לוקר

יומיומי אני אלופה^^../images/Emo29.gif

שיער: אדום עם פסים ירוקים, פוני עבה לצד באורך לפני קו הכתפיים. טופ: גופיה עם כתפיות עבות בצבע ירוק ועליה גופיית ספגטי מפוספסת בורוד שחור. בוטום: מכנסיי דפוקותי לב/שחור. נעליים: גרביים בכל צבעי הקשת, פסים, נגמרים כמה פיקסלים לפני התחלת הדפוקותי ואז יש גרביוני רשת. בלי נעליים ממש>< סטאף: כובע צרפתי כזה>< אבל עם מצחייה בצבע ירוק או בז'. כרביים בפסים שחור לבן עד המרפק. חגורת ניטים באלכסון על הגופיות. אמממ מספיק טוב? אני יכולה לחשוב על משהו אחר

InvisibleTouch

New member
אוקע אוקע^^.

שיער חום כהה ארוך ומדורג, גלי. יש עליו קשת מתפצלת בצבע בז'. [או כל צבע אחר שישתלב לך טוב]. חולצה בצבע ורוד פוקסיה [כןכן. היא טיפהל'ה פקאציתP: אבל בסטייל^^], שהיא מבד נשפך נשפך כזה, אין מחשוף מוגדר כי הוא פשוט נופל. את יכולה לעשות כתף אחת כן כתף אחת לא כזהP:, ובמותניים היא נהית יותר צמודה ויש חורים גדולים כאלה. שרוולים קצרים ותפוחים. מכנסיים מכנס בסגנון צבאי כזה בצבע בז', עם כיסים גדולים והמ. המון שטויות כזהP: תפוצצי בפרטים קטנים, כפתורים-כיסים-שרוכים-חורים לחגורה... נעליים בירקיז ורודות. [או חומות אם את רואה שזה יוצא יותר מדיP:] אקסיזוריז שרשרת זהב עדינה[!], ארוכה מאוד מאוד שבסופה יש תליון קטן. תיק ים כזה גדול מונח על הכתף [כאילו היא השחילה את הידית והתיק נשען עליה?P:], התיק בצבע לבן ויש עליו נקודות קטנות ורודות. אם זה נראה טוב- משקפי שמש גדולות עם מסגרת בהירה. פאריסהילטון סטייל. תודיעי לי אם את עושה^^
.

morusha

New member
תודה ../images/Emo23.gif

נראה לי שאני אעשה. לא הבנתי את הקטע עם החורים החולצה.
ומה זה נעלי בירקיז?

lady blak

New member
שרושתיאור,אלא מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לרמה שלי... רמה בינוניית כזו>< די בטוח שאני אעשה^^ סגנון...,אמ..יומיומי יםה כזה

אמממ../images/Emo29.gif

שיער: שחור אדום לקוקיות גבוהות עם קצוות סגולים. טופ: גופייה צהובה עם הדפס של ורד או משהו כזה באדום, ותפורות לחולצה שרשראות כאלה>< בוטום: ג'ינס עד מעל לברכיים עם קעים וגזור, מעליו חצאית משבצות באדום שחור. שוז: גרבי ברך פסים שחור לבן וכל נעלים באיזה צבע שבא לך, עדיף ירוק. סטאף: רשתות על הידיים, שרשרת צמודה לצוואר.

polbblop

New member
../images/Emo175.gif זקוקה לתיאור

עקב חוסר במקוריות, אני זקוקה לתיאור.
שיהיה קל-בינוני כזה. [עדיף קל.
] נו, הכנתי כולה דולי אחת בינתיים. איזה סגנון שבא לכן.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif אני רוצה לתת לך תיאור D:

האמ תיאור קל יחסית..
שער- שער חום בהיר (אבל לא בלונד) עם שביל באמצע בצורת זיגזג, חלק אסוף לשתי קוקיות כאלו למטה. השער עצמו מגיע עד המותניים, ומסתיר את האוזניים. *אם תוכלי תעשי שבשער יש לה פסים בחום בלונד.
טופ- חולצת טי צהוב בננה ארוכה. על החולצה יש שני כיתובים- אחד יותר גדול בחום דובי [?] בכתב יותר קטן בתכלת בהיר כזה (לא זוהר)
בוטם- חצאית חומה (כמו הכיתוב שעל החולצה). החצאית מגיע מעל לברך. היא לא צמודה מדי ולא רופפת מדי. החולצה נכנסת ממש מתחת לחצאית. בלמטה של החצאית יש כמה פיקסלים של בד בצבע צהוב בנננה כמו של החולצה. [*תנסי לעשות את זה כמו תחרה]
נעליים- נעלי בובה חומות (כמו החצאית) בוהקות כאלו [נו שיש להן הרבה ברק] גרבים ארוכות שלא מגיעות עד הברך בצבע צהוב חיבר מאד. בלמעלה של הגרב יש גימור כזה כמו תחרה בצבצע צהוב בננה.
אקססוארז- +הגומיות שיש לה בשער בצבע צהוב בננה
ותנסי לצייר מן בננות כאלה עליהן (נו כמו שיש קוביות על הגומיה) +צמידים עבים בכל מני גוונים של חום וצהוב. זהו מקווה שזה יצא די קל

GalistaR101

New member
הנה תיאור =]

הייתה בעיה עם התגובה ה"חדשה". שיער:בלונדיני עד הכתפיים עם פס אדום וסיכה בצד ימין שמחיזקה את השיער. טופ:חולצה ורודה אם איזהשהו הדפס מתוק (סוכריה או לב) ומעליה חולצת גולף עם שרוולים ארוכיםבפסים תכלת-לבן. בוטום:חצאית מיני עם כל מיני שרשראות שיוצאות ממנה, בצבע תכלת. מתחת מכנסי טייט'ס עד הברך בצבע ורוד בהיר. נעליים:נעליי עקב בשחור ומעליהן חותלות (לא נפוחות) בוורוד בהיר.

GalistaR101

New member
תיאור לאימוץ (כי משעמם)

שיער: ג'ינג'י גלי עד הפופיק, שני פסים כחולים וסיכה מתוקה בצד ימין. טופ: גופיית סבא לבנה, מתחתיה חולצת T ורודה בהירה. בוטום: מכנס ג'ינס עם כיווצים עד הברך, מעליו חצאית מיני ורדרדה. נעליים: נעליי ספורט לבן-תכלת. אקססוריז: עגילי חישוק גדולים, צמיד לרגל, הרבה צמידים בידיים ושרשראות.

למעלה