה בנושא דוגמנות... וזה ויכוח בצורה תרבותית, אז למה לא.. אבל אם זה גולש לפסים אישים.. ורמת הדיון מדרדרת, אז עדיף לקטוע את זה, כמובן.
קודם כל תלוי איזה ויכוחים... אם זה בנושא דוגמנות... וזה ויכוח בצורה תרבותית, אז למה לא.. אבל אם זה גולש לפסים אישים.. ורמת הדיון מדרדרת, אז עדיף לקטוע את זה, כמובן.